Οἱ Εὐρωπαῖοι πληρώνουμε καὶ τὴν ἐξόντωσιν τῶν Συρίων ἀλλὰ καὶ τὴν προσφυγιά τους!

Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι όχι μόνο πληρώνουν για τα όπλα των αποκεφαλιστών και τρομοκρατών που επιχειρούν να ανατρέψουν τον Άσαντ, αλλά πρέπει να πληρώσουν και το κόστος φιλοξενίας των θυμάτων αυτού του βρώμικου πολέμου.Οἱ Εὐρωπαῖοι πληρώνουμε καὶ τὴν ἐξόντωσιν τῶν Συρίων ἀλλὰ καὶ τὴν προσφυγιά τους!1

 

Οἱ Εὐρωπαῖοι πληρώνουμε καὶ τὴν ἐξόντωσιν τῶν Συρίων ἀλλὰ καὶ τὴν προσφυγιά τους!2Οι Σύριοι και ο Άσαντ καταγγέλουν διαρκώς, αλλά φαντάζουν κάπως …γραφικοί!!!
Η δουλειά των …Δυτικών να γίνει!!!!

Οἱ Εὐρωπαῖοι πληρώνουμε καὶ τὴν ἐξόντωσιν τῶν Συρίων ἀλλὰ καὶ τὴν προσφυγιά τους!3

Σίγμα

Ασαντ: «Σταματήστε να υποστηρίζετε τρομοκράτες» για να τερματιστεί η προσφυγική κρίσηΟἱ Εὐρωπαῖοι πληρώνουμε καὶ τὴν ἐξόντωσιν τῶν Συρίων ἀλλὰ καὶ τὴν προσφυγιά τους!4

Η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει να υποστηρίζει τρομοκράτες αν επιθυμεί να τερματίσει την τρέχουσα προσφυγική κρίση, δήλωσε σήμερα ο Σύριος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Αν ανησυχείτε για αυτούς, σταματήστε να υποστηρίζετε τρομοκράτες. Αυτό πιστεύουμε σε ό,τι αφορά στην κρίση. Αυτή είναι η ουσία του όλου θέματος των προσφύγων», δήλωσε ο Άσαντ σε μια συνέντευξη που παρεχώρησε σε Ρώσσους δημοσιογράφους.

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις να ενωθούν ενάντια στην τρομοκρατία.

«Θα ήθελα να αδράξω αυτή την ευκαιρία και να καλέσω όλες τις δυνάμεις να ενωθούν ενάντια στην τρομοκρατία, επειδή αυτός είναι ο τρόπος επιτεύξεως των πολιτικών στόχων που εμείς, ως Σύριοι, επιθυμούμε μέσα από τον διάλογο και την πολιτική δράση», δήλωσε ο Άσαντ.

Υπογράμμισε πως ένας επιτυχημένος πολιτικός διάλογος στην Συρία είναι εφικτός μόνο μετά την συντριβή της τρομοκρατίας στην χώρα.

«Πρέπει να συνεχίσουμε τον διάλογο ώστε να φθάσουμε σε μια συναίνεση όπως είπα, αλλά αν θες να εφαρμόσεις οτιδήποτε ρεαλιστικό, είναι απίθανο να επιτύχεις το οτιδήποτε ενόσω οι άνθρωποι σκοτώνονται, η αιματοχυσία συνεχίζεται και οι άνθρωποι αισθάνονται ανασφαλείς», τόνισε. «Επομένως, μπορούμε να επιτύχουμε συναίνεση, αλλά δεν μπορούμε να την εφαρμόσουμε αν δεν συντρίψουμε την τρομοκρατία στην Συρία», προσέθεσε.

ΠΗΓΗ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply