Οἱ σφαῖρες ἀθωώνονται καὶ τὰ χαστούκια …ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ!!!

Στην Ελλάδα ένα χαστούκι έγινε θέμα…
Στα γόνατα έπρεπε να πέσει ο αστυνομικός για να ζητήσει συγγνώμη, που …χάιδεψε έναν ζωηρό πρόσφυγα.Οἱ σφαῖρες ἀθωώνονται καὶ τὰ χαστούκια ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ!!!1

Στο Ισραήλ όμως πέφτουν 5 σφαίρες και λύνεται η …παρεξήγηση οριστικά.
Ακόμα και το όνομα του ανηλίκου Παλαιστινίου θα ξεχασθεί αυθημερόν.
Αύριο θα ακολουθήσει κάποιος άλλος.

Σίγμα

Υ.Γ.1. Δεν χρειάσθηκε να περιμένουμε το …αύριο!!! Δεν άργησε ο επόμενος νεαρός που δολοφονήθηκε από του σιωνιστες…

ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ
Ισραηλινοί σκότωσαν 21χρονο Παλαιστίνιο

An Israeli soldier stand at the scene where a Palestinian attacked civilians with a chemical substance near the West Bank Jewish settlement of Neve Daniel
Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο, ηλικίας 21 ετών, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης αφού εκείνος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον ενός στρατιωτικού, γνωστοποίησαν η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος και η ισραηλινή αστυνομία.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό σε διάστημα 24 ωρών καθώς το πρωί ένας άλλος Παλαιστίνιος είχε μαχαιρώσει έναν Ισραηλινό στρατιώτη, τραυματίζοντάς τον ελαφρά, προτού και ο ίδιος τραυματιστεί από ισραηλινά πυρά.
«Ο δράστης μαχαίρωσε έναν αξιωματικό στη διασταύρωση της Χουουάρα» νότια της Ναμπλούς, επισήμανε ο ισραηλινός στρατός και οι «δυνάμεις στο σημείο απάντησαν αμέσως ανοίγοντας πυρ». Ο δράστης σκοτώθηκε, διευκρίνισε η εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας Λουμπά Σαμρί.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου στην περιοχή, Αμπντελχάλιμ Τζαάφρεχ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο νεαρός Παλαιστίνιος τραυματίστηκε θανάσιμα από πέντε σφαίρες και ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο που διεκομίσθη δε μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν.
O Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς γνωστοποίησε ότι ο Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε είναι ο Ραφίκ Τατζ, ηλικίας 21 ετών, ενώ νωρίτερα πηγές έκαναν λόγο για έναν 16χρονο Παλαιστίνιο με το όνομα Άχμεντ Τατζ.
Ο Αμπάς καταδίκασε το περιστατικό χαρακτηρίζοντάς το «φόνο από τις δυνάμεις κατοχής» και έκανε λόγο για μια «σοβαρή κλιμάκωση» σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του όπου κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αντιδράσει.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Υ.Γ.2. Και μία …«σύμπτωση»!!! Όλοι οι νεαροί Παλαιστίνιοι κυκλοφορούν με …μαχαίρια!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply