Συνάντησις Νετανιάχου – Ποῦτιν μέ πολλά …χαμόγελα;;;

Στην συνάντηση Νετανιάχου-Πούτιν συζητήθηκε η δημιουργία ενός πρωτοκόλλου για την αποφυγή εμπλοκής ρωσσικών και ισραηλινών αεροσκαφών.
Ο Νετανιάχου θέλει να μπορεί να βομβαρδίζει την Χεζμπολά όποτε το κρίνει απαραίτητο, χωρίς να φοβάται τα ρωσσικά αεροπλάνα.

Συνάντησις Νετανιάχου - Ποῦτιν μέ πολλά ...χαμόγελα;;;1

Ο Νετανιάχου θα παρουσίαζε επίσης αποδείξεις ευθείας εμπλοκής του ΙΡΑΝ στις απόπειρες της Χεζμπολά εναντίον του Ισραήλ, όπως και το ό,τι η Χεζμπολά έχει πρόσβαση σε εξελιγμένα ρωσσικά όπλα.

Παραμένει άγνωστο το αν ο Πούτιν θα επιτρέπει στο Ισραήλ να σκοτώνει μέλη της Χεζμπολά, που ως γνωστόν αγωνίζονται εναντίον της ISIS, στο πλευρό του Άσαντ, ενώ το Ισραήλ έχει βομβαρδίσει πολλές φορές εγκαταστάσεις του Άσαντ κι εννοείται υποστηρίζει τους αποκεφαλιστές της ISIS σε όλα τα επίπεδα. Συνάντησις Νετανιάχου - Ποῦτιν μέ πολλά ...χαμόγελα;;;2

Οι δύο τους είναι πολύ χαμογελαστοί, αλλά στηρίζουν δύο εντελώς αντίθετα στρατόπεδα, σ’ έναν πόλεμο απίστευτα βρώμικο,  που ΜΟΝΟ οι …«σύμμαχοί» θα μπορούσαν να ξεκινήσουν.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση και οι σχέσεις Πούτιν-Νετανιάχου, ιδίως τώρα που ο Πούτιν θα συμβάλλει στην αναβολή των σχεδίων του σιωνισμού, παρατείνοντας την παραμονή του Άσαντ στην εξουσία.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply