Μία …ἁγία οἰκογένεια!!!

Ηγουμένη η αδερφή του Γρηγόρη Βαλλιανάτου.

 

Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς

Κι ο αδελφός του …σχολικός σύμβουλος θεολόγων του Υπουργείου Παιδείας!!!

« …Βαλλιανάτος (Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων του Υπουργείου Παιδείας): Παρόμοιο αίτημα έχει γίνει και από άλλα σχολεία. Υπάρχει μια διαδικασία που ακολουθείται αυστηρά ώστε να έχει κανείς την ασφάλεια ότι τα πράγματα θα γίνουν σωστά. Το σχολείο υποχρεούνται να ζητήσει άδεια και να ενημερώσει για τις προθέσεις του το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο τελικά και θα δώσει την άδεια. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω εάν μέχρι τώρα έχει δοθεί άδεια, πάντως εάν ακολουθηθεί σωστά η διαδικασία, νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να δοθεί η άδεια.

Στην ερώτησή μας, εάν προσκαλούν τον ιμάμη επειδή κρίνεται ανεπαρκής για το μάθημα του Ισλαμισμού ο υπεύθυνος καθηγητής θεολογίας, ο κ. Βαλλιανάτος, δήλωσε: «Την διδασκαλία την κάνει ο καθηγητής. Από ΄κει και πέρα, αν τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί να υποβάλλουν ορισμένα ερωτήματα, ο ιμάμης καλείται στην τάξη στα πλαίσια συναντήσεως, για να κάνει μια συζήτηση και να απαντήσει. Ναι βεβαίως, γίνεται.  Όσο περισσότερο την έχει ετοιμάσει κάποιος μια τέτοια συνάντηση, όσο πιο πολύ έχει εντοπιστεί στον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα, άλλο τόσο λιγότερο κινδυνεύει να γίνει οτιδήποτε άλλο, που δεν θα το ήθελε ούτε το σχολείο ούτε κανείς άλλος»….»

ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ

Αλοίμονον σε εμάς τους αμαρτωλούς!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply