Γιά νά δικαιολογηθῇ ἡ μετακίνησις ἑνός ἀεροπλανοφόρου δολοφονήθηκαν τόσοι ἀθῷοι;

To παρακάτω μεταφρασμένο άρθρο δημοσιεύτηκε στις 5.11.2015:

« – Η γαλλική προεδρία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα αναπτύξει το αεροπλανοφόρο της Charles de Gaulle για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού κράτους στο Ιράκ και την Συρία.

Η παρουσία του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου, που είναι η ναυαρχίδα του γαλλικού ναυτικού, θα προστεθεί στα έξι αεροσκάφη Rafale που σταθμεύουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στα έξι Mirage, που επιχειρούν από την Ιορδανία.
Το Charles de Gaulle επιχειρούσε επί δύο μήνες στον Περσικό Κόλπο από τον Φεβρουάριο, απ’ όπου ξεκινούσαν τα πλήγματα κατά του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ, πριν επιστρέψει στην βάση του στο γαλλικό λιμάνι της Τουλόν.
Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου 20 αεροσκάφη πραγματοποιούσαν περίπου δέκα έως δεκαπέντε εξόδους την ημέρα, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.
Η Γαλλία ξεκίνησε τις αεροπορικές επιθέσεις εναντίον των τζιχαντιστών στην Συρία τον Οκτώβριο, ένα έτος μετά τους βομβαρδισμούς στο Ιράκ, λέγοντας ότι ενεργεί σε αυτοάμυνα.
Η Γαλλία επλήγη από επίθεση τζιχαντιστών τον Ιανουάριο, που άφησε 17 νεκρούς. Έχει ματαιώσει πολλές άλλες απόπειρες επιθέσεων.
Η χώρα φοβάται ότι εκατοντάδες πολίτες της, που έχουν αποχωρήσει για να πολεμήσουν μαζί με το Ισλαμικό κράτος στο Ιράκ και την Συρία, θα επιστρέψουν για να εξαπολύσουν επιθέσεις στο έδαφος της χώρας.
Από την έναρξη των επιχειρήσεων στο Ιράκ τα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν διενεργήσει 1.285 εναέριες αποστολές, με αποτέλεσμα 271 πλήγματα και την καταστροφή 459 στόχων.
Μέχρι σήμερα μόνο δύο επιθέσεις έγινε γνωστό ότι διεξήχθησαν στην Συρία.»
Για όσους δεν το έχουν διαβάσει, υπενθυμίζω ότι τα γεγονότα στο Charlie Hebdo είχαν συμβεί με παρόμοιο τρόπο, όταν ο πρόεδρος Hollande είχε προαναγγείλει την αποστολή του ίδιου αεροπλανοφόρου στον Περσικό κόλπο, πριν την έναρξη των επιχειρήσεων κατά της Υεμένης.
ΠΗΓΗ:
Σήμερα, που οι επιχειρήσεις στην Υεμένη έχουν βαλτώσει, το γαλλικό αεροπλανοφόρο βρίσκεται στην βάση του στην Τουλώνη.
Το άρθρο είναι εύγλωττο για την «επιτυχία» των γαλλικών βομβαρδισμών στο Ιράκ.
Επιτεύχθηκαν μόλις 271 πλήγματα και καταστροφή 459 στόχων σε σύνολο 1285 εναερίων αποστολών.
Οι τέσσερεις στις πέντε αποστολές ήταν αναγνωριστικές ή άστοχες.
Με τέτοια αποτελέσματα ήταν φυσικό η αποστολή να τερματισθεί άδοξα και το αεροπλανοφόρο να γυρίσει στην βάση του στην Τουλώνη.
Πώς λοιπόν θα δικαιολογηθεί μία παρόμοια σπατάλη στρατιωτικών πόρων για να ξαναπάει το ίδιο αεροπλανοφόρο στην Συρία;
Mα φυσικά με μία ενορχηστρωμένη «τρομοκρατική» επίθεση στο Παρίσι από 8 ενόπλους «αγνώστους» μία Παρασκευή και δεκατρείς…
Μία επίθεση, που βρωμάει από όλες τις πλευρές για συμμετοχή μυστικών υπηρεσιών.
Στον κύριο στόχο (BATACLAN) με 80 νεκρούς εμφανιζόταν αμερικανικό συγκρότημα με τίτλο Eagles Of Death Metal (EODM).
Τα μέλη του συγκροτήματος δεν έπαθαν κάτι και διέφυγαν.
Αντίθετα οι θεατές της παραστάσεως ξάπλωσαν υπό τις διαταγές των τρομοκρατών στο έδαφος και πυροβολήθηκαν άγρια.
Δεν πιάστηκε κάποιος τρομοκράτης ζωντανός, αλλά ούτε και κάποιος αστυνομικός τραυματίσθηκε.
Ο δεύτερος στόχος ήταν συμβολικότερος.
Κτύπησαν με βόμβες το στάδιο Stade de France, όπου διεξάγετο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην Γαλλία και την Γερμανία.
Αλλά τα θύματα εκεί ήταν μόλις 3 νεκροί…
Περίεργο, αλλά αναμενόμενο φαινόμενο λόγω της παρουσίας του Γάλλου Προέδρου Hollande μέσα στο γήπεδο.
Οι τρομοκράτες δεν εκτιμούσαν το καμποτζιανό φαγητό, καθώς σκότωσαν 14 ανθρώπους στα εστιατόρια Le Carillon et le Petit Cambodge.
Ξέρετε πολλούς ‘Αραβες που να έχουν φυλετικές διαφορές με Καμποτζιανούς;;;
Eπίσης στο εστιατόριο La Belle Equipe δολοφόνησαν 18 ακόμη ανθρώπους.
Προφανώς δεν εκτιμούσαν και το ποδόσφαιρο.
Oι υπόλοιποι στόχοι ήταν εστιατόρια και μπαράκια .
Συνολικά κτύπησαν 4 τοποθεσίες στόχους με 8 τρομοκράτες, που ήταν ζωσμένοι με εκρηκτικά και γι’ αυτό χαρακτηρίστηκαν ως ομάδα αυτοκτονίας.
Φαντάζομαι ότι οι ζωσμένοι με εκρηκτικά θα ήλεγχαν οι ίδιοι τον πυροκροτητή τους και θα σκότωναν περισσότερους, αν ανατινάσσονταν στο Bataclan αντί να πυροβολούν ανθρώπους στο έδαφος.
Μήπως τελικά πάτησε κάποιος άλλος το κουμπί στο τέλος της «παραστάσεως»;
Γιά νά δικαιολογηθῇ ἡ μετακίνησις ἑνός ἀεροπλανοφόρου δολοφονήθηκαν τόσοι ἀθῷοι;
To ισλαμικό κράτος ανέλαβε την επίθεση σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές.
Οι πανηγυρισμοί ισλαμιστών επιβεβαιώνουν την πατρότητα της επιθέσεως.
Διερωτήθηκε όμως κάποιος για το ποιοί πραγματικά βρίσκονται πίσω από το ισλαμικό κράτος;
Aν δεν το καταλάβατε ακόμα, θυμηθείτε την αναποτελεσματικότητα των γαλλικών βομβαρδισμών στο Ιράκ και συγκρίνετέ την με την αποτελεσματικότητα των ρωσσικών βομβαρδισμών.
Θα σκότωνε ποτέ κάποιος τους δικούς του μαχητές;
Υ.Γ.Σ:
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Monde, την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη στην Γερμανία ύποπτος εφοδιασμένος με όπλα και εκρηκτικά, που η σχέση του με την χθεσινή επίθεση επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της Βαυαρίας Horst Seehofer…
Γνώριζαν οι αρχές ασφαλείας ότι οι «τρομοκράτες» θα κτυπήσουν το γήπεδο κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας και με τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας τους έσπρωξαν «βολικά» να ανατιναχθούν στο θέατρο Bataclan;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply