Οἱ χιλιάδες αὐτόχειρες δέν εἶναι …νεκροί γιά νά μᾶς …ξεσηκώσουν;

Όταν πράκτορες έκαιγαν την Πελοπόννησο και πέθαινε κόσμος, ο καημός των δημοσιοκάφρων, τις ίδιες ημέρες, ήταν τα ποσοστά του …Καραμανλή στις δημοσκοπήσεις για τις επικείμενες εκλογές.

Όταν οι πράκτορες έκαιγαν την Αθήνα, οι δημοσιοκάφροι μιλούσαν πάλι για πρόωρες εκλογές και για …«αυθόρμητες» διαδηλώσεις της γενεάς των 700 ευρώ….

Οἱ χιλιάδες αὐτόχειρες δέν εἶναι ...νεκροί γιά νά μᾶς ...ξεσηκώσουν; (2)

Οἱ χιλιάδες αὐτόχειρες δέν εἶναι ...νεκροί γιά νά μᾶς ...ξεσηκώσουν;2

Γέμιζαν ολόκληρες σελίδες με μπουρδο-φιλοσοφίες ώστε να μετατρέψουν σε κοινωνικό κίνημα μία συντονισμένη,  σκηνοθετημένη, «έγχρωμη επανάσταση», όπου συμμετείχαν πολλοί ξένοι …«αυθόρμητοι» επαναστάτες.

Οἱ χιλιάδες αὐτόχειρες δέν εἶναι ...νεκροί γιά νά μᾶς ...ξεσηκώσουν;1

Οἱ χιλιάδες αὐτόχειρες δέν εἶναι ...νεκροί γιά νά μᾶς ...ξεσηκώσουν;3

Μόνο όταν οι επιθέσεις αυτές είναι προγραμματισμένες και σκηνοθετημένες βάζουν στο κάδρο την συζήτηση για τα ποσοστά μίας κυβερνήσεως.
Όταν θέλουν να πλήξουν έναν στόχο οι ύαινες της δημοσιογραφίας αρχικά επιρρίπτουν ευθύνες στοχευμένα, μετά πυροδοτούν σκόπιμα την οργή του κόσμου και καταλήγουν με …ανακούφιση στην κατακόρυφη πτώση των ποσοστών.

Σήμερα, μετά από 10.000 αυτοκτονίες,  όχι μόνο δεν αναφέρονται ποτέ στους νεκρούς αυτούς, αλλά υπόσχονται κάθε χρόνο …«ανάπτυξη» κι …«έξοδο στις αγορές», ώστε ο κόσμος να υπομένει και το σύστημα να κερδίζει διαρκώς χρόνο..

Όταν υπάρχει σκηνοθετημένη επίθεση μέσω …«αυθόρμητων» διαδηλωτών, τότε οι κραυγές αγωνίας για την «δημοκρατία», την …«ελευθερία του λόγου» και την …«αυταρχικότητα» της στοχοποιημένης κυβερνήσεως είναι επίσης απαραίτητα συστατικά των σεναρίων.
Οἱ χιλιάδες αὐτόχειρες δέν εἶναι ...νεκροί γιά νά μᾶς ...ξεσηκώσουν;5

Οἱ χιλιάδες αὐτόχειρες δέν εἶναι ...νεκροί γιά νά μᾶς ...ξεσηκώσουν;4

Αν δει κάποιος τους τίτλους των εφημερίδων του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και άλλων ζάπλουτων,  τον Δεκέμβριο του 2008, καταλαβαίνει το πώς δημιουργείται το κλίμα εξεγέρσεως στα ανώριμα μυαλά των νέων, που δεν μπορούν να φανταστούν πόσο μεγάλα κι αιμοβόρα παιχνίδια παίζονται επάνω στην άγνοιά τους.

Πού …χάθηκε λοιπόν όλη αυτή η γλαφυρή …«ευαισθησία» λαμόγια δημοσιογράφοι;
10.000 νεκροί (τουλάχιστον) κι όχι ένας Γρηγορόπουλος επαναστάτης Βορείων Προαστίων.

Ήταν τότε που το Indymedia του Soros συντόνιζε την καταστροφή της Αθήνας και οι Δημοσιοκάφροι δεν το ανέφεραν ποτέ στα πληρωμένα ρεπορτάζ τους.
Ήταν τότε που ανησυχούσαν για την γενεά των 700 ευρώ, αλλά σήμερα που την μετέτρεψαν σε γενιά των 300 ευρώ, με voucher κοροϊδίας, της υπόσχονται …έξοδο στις αγορές οι ίδιοι …«ευαίσθητοι» εφοπλιστές και οι ίδιοι εκατομμυριούχοι δημοσιογράφοι.

Την σφαίρα που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο δημοσίευσε …διακριτικά μόνον η Real News…Ἡ σφαίρα ποὺ σκότωσε τὸν Ἀλέξη Real News
Είχαν όμως όλοι εντολή από την πρεσβεία να μιλούν για ΔΟΛΟ-φονία κι έτσι σχεδόν ούτε ένας Έλληνας δεν είχε την …«πολυτέλεια» να δει την σφαίρα που θα χαλούσε το …γλαφυρό σενάριο.

Κι αν δεν πληρωθούν να κτυπήσουν …«ντόπιο» πολιτικό,  τότε θα πληρωθούν να «κτυπήσουν» κάποιον ξένο.
Η ταύτιση όλων των ΜΜΕ με αμερικανικές και βρετανικές εφημερίδες της Νέας Τάξεως είναι …τρομακτική.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply