Κάθε κίνησις ΟΛΩΝ τῶν πολιτικῶν στρέφεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας!!!

Κάθε κίνησις ΟΛΩΝ τῶν πολιτικῶν στρέφεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας!!!Εκπτώσεις όλο τον χρόνο, ψωμί ψημένο στα Super Market και …«φρέσκο» γάλα 11 ημερών…

Ό,τι και να ψηφίσουμε, ό,τι κι αν λέμε εμείς, οι πόρνες της πολιτικής θα εκτελούν τις εντολές των ξένων και θα δουλεύουν για τα ξένα συμφέροντα.
Κάθε τους κίνηση ζημιώνει αποκλειστικά εμάς τους πολίτες και ποτέ τα ξένα γεράκια.

Σίγμα

Τι αλλάζει στην λειτουργία της αγοράς στην πώληση γάλακτος και ψωμιούΥπενθυμίζεται ότι ο ΟΟΣΑ έχει προτείνει την πλήρη απελευθέρωση των εκπτώσεων- προσφορών. Δηλαδή η κάθε επιχείρηση να πραγματοποιεί εκπτώσεις όποτε αυτή επιθυμεί και να μην καθορίζονται από την Πολιτεία.
Σχετικά με την άρση των περιορισμών στην πώληση του ψωμιού αίρονται οι περιορισμοί αναφορικά με τα σημεία πωλήσεώς του και πλέον θα επιτρέπεται να γίνεται εμπόριο και από άλλες επιχειρήσεις αλλά πάντα με αυστηρή τήρηση των νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών, ενώ θα επιτρέπεται στα πρατήρια άρτου να ολοκληρώνεται το ψήσιμο ψωμιού από έτοιμα προϊόντα ζύμης κάνοντας χρήση της ονομασίας «αρτοποιείου».
Για την διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος ο αρχικός σχεδιασμός με βάση τις συστάσεις του ΟΟΣΑ προέβλεπε την κατάργηση της καθοριζομένης από το κράτος διάρκειας ζωής του γάλακτος και ο καθορισμός αυτής να γίνεται ελεύθερα από τον παραγωγό με βάση την μέθοδο παστεριώσεως.
Με αυτό τον τρόπο ένα γάλα φρέσκο θα μπορούσε να έχει διάρκεια ζωής ακόμη και 11 ημέρες.

ΒΗΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply