Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως… (β)

VOICE NEWS…
Eκεί που η παπαριά πάει σύννεφο. 

Το PONTOS NEWS δημοσιεύει βίντεο φαντάρων στην Τουρκία, που κατάγονται από τον Πόντο και που τραγουδούν ποντιακούς σκοπούς παίζοντας λύρα.

Παίρνει το video το παπατζίδικο VOICE NEWS, του τηλεμπουρδοβιβλιοπώλη, βάζει λέξη την …ΣΟΚ, βαπτίζει το τραγούδι, που ούτε οι Πόντιοι δεν καταλαβαίνουν τι λέει, σε ...«ΥΜΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» και τοποθετεί επίσης αυθαίρετα το συμβάν στο …τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν …(κατά το …«Ελληνοκρατούμενη Θράκη»).

Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως... (β)1
Έτσι ένα ποντιακό τραγούδι στα τουρκικά, που το PONTOS NEWS δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει,  βαφτίστηκε …σοκαριστικός ΥΜΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ώστε να τραβήξει τους τουρκοφάγους στη συγκεκριμένη σελίδα. Αθλιότητα μέχρι εκεί που δεν πάει…
Δείτε τι τραγούδι έπαιξαν στην τουρκική τηλεόραση και θα καταλάβετε για ποιους δουλεύουν οι …τουρκοφάγοι «ενημερωτές»…

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι σύγχρονο ποντιακό τραγούδι και γράφτηκε στην Ελλάδα από Πόντιο 2ης γενεάς, τον αποθανόντα νευροχειρουργό Χρήστο Αντωνιάδη… Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως... (β)2
Το τραγουδάει η διάσημη Τουρκάλα ηθοποιός και τραγουδίστρια Şevval Sam, σε εκπομπή υψηλής τηλεθεάσεως.

Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως... (β)3

H τουρκική έκδοση του τραγουδιού αυτού …κατέληξε να ακούγεται από Γαλλικό Συγκρότημα σε Ιταλικό Θέατρο…

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply