Τὰ δικαιώματά μας …δὲν ὑπάρχουν!!!

Οι σιωνιστές διατείνονται ότι ηγούνται των μεγάλων μαχών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, υπονοώντας τον γάμο των gay,την υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια, το δικαίωμα στην αυτοκτονία ή στον νόμιμο φόνο (ή ευθανασία), το δικαίωμα στην άμβλωση, το δικαίωμα της προσβολής θρησκευτικών συμβόλων (Je Suis Charlie) κλπ.

Θέματα που «ενοχλούν», που κάνουν τον μέσο άνθρωπο να δυσανασχετεί, είναι πάντα μέσα στην ατζέντα της Νέας Τάξεως.
Περιέργως όμως οι ίδιοι …απουσιάζουν εντελώς από τον αγώνα κάποιων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, που παραβιάζονται συνεχώς από διαδικτυακούς κολοσσούς όπως το Facebook, η Microsoft, η Google κλπ που …«συμπτωματικά» ελέγχονται επίσης από σιωνιστές.

Το Facebook μπορεί με την σιωπηλή αποδοχή των Δικαστικών αρχών να αποθηκεύει για πάντα τα προσωπικά μας δεδομένα, να μην τα διαγράφει ακόμα κι αν το απαιτήσουμε ρητά , να εμπορεύεται δεδομένα που αντλεί από την συμπεριφορά των χρηστών, όπως σεξουαλικές προτιμήσεις, θρησκευτικές αντιλήψεις, αγοραστικές συνήθειες κλπ και να μην παραβιάζει, φαινομενικά, κανέναν νόμο.

Στην πραγματικότητα παραβιάζει δεκάδες νόμους αλλά επειδή πίσω από το Facebook υπάρχουν Μυστικές Υπηρεσίες και οι γνωστοί τραπεζικοί κύκλοι,  τα Δικαστήρια αποφεύγουν να εμπλακούν ενεργά για την προστασία των πολιτών, με τον ίδιο τρόπο που αποφεύγουν να ελέγξουν αν οι χιλιάδες πολίτες που παρακολουθούνται από Ελληνικές και Ξένες Υπηρεσίες παρακολουθούνται νόμιμα, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να συμβαίνει νόμιμα και εις γνώση των δικαστικών αρχών.
Οι Αρχές απέφυγαν να εμπλακούν ακόμα και όταν η CIA παρακολουθούσε ολόκληρη την κυβέρνηση Καραμανλή.
10 χρόνια μετά  έχουν ξεχαστεί τα πάντα. Έμειναν μόνο τα υπονοούμενα.

Τώρα τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν για μία «νίκη» ενός ακτιβιστή που τα έβαλε με το Facebook και φαίνεται να κέρδισε μία από τις μάχες. Πώς γίνεται όμως να χαίροντα τα ίδια ΜΜΕ που προώθησαν τόσο θερμά την συγκεκριμένη πλατφόρμα, ώστε να την βάλουν σε κάθε σπίτι;

Τὰ δικαιώματά μας ...δὲν ὑπάρχουν!!!2

Παρακολουθούνται τα τηλέφωνα 50.000 πολιτών

Τὰ δικαιώματά μας ...δὲν ὑπάρχουν!!!1
Προφανώς αυτή η απόφαση θα σκοντάψει αργότερα σε κάποια διακρατική συμφωνία όπου τα λαμόγια της πολιτικής, χωρίς να μας ρωτήσουν, έχουν συμφωνήσει στην ελεύθερη διακίνηση προσωπικών δεδομένων, αρκεί να πατήσει κάποιος ένα κουμπάκι αποδοχής κάποιων όρων, που όμως δεν …προλαβαίνει ούτε να διαβάσει και κυρίως να καταλάβει το πραγματικό τους περιεχόμενο.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply