Τί σημασία ἔχουν τά θύματα;

Στο Pearl Harbour μερικές χιλιάδες νεκρών αναλώσιμων Αμερικανών στρατιωτών προκάλεσε την αδρά χρηματοδότηση της κατασκευής της Ατομικής Βόμβας και τον θάνατο 200.000 αμάχων Ιαπώνων.
Η Ελλάδα στα Ίμια υπέστη ανθρώπινες απώλειες για να πλουτίσουν οι τοκογλύφοι και οι βιομηχανίες όπλων μαζί με προδότες πολιτικούς και στρατιωτικούς.
Η Αμερική υπέστη απώλειες με τους Διδύμους Πύργους για να πλουτίσουν οι τοκογλύφοι, οι πετρελαιάδες, ο Bush, ο Dick Cheney και εταιρείες όπως η Carlyle Group και η Hulliburton.
Η Γαλλία θρηνεί από προχθές τα δικά της αθώα θύματα και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους.

Κάθε στρατιωτική κινητοποίηση απαιτεί έξοδα και οι τοκογλύφοι είναι εκεί πάντα πρόθυμοι να διευκολύνουν τους Πολιτικούς και τους Δημοσιογράφους να βγάλουν εύκολα μαύρο χρήμα …πείθοντας και υπογράφοντας στο όνομα των φορολογουμένων …εικονικές δαπάνες.
Είναι πολύ καλά μελετημένος ο αντίκτυπος που έχουν τέτοια κτυπήματα στην διάθεση και την στάση των πολιτών απέναντι στους κατασκευασμένους δράκους.
Ποιος θα πει όχι τώρα αν ο Ολάντ ζητήσει την έγκριση να δανειστούν μερικά δισεκατομμύρια για να αντιμετωπίσουν το «κακό» που ο ίδιος εξόπλισε εν αγνοία και με έξοδα των Γάλλων πολιτών;
Ούτε που σκέφτηκαν οι τρομοκράτες της ISIS ότι θα προκαλέσουν έναν μαζικό πόλεμο εναντίον τους με πολύ μεγαλύτερες απώλειες…
Ούτε που κατάλαβαν ότι επειδή στην Συρία πλέον συζητούν για εκλογές, με συμμετοχή της αντιπολιτεύσεως (Bilderberg) οπότε πλέον ΔΕΝ τους χρειάζεται η Δύση και θα τους καταστρέψει.
Τί σημασία ἔχουν τά θύματα;
Ακριβώς όπως έκαναν με τους επαναστάτες του 1821, κι όπως έκαναν με τους κομμουνιστές μετά τον Β’ΠΠ.
Οι ίδιοι ξένοι χορηγοί και προστάτες των επαναστατών κι απελευθερωτών μας από τους κακούς Τούρκους και τους κακούς Γερμανούς  κατεδίωξαν και εξουδετέρωσαν τους δικούς τους ανθρώπους και πολιτικά και στρατιωτικά, όταν ολοκλήρωσαν την αποστολή τους.
Κι αντί οι νικητές αντάρτες να βρεθούν στο τραπέζι της μάσας και της εξουσίας, βρέθηκαν κυνηγημένοι κι εξόριστοι.
Κι όπως μας έσωσαν οι …«καλοί Άγγλοι» από τους …«κακούς κομμουνιστές», που οι ίδιοι εκπαίδευσαν, χρηματοδοτούσαν κι εξόπλισαν,  έτσι και τώρα οι …«καλοί Δυτικοί» θα …«σώσουν» την Ευρώπη από τους αποκεφαλιστές που οι ίδιοι εκπαίδευσαν κι εξόπλισαν.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply