Τὸ 50% τῶν Τούρκων στηρίζει Ἐρντογάν!!!

Σχεδόν το 50% των ψήφων των Τούρκων πήρε το κόμμα του Ερντογάν, αφαιρώντας ποσοστά από τους Γκρίζους Λύκους και τους πράκτορες του Soros, του …δήθεν Κουρδικού Κόμματος.

Τὸ 50% τῶν Τούρκων στηρίζει Ἐρντογάν!!!3
Τα ειρωνικά περί «Σουλτάνου», περί …«καθεστώτος» και περί …«καταρρεύσεως» των ποσοστών του, που έγραφαν οι πράκτορες των σιωνιστών σε όλον τον πλανήτη,  καθώς και η τρομοκρατία που απεδόθη σκόπιμα σε Κούρδους, δεν έπιασαν τόπο.

Τὸ 50% τῶν Τούρκων στηρίζει Ἐρντογάν!!!4

Οι παλιές μέθοδοι χειραγωγήσεως της κοινής γνώμης από τους επικυριάρχους, που λειτούργησαν σε άλλες χώρες όπως η Ελλάδα, φαίνεται να μην βρίσκουν γόνιμο έδαφος στην Τουρκία, όπως και στην Ρωσσία, αλλά και στην Αίγυπτο, όπου οι …«έγχρωμες επαναστάσεις» των σιωνιστών απέτυχαν κι ανατράπηκαν. 

Η δημιουργία προτεκτοράτου στην περιοχή του Κουρδιστάν από το Ισραήλ μάλλον θα αργήσει.
Η εντολή των Τούρκων προς το κόμμα του Ερντογάν είναι σαφής και δεν θα του επιτρέψει να αφήσει την Τουρκία να διασπαστεί. Γιατί οι Τούρκοι κατάλαβαν που πηγαίνουν το …«παιχνίδι» οι Ισραηλινοί  με τον …«απελευθερωτικό» αγώνα των καταπιεσμένων Κούρδων

Δείτε την αρθρογραφία της ΑΥΓΗΣ για να καταλάβετε πως λειτουργούν οι δημοσιογράφοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, για να προωθήσουν τους πράκτορες του Ισραήλ σε όλες τις κυβερνήσεις.

Τὸ 50% τῶν Τούρκων στηρίζει Ἐρντογάν!!!1

Τὸ 50% τῶν Τούρκων στηρίζει Ἐρντογάν!!!5 Τὸ 50% τῶν Τούρκων στηρίζει Ἐρντογάν!!!2

Κι εδώ ακόμα μία πρακτόρικη δημοσιογραφική επίθεση κατά του Ερντογάν.

Τὸ 50% τῶν Τούρκων στηρίζει Ἐρντογάν!!!6

Κι ο γνωστός αυτοαποκαλούμενος Τουρκολόγος …failed!

Τὸ 50% τῶν Τούρκων στηρίζει Ἐρντογάν!!!7

Για την Ελλάδα φυσικά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε.
Δικαιοσύνη και Πολιτική δεν κάνουν το παραμικρό χωρίς άδεια από το Σιωνιστικό Λόμπι της Νέας Υόρκης.
Επί Όθωνα θα βομβάρδιζαν ακόμα και την Αθήνα, επειδή …εθίγη ένας Rothschild!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply