Τζιχαντιστὲς στὰ Σκόπια…

Τζιχαντιστὲς στὰ Σκόπια...«…Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες από τον υπουργό Εσωτερικών της πΓΔΜ, Μίτκο Τσάβκοφ, στην αστυνομική επιχείρηση κατά των τζιχαντιστών, συνελήφθησαν 9 άτομα, ενώ περισσότερα από 20 κατάφεραν να διαφύγουν κατά την διάρκεια της δράσεως, σήμερα τα ξημερώματα….»

Σκόπια: Συνελήφθησαν 9 τζιχαντιστές, 20 διέφυγαν

Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες από τον υπουργό Εσωτερικών της πΓΔΜ, Μίτκο Τσάβκοφ, στην αστυνομική επιχείρηση κατά των τζιχαντιστών, συνελήφθησαν 9 άτομα, ενώ περισσότερα από 20 κατάφεραν να διαφύγουν κατά την διάρκεια της δράσεως, σήμερα τα ξημερώματα.
Ο Μίτκο Τσάβκοφ, ο νέος υπουργός Εσωτερικών της πΓΔΜ, ανέφερε ότι έχουν γίνει 35 προσαγωγές από την αστυνομία. Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι 28 σημεία στα Σκόπια, στο Κουμάνοβο, στο Τέτοβο, στο Γκόστιβαρ και στην Στρούγκα ερευνήθηκαν λεπτομερώς από την αστυνομία, τα περισσότερα από τα οποία ήταν ιδιωτικές κατοικίες καθώς και ένα τζαμί.
Επιπλέον ερευνήθηκαν η μη κυβερνητική οργάνωση «Σπίθα του Ελέους» [Iskra na milosta], καθώς επίσης, και η «Ισλαμική Νεολαία του Σαράι» [Σαράι είναι μέρος της πόλεως των Σκοπίων].
Ο Τσάβκοφ δήλωσε ότι ο διάδρομος μεταφοράς των τζιχαντιστών περνά μέσα από την Τουρκία, με την χρήση πλαστών διαβατηρίων. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν δεκάδες συσκευές τηλεπικοινωνιών του εμπορίου, ενώ η έρευνα για αναζήτηση όπλων απέτυχε. Τίποτε, δεν αναφέρθηκε για το περιεχόμενο των συσκευών επικοινωνίας.
Η κωδική ονομασία της αστυνομικής επιχειρήσεως ήταν «Τσέλιγια» [κελί]

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply