Ἡ κατάῤῤιψις τῆς ῥωσσικῆς πτήσεως 7K-9268 ὀφείλεται σὲ βόμβα!!!

Στο διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο, που υποτίθεται ότι παρουσιάζει την κατάρριψη της ρωσικής πτήσεως Α-321 επάνω από το Σινά.
Παρακολουθείστε το για λίγο από την παρακάτω πηγή, που διατήρησε το βίντεο, καθώς ο χρήστης, που το ανήρτησε αρχικά, διεγράφη βιαστικά από το YouTube (Γιατί άραγε;;;)

Το ερώτημα που με απησχόλησε είναι με τι μέσο τραβήχτηκε το βίντεο και γιατί η εικόνα είναι τόσο στενή.
Ἡ κατάῤῤιψις τῆς ῥωσσικῆς πτήσεως 7K-9268 ὀφείλεται σὲ βόμβα!!!1
Aν παρακολουθήσετε το βίντεο, θα δείτε ότι η εικόνα κινείται αριστερά και δεξιά.
Αυτό είναι μία ένδειξη ότι το μέσο κινηματογραφήσεως βρισκόταν σε κίνηση και μάλιστα δεν ακολουθούσε την κατεύθυνση του αεροσκάφους,
Επιπλέον η εικόνα περιορίζεται για να μην αποκαλυφθεί ότι η λήψη έγινε από ελικόπτερο και μάλιστα από κάμερα, που λειτουργεί από την πλαινή πόρτα του.
Η εικόνα δεν προέρχεται από κάμερα στρατιωτικού συστήματος, καθώς δεν βλέπουμε πουθενά στην εικόνα τον σταυρό του σκοπεύτρου, όπως συνήθως,
Ἡ κατάῤῤιψις τῆς ῥωσσικῆς πτήσεως 7K-9268 ὀφείλεται σὲ βόμβα!!!2
Σε εικόνα κάμερας στρατιωτικού συστήματος υπάρχει πάντα ένα στόχαστρο για να μπορεί ο χειριστής της κάμερας να εστιάζει στον στόχο του, καθώς το μέσο εικονοσκοπήσεως κινείται και αυτό.
Το μέσο που παρακολουθεί την πτήση Α-321 πετάει σε χαμηλότερο ύψος και ο εικονολήπτης γνωρίζει περίπου πότε θα συμβεί η έκρηξη.
Η έκρηξη συμβαίνει στο πίσω μέρος του αεροσκάφους και αυτό πέφτει φλεγόμενο στο έδαφος,
Σύμφωνα με τα ευρήματα στο σημείο της πτώσεως η άτρακτος του αεροσκάφους φαίνεται να έχει κοπεί στα δύο, κάτι που συμβαδίζει με το ενδεχόμενο εναέριας εκρήξεως από βόμβα.
H τρομοκρατική ομάδα Wilayat Sinai, που ανέλαβε την επίθεση, δραστηριοποιείται στην Αίγυπτο και στη, λωρίδα της Γάζας,
Στο παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί πολλές φορές κυρίως με βομβιστικές επιθέσεις και άφθονα θύματα.
Η ρωσσική πλευρά αποκλείει τώρα το ενδεχόμενο καταρρίψεως του αεροσκάφους από πύραυλο, ισχυριζόμενη ότι το αεροσκάφος πετούσε πολύ ψηλά για να δεχθεί επίθεση από φορητό αντιαεροπορικό σύστημα.
Η κατάρριψη με βόμβα, αν συνέβη, θα διαπιστωθεί από την έρευνα των αρχών σύντομα, γιατί τα ίχνη εκρήξεως δεν είναι δύσκολο να ανευρεθούν.
Το αεροσκάφος Α-321 χωράει το μέγιστο 220 επιβάτες.
Η συγκεκριμένη πτήση είχε 217 επιβάτες.
Προερχόταν από τον τουριστικό προορισμό Sharm el Sheikh με κατάληξη την Αγία Πετρούπολη στην Ρωσσία.
Αν τελικά η πτώση αποδοθεί σε τρομοκρατική ενέργεια , οι συνέπειες για τον αιγυπτιακό τουρισμό από την Ρωσσία θα είναι πολύ μεγάλες.
Αυτή ήταν ίσως και η επιδίωξη των τρομοκρατών, που θέλουν να αδυνατίσουν την οικονομία της Αιγύπτου και να επαναφέρουν τον δικτάτορα πρόεδρο Morsi.
Η Ρωσσία μπορεί να αντιδράσει εν θερμώ και να προβεί σε αντίποινα, κτυπώντας με την αεροπορία της τους τρομοκράτες.
Αλλά για να το επιχειρήσει αυτό, είτε θα πρέπει να συνεργασθεί με το Ισραήλ, είτε με την Αίγυπτο.
Η ευκολότερη συνεργασία θα είναι με την Αίγυπτο, που επιδιώκει αυτή την περίοδο να αγοράσει αντιαεροπορικά συστήματα S-300 από την Ρωσσία και θα χρειασθεί την συνεργασία της για να εξοπλίσει τα γαλλικά ελικοπτεροφόρα τύπου Mistral, που αγόρασε πρόσφατα.
Η στρατιωτική προσέγγιση Ρωσσίας και Αιγύπτου με αφορμή το συγκεκριμένο «τρομοκρατικό» γεγονός θα επιφέρει πλήγμα στην αμερικανική πολιτική επιρροή στην περιοχή.
Για τον λόγο αυτό αναμένουμε στρατιωτική δράση κατά των ανταρτών και από τις ΗΠΑ και μάλιστα σύντομα και με έντονη δημοσιογραφική κάλυψη.
Οι ΗΠΑ πρέπει να επιδείξουν στρατιωτικές επιτυχίες κάπου και αυτή είναι η κατάλληλη περιοχή με τον μικρότερο κίνδυνο.
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή του Σινά θα επιδράσουν σύντομα και στον πόλεμο  που διεξάγεται στην Συρία.
Στην μουσουλμανική παράδοση έχει προφητευθεί ότι μετά τους Αφρικανούς τρομοκράτες θα φθάσει στην Συρία από την Αίγυπτο συνοδευόμενος από 360 καμήλες ένας μονόφθαλμος πολέμαρχος, που σε τρεις μήνες θα έχει συγκεντρώσει στρατό 100.000 ανδρών.
Αν βομβαρδισθεί έντονα η περιοχή του Σινά από Ρώσσους και Αμερικανούς, ο πολέμαρχος αυτός με τους βεδουίνους του δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και να ζητήσει εκδίκηση στην Συρία…
Ἡ κατάῤῤιψις τῆς ῥωσσικῆς πτήσεως 7K-9268 ὀφείλεται σὲ βόμβα!!!3

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply