Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐρντογάν…;;;

Ανοίγουν συνεχώς μέτωπα εναντίον του Ερντογάν.
Π
άντα …«συμπτωματικά» εναντίον του ο Λευκός Οίκος, εναντίον του το Ισραήλ, εναντίον του το PKK, εναντίον του η ISIS, εναντίον του οι Κεμαλιστές, εναντίον του τα υπόγεια δίκτυα του Gulen…

Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;1
 Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;2Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;3Πέφτει η Τουρκική Λίρα και το Χρηματιστήριο…

Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;4
Ό,τι γίνεται κάθε φορά με όποιον ηγέτη στοχοποιήσει η Νέα Τάξη.
Το σύμπαν ολόκληρο συνωμοτεί …«συμπτωματικά» εναντίον του  κι αν διανοηθεί να μιλήσει για συνωμοσία, τότε σπεύδουν να τον γελοιοποιήσουν.

Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;7

Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;6 Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;7 Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;8Ο Ερντογάν δεν δίστασε να στοχοποιήσει τους σιωνιστές για τις επιθέσεις που δέχτηκε.

Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;9
Κι όπως όλοι οι φίλοι του Πούτιν έχουν στοχοποιηθεί, έτσι κι ο Ερντογάν αισθάνεται συνεχώς την οργή του Κτήνους γύρω του, μέχρι να μπει κι αυτός στο κλαμπ των εχθρών του Πούτιν, όπως τα τσουτσέκια των ελληνοφώνων κυβερνήσεων.

Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;10

Πώς γίνεται τώρα το PKK, αντί να κτυπά την ISIS, στα εδάφη που κατοικούνται από Κούρδους, να κτυπά τον Τουρκικό Στρατό, αφήνοντας ανυπεράσπιστους τους Κούρδους στην Συρία;
Ρητορικό το ερώτημα.

Η δημιουργία του Κουρδιστάν δεν θα είναι αποτέλεσμα δικαιώσεως των Κούρδων και των αγώνων τους.
Θα είναι απλά μία ακόμα δημιουργία ενός προτεκτοράτου (βλέπε Κόσσοβο), του οποίου τα πετρελαϊκά αποθέματα ήδη βάζει στο χέρι το Ισραήλ, που ενώ κινεί τα νήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, βρίσκεται πάντα εκτός …κάδρου. Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;11
Τα ΜΜΕ μας σερβίρουν Κούρδισσες-Μπουμπουλίνες σε επικές στημένες φωτογραφίσεις, που μάχονται για την λευτεριά…

Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;12
Mαζί τους όχι μόνο οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι καπιταλιστές, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ, αλλά ακόμα και οι …«Τούρκοι Αναρχικοί», δηλαδή οι πράκτορες που έκαψαν την Κωνσταντινούπολη, επιδιώκοντας να ρίξουν τον Ερντογάν.

Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;13 Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;14 Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;15 Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;16 Τώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;17
Αυτοί πολεμούν τώρα και υπέρ του Κουρδιστάν, όπως φυσικάκαι ο Νετανιάχου!
Από τον ECONOMIST των Rothschild, την CIA, την Μοσάντ, την OTPOR, τις FEMEN, τον Soros, τον Obama, μέχρι και τον Νετανιάχου… 

«Είμαστε όλοι Κούρδοι»… Καημένε τηλεθεατή…
Παριστάνουν τους ξένους μεταξύ τους, αλλά είναι όλοι στην ίδια μισθοδοσία, συναντιούνται στις ίδιες στοές, παίρνουν εντολές από τα ίδια κέντρα και προωθούν την ίδια ακριβώς ατζέντα.
Διαφορετικές αφετηρίες …κοινός στόχος.

Σίγμα

Υ.Γ. Και για να ανοίξει μέτωπο κι από πλευράς Ελλάδας  χρειάζεται ένας Υπουργός Αμύνης, άνθρωπος του ΝΑΤΟ (βλέπε 500 εκατομμύρια για ελικοφόρα), φίλος της …«περιουσίας» Victoria Nuland και του Ισραήλ.
Τον έχουν…

Τουρκικό δημοσίευμα: Οι Κούδροι φέρνουν…τον πόλεμο στις μεγάλες πόλεις της ΤουρκίαςΤώρα «εἴμαστε ὅλοι Κοῦρδοι» καί κατά τοῦ Ἐργνογάν...;;;18

Μια αναφορά πέντε σελίδων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών προειδοποιεί την τουρκική κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μετρά, γιατί το κουρδικό ΡΚΚ έχει προωθήσει ομάδες διενέργειας σαμποτάζ και δολιοφθορών στις μεγάλες πόλεις, Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Προύσα και Σμύρνη, διευρύνοντας ουσιαστικά τα πολεμικά πεδία σε όλη την τουρκική επικράτεια, σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού τύπου, (Akit, 16/8).
Η ίδια αναφορά επισημαίνει ότι ήδη οι Κούρδοι έχουν δημιουργήσει μια αυτόνομη περιοχή στην νοτιοανατολική Τουρκία, στην περιοχή Hakkari –Yüksekova, όπου η κυκλοφορία εκεί έχει καταστεί επικίνδυνη καθώς οι δρόμοι ελέγχονται από τις κουρδικές ένοπλες δυνάμεις.
Ο βάσικος στόχος των Κούρδων, όπως επισημαίνεται στην αναφορά των μυστικών υπηρεσιών, είναι να δημιουργηθεί μια περιοχή στο μοντέλο της αυτόνομης κουρδικής περιοχής στο βόρειο Ιράκ και στην βορειοανατολική Συρία, υπό τον έλεγχο του κουρδικού ΡΚΚ, σαν πρώτο βήμα στην αυτονόμηση του τουρκικού Κουρδιστάν.
Εκείνο όμως που ανησύχησε πιο πολύ την τουρκική κυβέρνηση είναι η επισήμανση ότι το ΡΚΚ κάνει στρατολόγηση από τον κουρδικό πληθυσμό που ζει στις Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Άγκυρα, για να ανοίξει μέτωπα και σε αυτές τις πόλεις, ανάβοντας κυριολεκτικά το «φυτίλι» που θα ανατινάξει στον αέρα την ίδια την ακεραιότητα της Τουρκίας.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply