Ἡ κυβέρνησις σὲ ῥόλο Shylock μὲ …«εὐρωπαϊκή» ὑποστήριξιν!!!

Πολιτικοί και τώρα Δικαστικοί, Εκδότες και Πρόεδροι Οργανισμών θα αποκτήσουν Δημόσιο Πόθεν Έσχες.
Αυτό που …ξεχνούν να συμπληρώσουν σωστά, χωρίς φυσικά συνέπειες. Αυτό  που δεν περιλαμβάνει τις Off Shore, που ενώ ίσχυε για τους μαφιόζους της πολιτικής, δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για παράνομο πλουτισμό, για ληστεία δημοσίου πλούτου και για διακίνηση μιζών.
Με ληγμένα πυροτεχνήματα προσπαθούν να μας πείσουν ότι έρχεται κάθαρση.

Ἡ κυβέρνησις σὲ ῥόλο Shylock μὲ ...«εὐρωπαϊκή» ὑποστήριξιν!!!1

Ο Shylock και …«περιούσιος» Moscovici ήρθε στην Ελλάδα να βοηθήσει τον Τσίπρα να αποφασίσει ποιο κομμάτι κρέας να μας κόψει ώστε να μην δυσαρεστηθούν οι τοκογλύφοι.

Ἡ κυβέρνησις σὲ ῥόλο Shylock μὲ ...«εὐρωπαϊκή» ὑποστήριξιν!!!2
Ισοδύναμα ψάχνουν.
Θέλουν αίμα και δεν τους απασχολεί από ποια αρτηρία θα το αφαιρέσουν.Ἡ κυβέρνησις σὲ ῥόλο Shylock μὲ ...«εὐρωπαϊκή» ὑποστήριξιν!!!3


Αν δεν τα πάρουν από τα δίδακτρα, που θα πληρώσουν οι γονείς, θα τους τα πάρουν από τα τέλη κυκλοφορίας, που θα πληρώσουν πάλι οι ίδιοι.
Κι αφού συνηθίσουμε στα νέα, υψηλότερα τέλη, του χρόνου πάλι θα περάσει ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση κι έτσι χωρίς αντιδράσεις θα αρπάξουν ακόμα 1000 ευρώ από κάθε νοικοκυριό.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply