Οἱ …«ἄριστοι» κι ὄχι οἱ …«ἀρεστοί» θὰ μᾶς λεηλατοῦν!!!

Προ κειμένου να μην χαλούν τα χατήρια των τοκογλύφων…

Μόνιμος σύμβουλος της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ένας Κορεάτης με μισθό 125.000 ευρώ τον μήνα.
Μπήκε επί Βαρουφάκη αλλά διατηρείται έως σήμερα κι από τον Τσακαλώτο.
Το βιογραφικό του είναι και ολίγον …μαϊμού, καθώς εμπεριέχει ψευδή προϋπηρεσία…

Οι …«άριστοι» που λέγαμε…
…που κάποιες αόρατες δυνάμεις επιβάλλουν να μας διοικούν και να τους ακριβοπληρώνουμε.

Ἔρχονται οἱ, ἀπ΄ εὐθείας ἀπὸ τοὺς τοκογλύφους, διορισμένοι ὑπάλληλοί τους στὶς θέσεις τοῦ Δημοσίου!!!

Σίγμα

Υ.Γ. Μία εμμονή όμως που έχουν με την παραποίηση κάθε έννοιας…

Ο Νοτιοκορεάτης σύμβουλος του Βαρουφάκη ζητάει μισθό 125.000 ευρώ τον μήνα
Εντοπίζονται… παρατυπίες στο βιογραφικό του

Σειρά ερωτημάτων προκαλεί ο μισθός που φέρεται να συμφώνησε ο πρώην σύμβουλος του Γιάννη Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ, ο οποίος, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, ανέρχεται στο ποσό των 125.000 ευρώ τον μήνα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος ο Κορεάτης λέει ότι η συμφωνία που έκανε με τον τέως υπουργό Οικονομικών για την προσφορά των υπηρεσιών του ανέρχεται στα 125.000 τον μήνα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πηγές τόσο στην Αθήνα όσο και στις Βρυξέλλες, που γνωρίζουν τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει, αναφέρουν πως ακόμη και αν το ποσό αυτό αφορά και στους συνεργάτες του κ. Κιμ, είναι σε κάθε περίπτωση υπερκοστολογημένες.
Αναφέρουν μάλιστα ότι υπήρξε περιστατικό όπου ο Κορεάτης σύμβουλος κάθισε στο ίδιο δωμάτιο με την ελληνική αντιπροσωπεία χωρίς να πει ούτε λέξη, αφού όλοι στο δωμάτιο μιλούσαν… ελληνικά.

Ο κ. Κιμ δεν έχει πληρωθεί γιατί δεν υπάρχει τρόπος, ενώ το εμφανιζόμενο βιογραφικό του, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε και σύμβουλος του κ. Σόιμπλε, φαίνεται να απέχει από την πραγματικότητα. Μάλιστα στο βιογραφικό του φαίνεται ότι εμφανίζονται ορισμένες… παρατυπίες, όπως ότι ήταν σύμβουλος του Β. Σόιμπλε, αλλά και ότι έφτιαξε τον EFSF και τον ESM.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Κιμ, μετά τον κ. Βαρουφάκη, ανέλαβε ρόλο συμβούλου στον γενικό γραμματέα της κυβερνήσεως κ. Σαγιά, ενώ συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply