ΚΑΙ στὸν Καναδᾶ τὸ Ἰσραὴλ ἐπιβάλλει τὶς …«ἀπόψεις» του!!!

Καναδός υποψήφιος Βουλευτής  υποχρεώθηκε να παραιτηθεί, επειδή το 2014 έγραψε στο …Facebook ότι το Ισραήλ διαπράττει εθνοκάθαρση κι εγκλήματα πολέμου στην Γάζα.

ΚΑΙ στὸν Καναδᾶ τὸ Ἰσραὴλ ἐπιβάλλει τὶς ...«ἀπόψεις» του!!!2

ΚΑΙ στὸν Καναδᾶ τὸ Ἰσραὴλ ἐπιβάλλει τὶς ...«ἀπόψεις» του!!!1
Είναι να απορεί κάποιος με το …«θράσος» και την «αχαλίνωτη φαντασία» του!

ΚΑΙ στὸν Καναδᾶ τὸ Ἰσραὴλ ἐπιβάλλει τὶς ...«ἀπόψεις» του!!!3

Σίγμα

Ἄν διανοηθῇς νὰ συμπονέσῃς τοὺς Παλαστινίους ἤ νὰ …κρίνῃς τὸ Ἰσραήλ, …ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!!!

Κι εδώ όμως όλα καλά πηγαίνουν (για το Ισραήλ)…

ΚΑΙ στὸν Καναδᾶ τὸ Ἰσραὴλ ἐπιβάλλει τὶς ...«ἀπόψεις» του!!!4

Τὸ ἑβραϊκὸ λόμπι καὶ ἡ ἐξουσία του στὴν χώρα μας. (ἀνανέωσις)

Απόσυρση υποψηφιότητας Καρυπίδη ζητά και το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποσύρει την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, επειδή οι αντισημιτικές του θεωρίες συνωμοσίας δεν πρέπει να έχουν θέση στην δημόσια ζωή της αρχαιότερης δημοκρατίας στον κόσμο», διεμήνυσε ο πρόεδρος του Συνεδρίου, Ρόναλντ Λάουντερ.

Κάλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, λόγω των αντισημιτικών δηλώσεων που έχει κάνει απηύθυνε την Πέμπτη το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποσύρει την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, επειδή οι αντισημιτικές του θεωρίες συνωμοσίας δεν πρέπει να έχουν θέση στη δημόσια ζωή της αρχαιότερης δημοκρατίας στον κόσμο.

»Ενώνουμε την φωνή μας με τις ελληνο-εβραϊκές κοινότητες και ζητούμε να διαγραφεί ο Καρυπίδης από τους καταλόγους των υποψηφίων και από το κόμμα. Δυστυχώς, τα αντισημιτικά ξεσπάσματα δεν είναι προνόμιο μόνον των ακροδεξιών κομμάτων», ανέφερε ο πρόεδρος του Συνεδρίου, Ρόναλντ Λάουντερ.

Στην υποψηφιότητα Καρυπίδη έχει αντιδράσει και το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο το οποίο κάνει λόγο για μάστιγα μίσους κατά των Εβραίων και εκφράζει την ελπίδα ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Μιλώντας στα Νέα της τηλεοράσεως του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Παπάς, διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ότι την τελική απόφαση για τον κ. Καρυπίδη θα πάρουν τα συλλογικά όργανα, αναφέροντας ότι στελέχη του κόμματος έχουν μεταβεί στην Κοζάνη ώστε να εξετάσουν όλα τα δεδομένα.

Ο ίδιος ο κ. Καρυπίδης δήλωσε ωστόσο στον ΣΚΑΪ πως δε σκοπεύει να παραιτηθεί, δίχως να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κατέβει και χωρίς τη στήριξη της Κουμουνδούρου.

Πηγή

Ικανοποίηση του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου Ελλάδος για την απόσυρση της υποψηφιότητας ΚαρυπίδηΚΑΙ στὸν Καναδᾶ τὸ Ἰσραὴλ ἐπιβάλλει τὶς ...«ἀπόψεις» του!!!5

Την ικανοποίησή του εξέφρασε, μέσω σχετικής ανακοινώσεώς του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος για την απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να αποσύρει την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κ.Ι.Σ.Ε.:
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, σε σχετική ανακοίνωση της 5/2/2014 είχε εκφράσει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ορίσει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατυπώσει προσβλητικές για τους Εβραίους και την Εβραϊκή θρησκεία απόψεις και είχε εκφράσει την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα της χώρας μας θα ακολουθήσει με συνέπεια την πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ικανοποίηση του από την πρόσφατη απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πρακτικά θέτει στο περιθώριο τους εκφραστές απόψεων, που ενθαρρύνουν τον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία και τον αντισημιτισμό. Με την απόφαση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ εκπέμπει το σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία ότι ο αντισημιτισμός είναι καταδικαστέο φαινόμενο ρατσισμού και μισαλλοδοξίας που εκτρέφει το μίσος κατά των Εβραίων και ταυτόχρονα συνιστά απειλή κατά της ίδιας της δημοκρατίας και των αξιών μιας ελεύθερης κοινωνίας».
«Οφείλουμε όλοι να περιφρουρήσουμε τις αρχές της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανεξιθρησκείας στην Ελλάδα του 2014, απέναντι στους νοσταλγούς του σκοταδισμού και των αντισημιτικών στερεοτύπων.
Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2014
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος»

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply