ΟΛΟΙ οἱ «ἐπενδυτές» καὶ οἱ «σωτῆρες» ἔρχονται ΜΟΝΟΝ γιὰ νὰ …πάρουν!!!

Η πορεία της Ελλάδας στην συμμορία της Νέας Τάξεως είναι μονόδρομος.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση που προβλέπει από τώρα φόρους για την αλλαγή του κλίματος σε …3000 χρόνια, δεν έχει προβλέψει το ο,τιδήποτε νομοθετικά που να αφορά στην έξοδο μίας χώρας από το Ευρώ.
Ακόμα κι όταν μας έβαλαν με το ζόρι, φορτώνοντας το κόστος του λογιστικού μαγειρέματος με την Goldman Sachs στις πλάτες μας, ήξεραν πολύ καλά ότι θα μας καταστρέψουν οικονομικά.
Δεν τους ενδιέφερε όμως.
Ήθελαν να στήσουν γρήγορα έναν από τους πυλώνες της Νέας Τάξεως με κάθε τρόπο, ακόμα και με σαθρά «φτωχά» υλικά, όπως η Ελλάδα. ΟΛΟΙ οἱ «ἐπενδυτές» καὶ οἱ «σωτῆρες» ἔρχονται ΜΟΝΟΝ γιὰ νὰ ...πάρουν!!!1

Ακόμα κλαίνε στην Goldman Sachs … με μαύρο δάκρυ…

ΟΛΟΙ οἱ «ἐπενδυτές» καὶ οἱ «σωτῆρες» ἔρχονται ΜΟΝΟΝ γιὰ νὰ ...πάρουν!!!2Και συνεχίζουν να βάζουν στο Ευρώ φτωχές χώρες και να τις κάνουν πιο φτωχές, συνεχίζουν να χρηματοδοτούν έναν εμφύλιο για να καταφέρουν να αποσπάσουν την φιλορωσσική Ουκρανία από την Ρωσία και να την εντάξουν με το ζόρι στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καταφέρουν να υφαρπάξουν τις εξουσίες από τις εθνικές κυβερνήσεις και τους λαούς και να τις μεταφέρουν στις Βρυξέλλες και στην ΕΚΤ, στην πατρίδα των Rothschild, την Φρανκφούρτη.

Δεν τους απασχολεί το κόστος στις εθνικές οικονομίες, γιατί όπως βλέπετε έχουν καταφέρει να το μετακυλήσουν από το ένα κράτος στο άλλο χωρίς να ρισκάρει κάποιος ιδιώτης κερδοσκόπος το παραμικρό.
Οι κερδοσκόποι βγήκαν από το παιχνίδι των ομολόγων χωρίς να χάσουν ούτε μισό ευρώ και οι μόνοι που πλέον κινδυνεύουν να χάσουν χρήματα από το τρελλό σχέδιο των τοκογλύφων, είναι αποκλειστικά οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι.
Τα παπαγαλάκια των τοκογλύφων φροντίζουν να δείχνουν στους Γερμανούς τον Έλληνα τεμπέλη και στους Έλληνες τους «κακούς» Γερμανούς,  που μας γονατίζουν με την αυστηρότητά τους.

Εκείνοι οι …«περιούσιοι» «φιλάνθρωποι», σαν τον Soros και τον Paulson, έχουν εξαφανιστεί…
Ούτε ένας από αυτούς προσφέρθηκε να μας δώσει δώρο μερικά δισεκατομμύρια δολάρια, για  να μειωθεί το χρέος μας… Έρχονται μόνο να πάρουν σκοτωμένες μετοχές, τις οποίες πωλούν λίγο αργότερα με τεράστιο κέρδος, και φεύγουν πιο πλούσιοι απ’ ό,τι ήλθαν,  οι …«φιλάνθρωποι».
Χαρτζιλικώνουν και τις ελληνόφωνες πόρνες στα ΜΜΕ, για να μας τους παρουσιάζουν σαν …εθνικούς «ευεργέτες»…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply