Ἐὰν δὲν εἶσαι ὁ Φύσσας…

Ἐὰν δὲν εἶσαι ὁ Φύσσας...Που είσαι Φύσσα να δεις τι κάνουν τ’ αφεντικά των πρακτόρων φίλων σου…

Την κλωτσούν για να δουν αν είναι ζωντανή!

Βίντεο σοκ: Ισραηλινοί πυροβολούν 19χρονη Παλαιστίνια και την αφήνουν να πεθάνει στον δρόμο

Το περιστατικό έγινε στην πόλη της Χεβρώνας όπου μία 19χρονη Παλαιστίνια πυροβολήθηκε από Ισραηλινές δυνάμεις και έμεινε να κείτεται στο έδαφος μέχρι να πεθάνει
Η νεαρή φοιτήτρια του πανεπιστημίου, πυροβολήθηκε το πρωί της Δευτέρας, από δυνάμεις της Ισραηλινής αστυνομίας, με την δικαιολογία ότι αποπειράθηκε να μαχαιρώσει έναν αστυνομικό στο μπλόκο το οποίο προσπαθούσε να περάσει.
Η Ισραηλινή αστυνομία δήλωσε ότι ο αστυνομικός αμύνθηκε νόμιμα, και άρχισε να την πυροβολεί στα κάτω άκρα ώστε να την εξουδετερώσει. Όμως όπως έγινε γνωστό αργότερα, η γυναίκα είχε αρκετά τραύματα, μεταξύ αυτών και κάποια στο στήθος. Ενώ πάνω της δεν βρέθηκε κανένα μαχαίρι ή αιχμηρό αντικείμενο.

Οι Ισραηλινοί δήλωσαν ότι μετά το περιστατικό μετέφεραν την γυναίκα σε νοσοκομείο. Όμως όπως φαίνεται καθαρά από βίντεο που καταγράφει όλο το περιστατικό, η γυναίκα βρίσκεται αναίσθητη στο έδαφος για αρκετή ώρα χωρίς να δώσει κανείς σημασία.

Ενώ οι ισραηλινοί στρατιώτες που την πλησιάζουν δεν κάνουν τίποτα να την βοηθήσουν, και μάλιστα χρησιμοποιούν τα πόδια τους κλωτσώντας της για να δουν αν είναι ζωντανή. Και η μόνη τους έγνοια είναι να την αποσύρουν από τα βλέμματα των παρατηρητών, αφήνοντάς την να αιμμοραγεί στο έδαφος. Παράλληλα δεν παρέλειψαν να εξαπολύσουν και χειροβομβίδες κρότου λάμψης εναντίον των συγκεκτρωμένων

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη Issa Amro δεν κατάφερε τελικά να επιζήσει και έχασε την μάχη με την ζωή. Κάτι που πιθανόν να μη συνέβαινε αν οι Ισραηλινοί δεν εξαντλούσαν όλη τους την σκληρότητα σε μία γυναίκα τραυματία, επιμένοντας να δημιουργούν περιτές εντάσεις σε όλη την περιοχή.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply