Ἡ «δημοσιογραφία» τῶν πρακτόρων!!!

Όταν η Χουριέτ, που συνδέεται με το σιωνιστικό CNN και την σιωνιστική BILD, κατέβασε την σημαία από τα ΙΜΙΑ, ούτε ένας ελληνόφωνος κάφρος δημοσιογράφος δεν στοχοποίησε την σιωνιστική τουρκόφωνη εφημερίδα, αλλά έσπευσαν όλοι οι πράκτορες να μιλήσουν για «Τουρκική» εχθρική ενέργεια, ώστε να ξεκινήσει το προσχεδιασμένο πάρτι των εξοπλιστικών.
Ο χορός των δισεκατομμυρίων για αγορά μεταλλικών σκουπιδιών όπως τα υποβρύχια, τα F16, τα Απάτσι κλπ θα έδινε ψωμί σε πολύ κόσμο.

Σήμερα οι ελληνόφωνοι πράκτορες μας ενημερώνουν για την επίθεση που δέχτηκε δημοσιογράφος της κοπρο-Χουριέτ, με σαφές υπονοούμενο ότι έγινε με εντολή του Ερντογάν…
Αυτό το υπόγειο μήνυμα περνάει η αναφορά του δημοσιογράφου ως ΕΠΙΚΡΙΤΗ του Ερντογάν.
Καμμία αρνητική αναφορά στην κοπρο-Χουριέτ αλλά συνεχείς επιθέσεις στον «σουλτάνο» Ερντογάν.

Τα μεγάλα ΜΜΕ στις «Δημοκρατικές» χώρες ελέγχονται από τους σιωνιστές και υπηρετούν ακριβώς τα ίδια συμφέροντα γι’ αυτό το Mega ειρωνεύεται τον Ερντογάν όπως ακριβώς και η Χουριέτ, όπως ο Εconomist κλπ.

Δημοσιογράφος της κοπρο-Χουριέτ λοιπόν…έφαγε ξύλο.

Ἡ «δημοσιογραφία» τῶν πρακτόρων!!!1

Να αγιάσουν τα χέρια αυτών που τον έδειραν και αν το διέταξε ο Ερντογάν, μπράβο και σ’αυτόν.

Ἡ «δημοσιογραφία» τῶν πρακτόρων!!!2

Ἡ Hurriyet (καὶ πάλι) πρωτοστατεῖ σὲ ἐκστρατεία ἐπιθέσεως κατὰ τῆς Ἑλλάδος!!!

Η Χουριέτ κατέβασε την σημαία από τα Ιμια, κάτι που κόστισε 3 ανθρώπινες ζωές και 33 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ.
Και οι ελληνόφωνοι πράκτορες του ΜΕGA φυσικά υποστηρίζουν τους τορκόφωνους πράκτορες συναδέλφους τους, γιατί μαζί δούλεψαν στην σκηνοθεσία του θεατρικού του παρολίγον πολέμου Ελλάδας Τουρκίας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply