Τὴν ὥρα ποὺ ὁ ἀπτυχίωτος φίλης ἀμφισβητεῖ τὴν γενοκτονία…

Στὰ μουλωχτὰ μουλωχτά, ὅπως κάθε φορὰ ποὺ πέταγε τὶς κοτσάνες της ἡ κάθε  ἡ ῥεπούση καὶ ἡ κάθε δραγώνα, (κι ὄχι μόνον!!!-*-) περνοῦν μερικὰ  ἀπὸ τὰ χειρόμερα μέτρα γενοκτονίας μας αὐτὲς τὶς ἡμέρες.
Προσέξτε…
Σηκώθηκε θύελλα μὲ τὸν καραγκιόζη γιὰ τὸ ἐαν ἡ γενοκτονία εἶναι γενοκτονία ἤ ἐθνοκάθαρσις.
(Ἀπὸ τοὺς πρώτους κι ἐγὼ ἀντέδρασα. Ὄχι γιὰ τὸ ἀστοιχείωτον κι ἀπτυχίωτον τοῦ φίλη ἀλλὰ γιὰ τὴν θέσιν (ὑπουργὸς γάρ) ποὺ κατέχει. Καὶ ὡς ὑπουργός, ὑποτίθεται, ἐκπροσωπεῖ ὅλους τοὺς Ἕλληνες. Ὑποτίθεται, διότι αὐτός, καθὼς καὶ σύσσωμη ἡ κυβέρνησις, ἐκπροσωπεῖ τὰ συμφέροντα τῶν τραπεζιτῶν στὸ ἐδῶ χωραφάκι τους.)

Αποστολίδης: «Για εμάς τους Ποντίους είναι νεκρό κρέας ο Φίλης»Τὴν ὥρα ποὺ ὁ ἀπτυχίωτος φίλης ἀμφισβητεῖ τὴν γενοκτονία...4

Απάντηση στο Νίκο Φίλη έδωσε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος των Ποντίων Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Παιδείας «νεκρό κρέας» και «σάπιο κομμάτι στο αιματοβαμμένο κορμί του ελληνισμού».

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Νίκου Φίλη με την οποία αμφισβήτησε πως υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους.

Θέση στο θέμα πήρε μέσω του ΣΠΟΡ FM και ο πρόεδρος των Ποντίων Ελλάδας, Χαράλαμπος Αποστολίδης, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρότατους χαρακτηρισμούς σε βάρος του υπουργού Παιδείας, καλώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα να τον στείλει σπίτι του.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο κ. Αποστολίδης, ο οποίος υπήρξε παλαιότερα και γενικός γραμματέας του ΠΑΟΚ, στην εκπομπή
«Έφεση της Τρίτης» και τον Κυριάκο Θωμαΐδη:

«Είναι αγράμματος και αστοιχείωτος που δεν δικαιούται να έχει επιστημονική άποψη. Τον έδιωξα από το Πάντειο, δεν τελείωσε καν το πρώτο έτος. Από το 1997 με 83% η κοινότητα των επιστημόνων διεθνολόγων είπε πως πρόκειται για Γενοκτονία όχι μόνο των Ποντίων, αλλά γενικότερα στην Μικρά Ασία, ενώ έγιναν και συστάσεις στην Τουρκία.

Ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει ποιος είναι εύπορος και πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό, ούτε τα μακαρόνια από το κρέας για το ΦΠΑ δεν μπορεί να ξεχωρίσει.

Την ώρα που αιμορραγεί η Ελλάδα τέτοια στόματα να τα αφήσει στο σπίτι τους ο πρωθυπουργός. Να ανοίξουμε τα ελληνικά λεξικά και να διαβάσουν τι είναι Εφιάλτης και Κερκόπορτα. Εκεί δίπλα βάζουμε το πορτρέτο του μαζί με τους συνωστισμούς της Ρεπούση. Για μας είναι ένα νεκρό κρέας, ένα άχρηστο σάπιο κομμάτι στο αιματοβαμμένο κορμί του ελληνισμού. Με παίρνουν από τις Βρυξέλλες και μου λένε πως η τουρκική διπλωματία το δέχτηκε ως μάννα εξ ουρανού. Από τον υπουργό Παιδείας! Ας ρώταγε τους συμβούλους του. Ας μου κάνει μήνυση, τον προκαλώ. Η επιστημονική κοινότητα έχει αποφανθεί.

Και οι πράξεις εθνοκαθάρσεως αποτελούν Γενοκτονία. Ακόμη και να μην μπορεί μια εθνότητα να τεκνοποιήσει… Και αυτό Γενοκτονία είναι.

Δεν τελείωσε καν την Πάντειο και τις Πολιτικές Επιστήμες. Βεβήλωσε την μνήμη των νεκρών μας και τον Ελληνισμό. Τα έβαλε με 1,5 εκατ. Ποντίους. Καλούμε τον πρωθυπουργό να τον στείλει από εκεί που ήρθε.

Δεν φαντάζομαι πως είχε πρόθεση γιατί είναι τόσο άσχετος που κανείς δεν θα τον εμπιστευόταν. Είναι ανακόλουθος. Είπε πως είναι προσωπική του γνώμη και ας το λύσει κάποιο επιστημονικό φόρουμ. Μα το έχει λύσει κύριε Φίλη. Έκανε στρατευμένη δημοσιογραφία σε ένα Μέσο. Είναι ώρα να πάει σπίτι του, δεν τον ανεχόμαστε. Το είχα πει και στον κύριο Κουβέλη για την Ρεπούση. Δεν με άκουσε. Να τον διώξει ο πρωθυπουργός γιατί θα του κάνει ζημιά και δεν του αξίζει να του κάνει ζημιά».

πηγή

Ἔως ἐδῶ καὶ νὰ τελειώνουμε μὲ τὰ σκουπίδια.
Διότι ὅπως κάποτε μᾶς πετοῦσαν στὰ μοῦτρα τὶς νέες (-*-) πορνοταινίες τῆς κάθε ἀκριβοπληρωμένης ἱεροδούλου, πρὸ κειμένου νὰ μᾶς ἀπασχολῇ καὶ νὰ μὴν θυμόμαστε τὸν ὁποιονδήποτε χουντοχοΐδη καὶ τὰ ἐγκλήματά του, ἔτσι καὶ τώρα μᾶς πετοῦν τὸν φίλη καὶ τὶς …πορδές του!!!

Καὶ μάλιστα, ἐξ ὅσων ἀντιλαμβάνομαι, τὰ πράγματα, γιὰ αὐτούς, πρέπει νὰ εἶναι πολὺ πιὸ σοβαρὰ καὶ ἐπίφοβα, διότι ἐπεστράτευσαν καὶ τὴν ῤεπούση καὶ τὸν τ(σ)ατσόπουλο.

Τὴν ὥρα ποὺ ὁ ἀπτυχίωτος φίλης ἀμφισβητεῖ τὴν γενοκτονία...2
Νὰ ἔχουμε δῆλα δὴ νὰ ἀσχολούμεθα γιὰ ἡμέρες, ἴσως κι ἑβδομάδες, πρὸ κειμένου νὰ μὴν βλέπουμε αὐτὰ ποὺ πράγματι συμβαίνουν…

Ὑποτίθεται, ὑποτίθεται λέμε, πὼς ὁ τύπος εἶναι «ὑπουργὸς ἐθνικῆς παιδείας». Αὐτὲς οἱ κουβέντες δὲν ἀκούγονται ἀπὸ «ὑπουργό». Καὶ ἠλίθιος ΔΕΝ εἶναι. Ἐκτὸς ἐὰν αὐτὸ τὸ μαριονετάκι δὲν εἶναι ὑπουργός, ἀλλὰ… ὀμίχλη.
Καὶ αὐτὴν ἀκριβῶς τὴν στιγμὴ ἡ …«κυβέρνησις» λειτουργεῖ μὲ ὅλα τὰ προπαγανδιστικὰ μέσα, πρὸ κειμένου νὰ μᾶς ἐξολοφθρέψῃ κι ἐπισήμως… Καὶ μὲ τὶς μικρότερες δυνατὲς ἀπώλειες ἤ ἀντιδράσεις..

Τί συμβαίνει λοιπόν καθ΄ ὅσον ἀσχολούμεθα ἐμεῖς μέ τόν ξεπουλημένο αὐτόν soro-δημοσιοκαφρο-πράκτορα;

  1. Υπεγράφη η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Fraport [pdf]Τὴν ὥρα ποὺ ὁ ἀπτυχίωτος φίλης ἀμφισβητεῖ τὴν γενοκτονία...6
    Με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) η κυβέρνηση ανάβει το «πράσινο φως» για τις δύο συμβάσεις παραχωρήσεως των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport – Slentel.
    Πρόκειται για την Πράξη 39 της 2−11−2015, η οποία ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα στο πλαίσιο της τελευταίας συμφωνίας της με τους εταίρους και δανειστές, καθώς και σχετική απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ, με την οποία ανακηρύχθηκε προτιμητέος επενδυτής η κοινοπραξία FRAPORT A G − SLENTEL Ltd.
    Η ΠΥΣ δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και κάνει λόγο για την «ανάγκη άμεσης εγκρίσεως των σχεδίων συμβάσεως παραχωρήσεως για την αναβάθμιση, συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία περιφερειακών αεροδρομίων Κρήτης, Ηπειρωτικής Ελλάδας και Ιονίου (Ομάδα Α) και Αιγαίου (Ομάδα Β)», καθώς και «το γεγονός ότι όρος για την θέση των συμβάσεων παραχωρήσεως σε ισχύ αποτελεί η με νόμο κύρωσή τους από την Βουλή των Ελλήνων».
    Κατόπιν τούτου, το Υπουργικό Συμβούλιο προχωρά στην «συνυπογραφή από το Ελληνικό Δημόσιο των σχεδίων συμβάσεως παραχωρήσεως ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει το ίδιο σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις ανωτέρω συμβάσεις».
    Επίσης, η ΠΥΣ παρέχει εξουσιοδότηση στους υπουργούς Εθνικής Αμύνης, Οικονομικών και Υποδομών «για την συνυπογραφή για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου των συμβάσεων παραχωρήσεως καθώς και τυχόν άλλων συμβάσεων τροποποιητικών, παρακολουθηματικών ή εκτελεστικών».
    Τα 14 αεροδρόμια είναι αυτά της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου.
    Στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων για 40+10 χρόνια πλειοδότης ανεδείχθη έναν χρόνο πριν, τον Νοέμβριο του 2014, η ελληνογερμανική κοινοπραξία, η οποία προσέφερε εφάπαξ τίμημα 1,2 δισ. ευρώ, ετήσιο μίσθωμα 22,9 εκατ. ευρώ κατ’ έτος, ποσοστό 25% από τα από τα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων έσοδα και τέλη υπέρ ΥΠΑ, που φτάνουν 1,2 δισ. ευρώ για όλη την περίοδο της παραχωρήσεως. Παράλληλα, δεσμεύθηκε για επενδύσεις 330 εκατ. στην πρώτη τετραετία και συνολικά 1,4 δισ. ευρώ για τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες.
    Δείτε εδώ το ΦΕΚ για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.
    Πηγή
  2. «…Αναφερόμενος στο μεγάλο αγκάθι της διαπραγματεύσεως, τα κόκκινα δάνεια, ο κ. Μοσκοβισί τόνισε πως «συμφωνούμε να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να βρούμε λύση για εκείνους που πτωχεύουν για να αποφύγουν τις υποχρεώσεις τους», προεξοφλώντας ότι η κυβέρνηση θα μπορέσει να καταλήξει σε έναν καλό συμβιβασμό με τους διεθνείς πιστωτές της.  «Θα βρούμε τον συμβιβασμό ώστε να μην διακινδυνέψουμε την συνοχή της ελληνικής κοινωνίας, ενώ ταυτόχρονα να γίνει κτήμα μια κουλτούρα πληρωμής» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος Επίτροπος.
    Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις Μοσκοβισί για τα κόκκινα δάνεια έρχονται την ώρα που το θέμα αποτελεί τη διακεκαυμένη ζώνη στην οποία δεν θέλει να μπει η κυβέρνηση που τα χαρακτηρίζει «κόκκινη γραμμή», ενώ οι πιστωτές διαμηνύουν πως δεν πρόκειται να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αν δεν βρεθεί λύση από την ελληνική κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς στα ενυπόθηκα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
    «Η Ελλάδα μπορεί να κτίσει ξανά την οικονομία της. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν να επιστρέψουν οι επενδύσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μοσκοβισί, ο οποίος νωρίτερα το πρωί είχε συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της χώρας και τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο….»
    πηγή
  3. Ρωμανιάς: Επικουρικές συντάξεις τέλος σε λίγους μήνες, κύριες συντάξεις έως 400 ευρώ το 2019Τὴν ὥρα ποὺ ὁ ἀπτυχίωτος φίλης ἀμφισβητεῖ τὴν γενοκτονία...3
    «Σαστισμένοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της Καλαμάτας άκουσαν χθες το βράδυ τον χειμαρρώδη πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργο Ρωμανιά, να λέει ότι σε λίγους μήνες επικουρικές συντάξεις δεν θα υπάρχουν, ενώ οι κύριες συντάξεις το 2019 δεν θα ξεπερνούν τα 400 ευρώ!…
    Υπογράμμισε μάλιστα ότι τα ποσά αυτά δεν προκύπτουν από δικούς του υπολογισμούς και εκτιμήσεις, αλλά από τις ρυθμίσεις των μνημονίων. Επιπροσθέτως δε, δεν απέκλεισε τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμη χειρότερα καθώς, τόνισε, αυτοί που έχουν τοποθετηθεί στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας δεν γνωρίζουν το ασφαλιστικό και με τις αποφάσεις τους δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα…»
    πηγή
  4. Ἡ κάρτα ὑγείας, ποὺ ΔΕΝ λαμβάνουν (ὡς …«χρεωμένοι») οἱ Ἕλληνες, πρώην ἀσφαλισμένοι τοῦ ΟΑΕΕ, μοιράζεται πλέον ἀφειδῶς στοὺς …«πρόσφυγες»!!!
    Μία ἀκόμη λεηλασία στὰ …μουλωχτά!!!
    Ἐμεῖς ἀνασφάλιστοι καὶ χρεωμένοι μὲ τὴν ἀσφάλισιν ἑκατομμυρίων κυρίως ΜΗ προσφύγων. (Διότι οἱ πραγματικοὶ πρόσφυγες, βάσει τῶν ἐπισήμων καταγραφῶν, δὲν ξεπερνοῦν τὸ 10-15% τῶν νεοεισαχθέντων. Ἄλλως τὲ οἱ Σύριοι ἀκόμη πολεμοῦν, δὲν παρεδόδθησαν. Στὴν πραγματικότητα μᾶς ἔμειναν οἱ  …ἔποικοι!!!Τὴν ὥρα ποὺ ὁ ἀπτυχίωτος φίλης ἀμφισβητεῖ τὴν γενοκτονία...1
  5. Επίσημη καταγραφή των μετρητών που βρίσκονται στο στρώμα και είναι, σύμφωνα με εκτιμήσεις, πολλά δισ. ευρώ, θα απαιτεί πλέον το νέο πόθεν έσχες που καταρτίζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης με σχέδιο νόμου το οποίο τελεί υπο την έγκριση της τρόικας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες οι καινοτομίες είναι πολλές σε σχέση με τους παλαιότερους νόμους αφού πλέον δεν θα αρκεί η καταγραφή των τραπεζικών καταθέσεων αλλά θα ζητείται και η αναφορά των μετρητών (για ποσά άνω των 15.000 ευρώ) που βρίσκονται εκτός τραπεζικών ιδρυμάτων (κοινώς στο στρώμα ή αλλού)  ακόμα και των πολύτιμων αντικειμένων όπως κοσμημάτων όταν συνολικά η αξία τους για όλα τα μέλη της οικογένειας ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ.
    Περιουσιολόγιο
    Η πρόταση αυτή ουσιαστικά αποτελεί την μαγιά του περιουσιολογίου το οποίο θα αποτελεί και την βασική πλατφόρμα φορολογήσεως των πολιτών. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πολίτες που είναι υπόχρεοι καταθέσεως πόθεν έσχες πρέπει να αναφέρουν:
    -Το περιεχόμενο των θυρίδων σε τράπεζες εσωτερικού ή εξωτερικού
    -Τα μετρητά (αν είναι πάνω από 15.000 ευρώ για όλα τα μέλη οικογένειας) , τιμαλφή και πολύτιμα είδη, πολύτιμα μέταλλα ή πολύτιμοι λίθοι και γενικά οτιδήποτε φυλάσσεται εκτός θυρίδων (με συνολική αξία άνω των 30.000 ευρώ)
    πηγή
  6. Επέκταση των δικτύων τζιχαντιστών διαμέσου των μεταναστευτικών ροών
    Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι πληροφορίες για στρατόπεδα τζιχαντιστών του ISIS σε γειτονικές χώρες (Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια και Κόσσοβο), αλλά και ορισμένες κινήσεις προσώπων που περνούν από την Ελλάδα για κάποιες από αυτές τις περιοχές δημιουργούν έντονο προβληματισμό. Αυτό που έχει κινητοποιήσει ιδιαίτερα τους αρμοδίους για την ασφάλεια της χώρας είναι η κινητικότητα μεταξύ ατόμων που σχετίζονται με τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» και προέρχονται κυρίως από την Αίγυπτο και άλλα βορειοαφρικανικά κράτη, ενώ διατηρούν επικοινωνία και με φονταμενταλιστικά στοιχεία στην Τουρκία.

    ἐθνικὰ θέματα
    Σε εγρήγορση βρίσκονται οι Μυστικές Υπηρεσίες της Δημοκρατίας καθώς υπάρχουν πληροφορίες για μέλη ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων που βρίσκονται στην Κύπρο.Τὴν ὥρα ποὺ ὁ ἀπτυχίωτος φίλης ἀμφισβητεῖ τὴν γενοκτονία...5
    Tου Τάσου ΧριστοδούλουΠληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι σύμφωνα με έρευνες των αρμοδίων Υπηρεσιών του Κράτους, οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ανάμεσα στους 115 πρόσφυγες που βρίσκονται στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, υπάρχουν και τζιχαντιστές.Όπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές ένας μάλιστα έχει ήδη ταυτοποιηθεί και φέρεται να ανήκει σε ακραία ισλαμιστική οργάνωση (ISIS). Την ίδια ώρα οι αρχές εξετάζουν αλλά 15 άτομα περίπου, με βεβαρημένο ποινικό μητρώο που συνδέονται  έμμεσα ή άμεσα με τρομοκρατικές οργανώσεις.  Την Δευτέρα 2/11, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σε ανώτατο επίπεδο μεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών και Δικαιοσύνης, συζητώντας αυτό το ζήτημα όπως και την ανάληψη της φροντίδας των προσφύγων με την προϋπόθεση να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο.
    Οι 115 πρόσφυγες ήρθαν στη Κύπρο στις 21 Οκτωβρίου και μεταφέρθηκαν αρχικά στην Βρετανική Βάση Επισκόπής και έπειτα  στη Βάση Δεκέλειας, όπου τη Δευτέρα 2/11 δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια.
    πηγή

Συνοψίζοντας.
Κατὰ χιλιάδες φθάνουν οἱ …«μετανάστες» στὴν χώρα. Παραχωρῶνται, βάσει τῶν δεσμεύσεων τῆς ταCIAς ὅλων τῶν εἰδῶν τὰ προνόμια ποὺ πληρώνουν μέν, ἀδυνατοῦν νὰ ἀπολαμβάνουν δέ, οἱ Ἕλληνες. (Ἐπιδοτήσεις ἐνοικίων, κάρτες νοσοκομειακῆς περιθάλψεως, πρόσβασιν σὲ ὅλα τὶς δημόσιες ὑπηρεσίες, ἐργασία, ἐλευθερία κινήσεων, μετακινήσεων, ἱκανοποίησις ὅλων τῶν ἀπαιτήσεων…!!!)
Ἡ Δούρου ἀποφασίζει, δίχως νὰ ἐρωτηθοῦμε, γιὰ τὴν δημιουργία τζαμιοῦ ἐντὸς τοῦ ἱστορικοῦ καὶ ἀρχαιολογικοῦ κέντρου τῶν Ἀθηνῶν κι ὄχι κάπου ἀλλοῦ, ἄν καὶ ὑπάρχῃ ἤδη στὸ Μοσχάτο μεγάλο τζαμὶ, ἀλλὰ καὶ σὲ κάθε μας γειτονιά…
Πλειστηριασμοὶ στὰ σπίτια μας ἔτσι, τσαμπουκαλίδικα, βάσει τῶν ἀποφάσεων τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως. (Στά ὁποῖα ποιός θά κατοικήση; Ἤ θά μείνουν κενά;)
Οἱ τράπεζες δίχως φόβο πιὰ καὶ ἀνησυχία ἑτοιμάζονται γιὰ τὴν νέα …«ἀνακεφαλαιοποίησιν» ποὺ σημαίνει «κουρέματα» σὲ ὅλων τῶν εἰδῶν τὰ εἰσοδήματα, τὶς ἀποταμιεύσεις ἀλλὰ καὶ τὰ ὑπόλοιπα περιουσιακὰ στοιχεῖα τῶν Ἑλλήνων.
Τὸ χαράτσι, ποὺ τὸ ἀποκαλοῦν πλέον ΕΝΦΙΑ, θὰ τὸ μεταλλάξουν σὲ κάτι …μεγαλύτερο, ποὺ θὰ περιλαμβάνῃ καὶ τὸ …κατούρημά μας!!!
Ὁ ΦΠΑ ἐκτοξεύεται σὲ δυσθεώρητα ὕψη καὶ μετατρέπει σὲ κάτι ἀπαγορευτικὸ τὴν ἐπιβίωσιν τοῦ μέσου Ἕλληνος.
Ἡ δικαιοσύνη ἀσχολεῖται μόνον μὲ ὅ,τι ἐνοχλῇ τοὺς τοκογλύφους, πρὸ κειμένου νὰ μὴν …ἐνοχλοῦνται!!!
Τὰ ἀντισυνταγματικὰ μνημόνια, παρὰ τὶς ἔως σήμερα ληφθῆσες (δικαστικές) ἀποφάσεις γιὰ τὴν ἀντισυνταγματικότητά τους, παραμένουν ἐν ἰσχύι…
Τοὐλάχιστον 1.200.000 Ἕλληνες οὔτε ἔχουν, ἀλλὰ οὔτε  καὶ προβλέπεται νὰ ἀποκτήσουν, ἐντὸς τῶν ἐπομένων ἐτῶν, κάποιο εἶδος νοσοκομειακῆς περιθάλψεως. (Οἱ ἀνασφάλιστοι τοῦ ΟΑΕΕ γιὰ παράδειγμα πληθαίνουν!!!)
Οἱ συντάξεις θὰ πέσουν κάτω ἀπὸ τὰ 400 εὐρῶ. (Ὁλοκληρώνουν δῆλα δὴ τὴν γενοκτονία στοὺς παπποῦδες ἀλλὰ καὶ σὲ ὅσους θὰ ἐπιβιώσουν!!!)
Ἀπὸ τὰ σχολικὰ βιβλία ἔχουν πρὸ πολλοῦ ἀφαιρέσει κάθε ἀναφορὰ στὴν γενοκτονία,  ἀλλὰ καὶ κάθε πραγματικὴ ἱστορικὴ πληροφορία!!! (Ὑπουργεῖον λειάνσεως τῆς ἱστορίας ἔπρεπε νὰ λέγεται κι ὄχι ὑπουργεῖον παιδείας!!!)
Ἡ γλῶσσα τέλος, δὲν διδάσκεται, γιὰ νὰ μὴν δυσκολεύονται τὰ …ἀγαπημένα τους.
Τὸ ἀλεξέι θὰ ἐπισκεφθῇ τὴν γείτονα γιὰ νὰ λάβῃ κι ἀπὸ κοντὰ τὰ εὔσημα ἀπὸ τὸν Ἐρντογάν ἀλλὰ καὶ γιὰ νὰ κλείσῃ νέες συμφωνίες ὑποδοχῆς …«προσφύγων»!

Οἱ λογαριασμοὶ μερικῶν μερικῶν (ὀνόματα δὲν θίγουμε…!!!) παραφουσκώνουν μὲ χρήματα ποὺ λεηλατῶνται ἀπὸ τὸ δικό μας δικαίωμα ὑπάρξεως, ἀλλὰ οἱ οἰκονομικοὶ εἰσαγγελεῖς …παραιτοῦνται ἤ συνταξιοδοτοῦνται!!!
Ἡ χώρα  (ὅπως καὶ ὅλη ἡ Εὔρώπη) βουλιάζει ἀπὸ τοὺς τζιχαντιστὲς ἀλλὰ ἡ …«κυβέρνησις» βλέπει, ὅπως φυσικὰ καὶ οἱ χρηματοδότες της,  μόνον …«πρόσφυγες».
Ὁ Soros  τρίβει τὰ χέρια του, διότι οἱ ἐπενδύσεις του, ἰδίως μέσῳ τοῦ ΕΛΙΑΜΕΠ, τῶν ΜΚΟ καὶ τοῦ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ ἀποδίδουν….
Τὸ ΤΑΙΠΕΔ λύνει καὶ δένει, βοηθούμενο καὶ ὑποστηριζόμενο ἀπὸ τὰ «ὑπουργικὰ συμβούλια» τῶν καραγκιόζηδων.
Οἱ καραγκιόζηδες μᾶς περιγελοῦν μέσα στὰ μοῦτρα μας…

Κι ἐμεῖς ἀν τὶ νὰ δοῦμε τὸ πραγματικὸ πρόβλημα, σὲ ὅλο του τὸ μέγεθος, βλέπουμε τὸ καροτοπειραγμένο.
Ἔως ἐδῶ λοιπόν.
Ἡ χώρα καταστρέφεται, διότι αὐτὲς τὶς ἐντολὲς ἐκτελοῦν πλέον, ἀλλὰ ἐμεῖς βλέπουμε μόνον μία αἰχμή, ἑνὸς καὶ μόνον δόρατος.

Αὐτὰ μᾶς κρύβουν.
Αὐτὰ δὲν θέλουν νὰ δοῦμε.
Τὰ ἐξαγορασμένα παπαγαλάκια μίλησαν. Βγῆκαν ὅλοι μαζύ. Ὅλοι. Τὸ ἕνα μετὰ ἀπὸ τὸ ἄλλο.
Εἶναι σοβαρὴ ἡ στιγμή. Ἐὰν κάτι τοὺς ξεφύγῃ… Ἐὰν κάποιος …τρελλὸς σηκώσῃ κεφάλι… Ἐὰν κάπου χαθῇ ὁ ἔλεγχος…
Τώρα παίζουν τοὺς τελευταίους γύρους, στὸ παιχνίδι τους, μὲ τὶς σημαδεμένες κάρτες.
Πιστεύουν πὼς ἐὰν καθηλώσουν ἐμᾶς, μετὰ ὅλη ἡ Εὐρώπη εἶναι στὸ χέρι τους.
Ἀπομένει μόνον τὸ νὰ μετακυλήσουν ὅλο αὐτὸ τὸ ἀνύπαρκτον χρέος στὶς πλάτες τῶν λοιπῶν Εὐρωπαίων. Εἶναι λίγο πρὸ τῆς ὁλικῆς καθυποτάξεως κάθε ἀνθρωπίνου ὄντος ποὺ γεννήθηκε ἤ θὰ γεννηθῆ στὴν Εὐρώπη γιὰ τοὺς ἐπομένους αἰῶνες.
Νὰ μὴν τοὺς χαλάσουμε τὴν παράστασιν…

Σωστά;

Φιλονόη

 

Υ.Γ.1. Προσοχὴ στοὺς ντουντουκαδόρους. Τσοπάνηδες εἶναι. Ἀκόμη κι αὐτοὶ ποὺ δὲν ἔχουν ἀκόμη ἐκδηλωθεῖ.

 Υ.Γ.2. Εἶναι καλὸ ποὺ θυμηθήκαμε τὴν ἱστορία μας…

Υ.Γ.3. Μὴν δόσουμε καὶ μεγάλη ἀξία στὰ σκουπίδια… Δὲν ἀξίζουν οὔτε γιὰ φτύσιμο λέμε… Ἐκτὸς τοῦ ὅ,τι σὲ λίγο κι αὐτὰ ἀποχωροῦν, ἔχουμε πολὺ δουλειὰ ἐμπρός μας. Ἔχουμε μίαν Πατρίδα νὰ Ἀναστήσουμε!!!

εἰκόνα
καὶ
εἰκόνα

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply