Συστηματικὴ προπαγάνδα γιὰ τὴν πολὺ …«κακή» Τουρκία!!!

Στην Ελλάδα ο μέσος Έλληνας θα ανατρίχιαζε αν οι ξένοι τον ταύτιζαν με τους ελληνόφωνους πολιτικούς τους ή τους ελληνόφωνους δημοσιογράφους.
Κι όμως ο ίδιος μέσος Έλληνας βλακωδώς και σταθερά επιμένει να ταυτίζει τον μέσο Γερμανό ή τον μέσο Τούρκο ή τον μέσο Αμερικανό με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους των αντιστοίχων χωρών.
Λέει κάτι η Μέρκελ ή ένας γερμανόφωνος δημοσιογράφος κι ο μέσος Έλληνας  σπεύδει να βρίσει τους Γερμανούς πολίτες.
Όσο Έλληνες είναι αυτοί που μας κυβερνούν, άλλο τόσο Γερμανίδα αισθάνεται η Μέρκελ.


Κι όσο Χριστιανοί είναι αυτοί που μας κυβερνούν, άλλο τόσο Χριστιανός είναι κι ο Bush κι άλλο τόσο μουσουλμάνοι είναι οι Σαουδάραβες Τύραννοι.
Επειδή οι αποκεφαλιστές δηλώνουν Ισλαμιστές, δεν σημαίνει ότι έχουν σχέση με το Ισλάμ.

Ομοίως επειδή ο Bush δηλώνει Χριστιανός, έχοντας προκαλέσει 1.500.000 νεκρούς (ΜΟΝΟΝ) στο ΙΡΑΚ,δεν σημαίνει ότι έχει κάποια σχέση με τον Χριστιανισμό.
Δεν θα έβρισκε οποιοσδήποτε Χριστιανός γελοίο να τον ταυτίζουν με τα εγκλήματα του Χριστιανού Bush ή με την προδοσία των Ορθοδόξων Σαμαρά, Παπανδρέου κλπ;

Ο Τύπος, τα ΜΜΕ γενικά, υπηρετούν τους Τραπεζίτες και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτικών του κόσμου επίσης υπηρετεί τους Τραπεζίτες. Επομένως είναι ανούσιες και παραπλανητικές οι «ταμπέλες» εθνικότητας ή θρησκείας σε πολιτικούς ή δημοσιογράφους.
Όλοι οι λαοί είναι θύματα των παντοδύναμων τοκογλύφων κι αυτό πρέπει να μας ενώνει κι όχι να πέφτουμε στην παγίδα που μας στήνουν τα ΜΜΕ με έντεχνη προπαγάνδα εναντίον άλλων λαών, αφήνοντας πάντα εκτός κάδρου τους πραγματικούς ηγεμόνες.

Κατάφερε δηλαδή το σιωνιστικό MEGA και η σιωνιστική BILD να τρέμει ο Γερμανός Τουρίστας να φάει φαγητό από τα χέρια Έλληνα μάγειρα, που τόσο έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον.

Συστηματικὴ προπαγάνδα γιὰ τὴν πολὺ ...«κακή» Τουρκία!!!2

Κατάφερε η σιωνιστική Hurriyet να δημιουργήσει μία τεχνητή κρίση στα Ίμια και να βρουν ευκαιρία οι μιζαδόροι των στρατιωτικών επιτελείων να βγάλουν δισεκατομμύρια στις πλάτες μας.

Ἡ Hurriyet (καὶ πάλι) πρωτοστατεῖ σὲ ἐκστρατεία ἐπιθέσεως κατὰ τῆς Ἑλλάδος!!!

Δείτε πώς λειτουργούν τα ΜΜΕ:
To ONALERT  στον βασικό τίτλο « Η ΤΟΥΡΚΙΑ στήνει Πολεμικό Κλίμα.»
Πας στα μικρά γράμματα και διαβάζεις ότι το Πρακτορείο DOGAN είναι αυτό που στήνει το Πολεμικό Κλίμα. Συστηματικὴ προπαγάνδα γιὰ τὴν πολὺ ...«κακή» Τουρκία!!!5
Και πόσο Τουρκικό είναι το DOGAN (βλέπε Hurriyet); Συστηματικὴ προπαγάνδα γιὰ τὴν πολὺ ...«κακή» Τουρκία!!!1

Τόσο ώστε να κατηγορείται για …τρομοκρατική προπαγάνδα από το ίδιο το Τουρκικό κράτος, διότι υποστήριζε τους Κούρδους τρομοκράτες, που στηρίζει το Ισραήλ και η Δύση.

Συστηματικὴ προπαγάνδα γιὰ τὴν πολὺ ...«κακή» Τουρκία!!!6
 Στο συμβούλιο της Hurriyet είναι κι ο αρχισυντάκτης της BILD.

Δείτε τώρα στην τελευταία φωτογραφία ποιος πληρώνει τους δημοσιογράφους τους ON ALERT και το χαρακτηριστικό σλόγκαν της Lockheed Martin. Συστηματικὴ προπαγάνδα γιὰ τὴν πολὺ ...«κακή» Τουρκία!!!3

Συστηματικὴ προπαγάνδα γιὰ τὴν πολὺ ...«κακή» Τουρκία!!!4

Προσοχή λοιπόν…
Ούτε όποιος μιλάει ή γράφει Ελληνικά είναι απαραίτητα φιλέλληνας, ούτε όποιος γράφει τουρκικά εκπροσωπεί τον Τουρκικό λαό.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply