Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε …διάσημος!!!

Μέχρι και την εφημερίδα της Νέας Υόρκης απασχόλησε το Tweet του Καμμένου, που φυσικά ήταν ένα γελοίο πρόσχημα για να τον πετάξουν εκτός κυβερνήσεως κι εξουσίας.

Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε ...διάσημος!!!4

Επειδή ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα γραφιστικά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι την εικόνα του Άουσβιτς την έφτιαξε έμπειρος γραφίστας και αριστερών αντιλήψεων.
Αυτό γιατί απλά …οι εθνικο-απ’αυτοί δεν ασχολούνται με τις τέχνες. Είναι άσχετοι από γραφιστικά.
Η επεξεργασία αυτή έγινε από έμπειρο κι επαγγελματία γραφίστα κι όχι από τον Καμμένο.

Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε ...διάσημος!!!1

Σύμφωνα με το TheToc ο Καμμένος την ανέβασε στις 20 Ιουνίου αλλα η φωτογραφία ήδη υπήρχε στο Tweeter και σε αριστερά blog τις δύο προηγούμενες ημέρες. (Αντιβαρο Μαρξ Λένιν, Cult24 και SportDog).Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε ...διάσημος!!!8

Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε ...διάσημος!!!7

Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε ...διάσημος!!!5Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε ...διάσημος!!!9Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε ...διάσημος!!!6Αυτό που σκόπιμα …αγνοήθηκε από τους απανταχού υπερασπιστές του Σιωνισμού ήταν ότι την φωτογραφία αναδημοσίευσε στο Altsantiri του «αριστερού» Λάκη ο …παπαγάλος του Soros (και …διανοούμενος) Niko Ago για να στολίσει άρθρο του για τον Μιχαλολιάκο.

Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε ...διάσημος!!!3 Ὁ ἐξάδελφος Καμμένος ἔγινε ...διάσημος!!!2
Η σιωνιστική φυλλάδα New York Times των εκατομμυρίων αναγνωστών δεν «είδε» αυτά που μόλις βρήκα εγώ ψάχνοντας πρόχειρο με το Κινέζικο NoName κινητό μου.

Γιατί όμως κρύφτηκαν αυτοί που πρώτοι κυκλοφόρησαν την συγκεκριμένη φωτογραφία;
Γιατί δεν υπερασπίστηκαν το δημιούργημά τους κι άφησαν τον Καμμένο να μην ξέρει πως να απαντήσει για να μην χάσει την θεσούλα του;
Γιατί δεν βρήκε κάποιος …«αποτρόπαια» την παντελώς ίδια χρήση που έκανε στην συγκεκριμένη φωτογραφία ο Niko Ago;
Όταν το Λόμπι εκνευρίζεται …τα κάνουν όλοι επάνω τους .

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply