Ὁ Γρηγορόπουλος …«ἀθωῷνει» τόν Κορκονέα ἀλλά ἄς τό …ξεχάσουμε;

Σε κείμενό του ο Ρωμανός αναφέρεται στον Γρηγορόπουλο που επιτέθηκε στο περιπολικό και στον Κορκονέα που υπερασπίστηκε μόνος του την τιμή και την υπόληψη της Αστυνομίας.

Κι επειδή αυτό το χρήσιμο στοιχείο για την υπεράσπιση του Κορκονέα μπορεί να διέφευγε από τους δικηγόρους του,  ο γνωστός ιός Ψαρράς σπεύδει να το διαδώσει …«δήθεν από ανησυχία» να μην χρησιμοποιηθεί από τους δικηγόρους του Κορκονέα. 

Ὁ Γρηγορόπουλος ...«ἀθωῷνει» τόν Κορκονέα ἀλλά ἄς τό ...ξεχάσουμε;4

Το Indymedia που έχει χρηματοδοτήσει ο «αριστερός» George Soros κι όπου γράφει ο γιατρός εκ Παρισίων Σαμπετάι Μπενάκι Μάτσα, που κυκλοφορεί με ψεύτικο ελληνοποιημένο όνομα ως Σάββας Μιχαήλ, ουσιαστικά προσφέρει άλλοθι στον Κορκονέα.

Ὁ Γρηγορόπουλος ...«ἀθωῷνει» τόν Κορκονέα ἀλλά ἄς τό ...ξεχάσουμε;3

Περιέργως η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη  δεν απασχόλησε ποτέ ούτε τις δήθεν αναρχο-αριστερές ιστοσελίδες, ούτε τις εφημερίδες της Μοσάντ, γιατί φυσικά θα προκαλούσε ερωτηματικά για το κατά πόσο ο θάνατος του Γρηγορόπουλου ήταν αποτέλεσμα …δόλου, όπως απεφάσισε η …«ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη.

Ὁ Γρηγορόπουλος ...«ἀθωῷνει» τόν Κορκονέα ἀλλά ἄς τό ...ξεχάσουμε;1

Άλλωστε αυτό που απασχολούσε όλους τους πράκτορες της Δημοσιογραφίας εκείνες τις ημέρες  ήταν η πτώση της δημοτικότητας του Καραμανλή και η προκήρυξη εκλογών, για να αρπάξουν τα ποσοστά τους από το μεγάλο κόλπο του ΔΝΤ και της ξαφνικής οικονομικής «κρίσεως».

Ὁ Γρηγορόπουλος ...«ἀθωῷνει» τόν Κορκονέα ἀλλά ἄς τό ...ξεχάσουμε;2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply