Ἡ ὑπερ-ἑταιρεία Digea!!!

Η κρατική ΕΡΤ, με την ασήμαντη τηλεθέαση, υποχρεώνεται να πληρώνει στην ιδιωτική Digea τέλη που θα επιστραφούν πάλι στο …κράτος.

Ἡ ὑπερ-ἑταιρεία Digea!!!1
Κι όλη αυτή η γελοία κατάσταση προκειμένου να δημιουργηθεί ένας ιδιωτικός οργανισμός με τεράστια εξουσία, κέρδη και αποκλειστικότητα ελέγχου των τηλεοπτικών καναλιών, του οποίου οι μετοχές πολύ εύκολα μπορούν να καταλήξουν στους τοκογλύφους.

Κάπως έτσι βρέθηκε να διεκδικεί την Ύδρευση της Θεσσαλονίκης  εταιρςία του Ισραήλ…
Χωρίς τον Μπεν-Μπουτάρη πώς θα έβαζαν στο χέρι την Μονοπωλιακή Δημοτική Επιχείρηση;

Ἡ ὑπερ-ἑταιρεία Digea!!!4Ἡ ὑπερ-ἑταιρεία Digea!!!2
Μούγγα όμως όλοι τους για την απάνθρωπη τακτική της εταιρείας του Ισραήλ που στερεί σκόπιμα το νερό στους Παλαιστινίους και δεν υπάρχει αντίδραση από πουθενά!!! 
Ἡ ὑπερ-ἑταιρεία Digea!!!3Ἡ ὑπερ-ἑταιρεία Digea!!!5

Σίγμα

Η σύμβαση μεταξύ της Digea και της ΕΡΤ εξελίσσεται σε μια προσοδοφόρα επιχείρηση για την κοινή εταιρεία των τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Ο πάροχος δικτύου της Digea εξασφάλισε μέχρι τον Απρίλιο του 2016 το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ μόνο από έναν από τους εκατοντάδες πελάτες του, την ΕΡΤ.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στην ετήσια έκθεση πεπραγμένων της, η Digea έχει αποδώσει στο κράτος για το 2014 ποσό 5,1 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι μόνο από την ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει το 65% της πρώτης δόσεως πληρωμών προς το κράτος.

Η Digea έχει συμφωνήσει με την ΕΕΤΤ να πληρώνει σε δόσεις το ποσό των 18,6 εκατ. ευρώ για το σύνολο του ψηφιακού τηλεοπτικού φάσματος για τα επόμενα 15 χρόνια. Η ίδια η ΕΕΤΤ στην έκθεσή της καταγράφει πως το 2014 έλαβε από την Digea 5,1 εκατ. ευρώ, δηλαδή το ένα τρίτο του συνολικού ποσού. Από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έλαβε για την χορήγηση του ψηφιακού μερίσματος 114, 3 εκατ. ευρώ, δηλαδή το 50% του συνολικού ποσού. Τα υπόλοιπα δύο τρίτα η Digea θα τα πληρώσει σε ισόποσες δόσεις από το 2016 και μετά!

ΠΑΡΟΝ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply