Προπαγάνδα ΚΑΤΑ τῆς ἑτεροσεξουαλικότητος!!!

Άλλη μία μαϊμού δημοσκόπηση προσπαθεί να μας πείσει ότι σχεδόν ένας στους δύο νέους …ΔΕΝ δηλώνει ξεκάθαρα ετεροφυλόφιλος. Είναι χαρακτηριστική η φράση που χρησιμοποιείται: «Οι νέοι αντιστέκονται στην παρωχημένο ορισμό των δύο φύλων.».

Προπαγάνδα ΚΑΤΑ τῆς ἑτεροσεξουαλικότητος!!!

Οι επαγγελματίες της προπαγάνδας έχουν φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας και δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς είναι έτοιμοι να …«καταπιούν» ότι μας σερβίρουν.
Αναλόγως τα ψέμματα που αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ για την ατζέντα της Νέας Τάξεως, εμείς ασυναίσθητα αλλάζουμε την οπτική και την στάση μας απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις, που απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα από εμάς.

Μέσα από συνεχή αδιανόητα ψέμματα διαμορφώνουμε άποψη για το ποιος ηγέτης είναι σωστός και ποιος είναι ο τρομοκράτης και ποιος λαός αξίζει να αφανισθεί και ποιος πρέπει να αποκτήσει το δικό του κράτος.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply