Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ …«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν …τρομοκρατία!!!

Και ξαφνικά ο Hollande βγάζει …τεστοστερόνη από παντού!

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!4
200.000 νεκρούς προκάλεσαν στην Συρία οι αδίστακτοί ηγέτες της «πολιτισμένης» Δύσεως, εξοπλίζοντας τους αποκεφαλιστές, αλλά τώρα θα …σώσει τους Γάλλους από την τρομοκρατία.

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!11
Ό,τι δηλαδή έκανε κι ο Bush το 2001.

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!1

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!5

Η CIA δημιούργησε την Al Qaeda με τους …«θρήσκους τρομοκράτες», τους εξόπλισαν, τους εκπαίδευσαν και τους χρησιμοποίησαν εναντίον ανεπιθύμητων στην Μέση Ανατολή,  και μετά ξόδεψαν τρισεκατομμύρια των Αμερικανών πολιτών για να τους …«σώσουν από την τρομοκρατία».

Όταν ο κλόουν Ολάντ έγλειφε τα …μπαλάκια των αποκεφαλιστών της Σαουδικής Αραβίας και σήκωνε τα σπαθιά στον αέρα, αυτοί εξόπλιζαν κι εκπαίδευαν την ISIS για να καταλάβει το μισό ΙΡΑΚ ήταν …άλλος!!Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!9

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!3

Σίγμα

Υ.Γ. Και για να θρηνούν οι Soro-Μπουτάρηδες και οι Soro-Θεοδωράκηδες δεν γίνεται να ταυτιστούμε μαζί τους… Θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply