Ἀρνεῖται ὁ Ἐρντογάν νά καταδικάσῃ τήν ISIS;

Το ανώνυμο blog AWD NEWS της επιστημονικής προπαγανδιστικής μούφας, που αναμεταδίδουν και κάποιοι ανόητοι ή αδαείς ή ελληνόφωνοι πράκτορες, δήθεν του πατριωτικού χώρου, εντελώς …«συμπτωματικά» προωθείται από μία πολυδιαφημισμένη …«περιουσία» blogger που λέγεται Pamela Geller και που φυσικά δουλεύει για τον Σιωνισμό και το Ισραήλ.

Ἀρνεῖται ὁ Ἐρντογάν νά καταδικάσῃ τήν ISIS;2

 

 

 

Σ’αυτό το blog λοιπόν παίζει μία γελοία είδηση σε …παγκόσμια αποκλειστικότητα και χωρίς επαληθεύσιμη πηγή, σύμφωνα με την οποία ο Erdogan δήθεν αρνείται να καταδικάσει την Isis για την κατάρριψη του ρωσσικού αεροπλάνου.

 

Ἀρνεῖται ὁ Ἐρντογάν νά καταδικάσῃ τήν ISIS;4

Φυσικά αν ο Ερντογάν υπονοούσε έστω και κάτι παρόμοιο θα τον είχαν ξετινάξει CNN, BBC κλπ και δεν θα το μαθαίναμε από ασήμαντο κι ανώνυμο blog, γνωστό για τις μούφες του.
Αφήστε που το αεροπλάνο έπεσε από βόμβα στις αποσκευές και δεν καταρρίφθηκε με πυρά όπως γράφει το blog.
Δεν γίνεται να κυκλοφορήσει μούφα και να μην έχει βάλει το χέρι του πράκτορας των τοκογλύφων.

Την …«περιουσία» Geller αναμεταδίδει και η ιστοσελίδα prisonplanet.com, του επίσης υπόπτου Alex Jones, o οποίος δεν εστιάζει σχεδόν ποτέ στον Σιωνισμό και το Ισραήλ.

Ἀρνεῖται ὁ Ἐρντογάν νά καταδικάσῃ τήν ISIS;6
Το ελληνικό Prisonplanet του Λιακό επίσης αναμεταδίδει μούφες, με τελευταία αυτήν για την εκτέλεση 200 παιδιών από την ISIS, ενώ πρόκειται για περυσινή είδηση, και αφορά στην εκτέλεση 250 στρατιωτών του Άσαντ.

Ἀρνεῖται ὁ Ἐρντογάν νά καταδικάσῃ τήν ISIS;5

Ἀρνεῖται ὁ Ἐρντογάν νά καταδικάσῃ τήν ISIS;3

Την μούφα τη δανείστηκε από το Πρώτο Θέμα του …«περιουσίου» Βίκτωρα Ρέστη.

Ἀρνεῖται ὁ Ἐρντογάν νά καταδικάσῃ τήν ISIS;1
Μεταξύ πρακτόρων και απατεώνων, που ψάχνουν θύματα και κλικ για τις σελίδες τους, ο αναγνώστης χάνεται και τα χάνει μέσα στο ψέμμα…
Κάτι που βολεύει πολύ το σύστημα.
Οι τηλεβιβλιοπώλες-απατεώνες είναι κι αυτοί χρήσιμοι στο σύστημα γι’αυτό και δεν τους ενοχλεί κάποιος. Βραχυκυκλώνουν την λογική σκέψη, ώστε άλλα να βλέπει ο κόσμος κι άλλα να αντιλαμβάνεται.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἀρνεῖται ὁ Ἐρντογάν νά καταδικάσῃ τήν ISIS;

  1. Δεν ήμουν ποτέ βέβαιος αν οι αποκαλούμενοι τηλεβιβλιοπώλες ειναι πιο ασόβαροι απο σένα ΦΟΛΟΝΟΗ.. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει και αυτό ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ…

Leave a Reply