Ὥρα νὰ …«σώσουν» οἱ Ἀμερικανοὶ τὸν πλανήτη ἀπὸ τὴν …«βρώμικη» Volkswagen!!!

Μετά την «βρώμικη» Siemens οι πεντακάθαροι και τιμιότατοι Αμερικανοί σώζουν τον πλανήτη από την «βρώμικη» VolksWagen που «ρύπανε» τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Κι αν κάποιος ξέρει την σχέση των ΗΠΑ με τους ρύπους, καταλαβαίνει το γελοίο της υποθέσεως.

Ὥρα νὰ ...«σώσουν» οἱ Ἀμερικανοὶ τὸν πλανήτη ἀπὸ τὴν ...«βρώμικη» Volkswagen!!!2

Οι ΗΠΑ που αρνήθηκαν να υπογράψουν και να εφαρμόσουν το Πρωτόκολλο του Κιότο για την μείωση εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα ετοιμάζονται να καταστρέψουν οικονομικά την Volkswagen γιατί οι εκπομπές ρύπων των αυτοκινήτων της ήταν υψηλότερες από τις δεδηλωμένες.

Ὥρα νὰ ...«σώσουν» οἱ Ἀμερικανοὶ τὸν πλανήτη ἀπὸ τὴν ...«βρώμικη» Volkswagen!!!4

Οι ύαινες των ΜΜΕ πήραν γραμμή από τους σιωνιστές να πλήξουν επικοινωνιακά την Volkswagen σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, μέχρι να γκρεμίσουν την αξία των μετοχών της. Τα συμβόλαια επικοινωνιακού θανάτου, που είναι οικονομικές δολοφονίες εκτελούνται αριστοτεχνικά.

Οι Σιωνιστές θέλουν να καταστρέψουν κάθε κλασικό Γερμανικό brand στο μυαλό των καταναλωτών που το συνδύασε με ποιότητα κι αξιοπιστία.
Ακούμε καμμιά φορά στην τηλεόραση για τις μίζες που πλήρωναν οι Γερμανοί στα κόμματα κι αισθανόμαστε ότι οι Γερμανοί έπιαναν από τον λαιμό τον Τσοχατζόπουλο και τον Τσουκάτο για να πάρουν τις μίζες, ενώ αυτοί αντιστάθηκαν σθεναρά. Δεν μας λένε ότι καμμία εταιρεία δεν είχε ελπίδα να κερδίσει διαγωνισμό του Δημοσίου αν δεν πλήρωνε μίζα.
Δεν λένε ποτέ οι Έλληνες πολιτικοί πως τους εκβίαζαν οι Αμερικανο-Ισραηλινοί με ροζ υποκλοπές, με «τρομοκρατικά» κτυπήματα κλπ για να πληρώσουν εικονικές προμήθειες όπως το C4I.

Ούτε για πλάκα δεν ακούσαμε από τα ΜΜΕ να κατηγορούν τις ΗΠΑ για τις υποκλοπές στα τηλέφωνα ολόκληρης της Ελληνική Κυβερνήσεως. Και για τις μίζες έφταιγαν αυτοί που τις έδιναν κι όχι αυτοί που τις …απαιτούσαν…!!!

Σημειώστε ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν με ειδικό νόμο να προστατεύσουν την Volkswagen από τα επιθετικά επενδυτικά fund, που διαλύουν κολοσσούς με τις χρηματιστηριακές τους απάτες, αλλά η Ε.Ε τον απέρριψε διότι λέει …εμπόδιζε την ελεύθερη κίνηση των Κεφαλαίων.

Ὥρα νὰ ...«σώσουν» οἱ Ἀμερικανοὶ τὸν πλανήτη ἀπὸ τὴν ...«βρώμικη» Volkswagen!!!3

Στις μεγάλες εταιρείες, που η πλειοψηφία των μετοχών βρίσκεται στα χέρια εκατομμυρίων μικρομετόχων, μπορεί ένας μέτοχος του 3% μόνο να ελέγχει το Διοικητικό συμβούλιο και να πάρει καταστροφικές αποφάσεις για το μέλλον της εταιρείας…

Ο γερμανικός Νόμος απαιτούσε να παίρνονται αποφάσεις από τους μετόχους με το 80% των μετοχών κι απορρίφθηκε.

Η Νέα Τάξη θέλει τα πάντα απορρυθμισμένα κι ελεύθερα, διότι μόνο έτσι τα λαμόγια μπορούν να βάλουν χέρι παντού.
Ο νόμος της ζούγκλας …ευνοεί τους ισχυρούς, δηλαδή τους τοκογλύφους κι όχι τους λαούς.

Στην Ελλάδα  οι μετοχές σε στρατηγικής σημασίας κρατικές επιχειρήσεις, όπως η ΔΕΗ, παραδόθηκαν στα ξένα fund για τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια.Ὥρα νὰ ...«σώσουν» οἱ Ἀμερικανοὶ τὸν πλανήτη ἀπὸ τὴν ...«βρώμικη» Volkswagen!!!1

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply