Γενοκτονία στὸν βωμὸ τῆς ἱερότητος ἑνὸς ..βράχου!!!

H ένταση που πυροδοτήθηκε στο Ισραήλ έχει ως αφορμή τον χώρο στην Ιερουσαλήμ, στον οποίο έχουν ανεγερθεί μουσουλμανικά τεμένη κι όπου οι Ισραηλινοί θέλουν να ανοικοδομήσουν τον Ναό του Σολομώντα. Γενοκτονία στὸν βωμὸ τῆς ἱερότητος ἑνὸς ..βράχου!!!3

 

Γενοκτονία στὸν βωμὸ τῆς ἱερότητος ἑνὸς ..βράχου!!!8

Γενοκτονία στὸν βωμὸ τῆς ἱερότητος ἑνὸς ..βράχου!!!5
Υπήρχε συμφωνία να μπορούν να εισέρχονταιοι Ισραηλινοί συγκεκριμένες ώρες στο τέμενος Al-Aqsa αλλά με την προϋπόθεση να ΜΗΝ προσεύχονται,κάτι που πρόσφατα παραβιάσθηκε.

Γενοκτονία στὸν βωμὸ τῆς ἱερότητος ἑνὸς ..βράχου!!!1Γενοκτονία στὸν βωμὸ τῆς ἱερότητος ἑνὸς ..βράχου!!!2

Ταυτόχρονα οι Ισραηλινοί εκτελούν έργα, ανασκαφές κλπ γύρω από τον ιερό βράχο και οι μουσουλμάνοι έχουν την πεποίθηση ότι δημιουργούν υποδομή για την κατεδάφιση του τεμένους και την ανοικοδόμηση του δικού τους ναού.

Γενοκτονία στὸν βωμὸ τῆς ἱερότητος ἑνὸς ..βράχου!!!7Γενοκτονία στὸν βωμὸ τῆς ἱερότητος ἑνὸς ..βράχου!!!7

Γενοκτονία στὸν βωμὸ τῆς ἱερότητος ἑνὸς ..βράχου!!!6Ο λογαριασμός σε αίμα αυξάνει συνεχώς.
«Τρομοκράτες» 13 και 15 ετών εκτελούνται εν ψυχρώ για …απόπειρα μαχαιρώματος!!!

Βέβαια την αιτία της εντάσεως δεν την αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ, γιατί οι πράκτορες του Ισραήλ πρωτοστατούν παγκοσμίως στα αθεϊστικά κινήματα και κατά του θρησκευτικού φανατισμού …ΕΚΤΟΣ Ισραήλ…
Αλλά εντός Ισραήλ οι σφαίρες πέφτουν σαν χαλάζι στο όνομα της …ιερότητας ενός βράχου και του θεϊκού αποκλειστικού δικαιώματος κι απόλυτης εξουσίας που έχουν σιωνιστές στην γη και στους κατοίκους της Παλαιστίνης.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply