Οἱ ΗΠΑ ἐξῳπλίζουν τὴν Σαουδικὴ Ἀραβία κατὰ τῆς Ὑεμένης!!!

Εγκρίθηκε η πώληση πυραύλων και βομβών από τις ΗΠΑ στην Σαουδική Αραβία, που βομβαρδίζει ασταμάτητα χωρίς ΚΑΠΟΙΑ συνέπεια, την Υεμένη για λογαριασμό της Νέας Τάξεως και του Ισραήλ.
1,3 δισεκατομμύρια δολλάρια το κόστος.

Οἱ ΗΠΑ ἐξῳπλίζουν τὴν Σαουδικὴ Ἀραβία κατὰ τῆς Ὑεμένης!!!1

Οι ΗΠΑ είναι το μέλος του Συμβουλίου ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του ΟΗΕ  με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όπλων στον πλανήτη. Οι λύκοι φυλάνε τα πρόβατα… Αλλά ποιος δίνει σημασία;

Οι Σαουδάραβες σκότωσαν περισσότερους από 5.000 ανθρώπους στην Υεμένη, αλλά οι δημοσιογράφοι …«πενθούν» μόνο όπου θέλουν και συμφέρει στα ξένα αφεντικά τους.
Όταν οι Σαουδάραβες σκότωσαν 131 ανθρώπους σε γαμήλιο γλέντι, που ήταν όλοι οι τρύπιοι δημοσιογράφοι που …«λύγισαν» για τους νεκρούς Γάλλους;

Οἱ ΗΠΑ ἐξῳπλίζουν τὴν Σαουδικὴ Ἀραβία κατὰ τῆς Ὑεμένης!!!3
Δεν ήθελαν βέβαια να μας …εκνευρίσουν με τους Σαουδάραβες, γιατί αρχίζουν να ψωνίζουν στην Ελλάδα και λαδώνουν πολλούς δημοσιογράφους για να τους εγκωμιάζουν στα ΜΜΕ και να υπάρχει θετική αντιμετώπιση.

Βέβαια δεν φταιν οι πράκτορες-δημοσιογράφοι,  γιατί αυτοί πληρώνονται ακριβώς για να προπαγανδίζουν ότι συμφέρει στ’ αφεντικά τους.
Πόρνες της προπαγάνδας είναι και το ξέρουμε. Οἱ ΗΠΑ ἐξῳπλίζουν τὴν Σαουδικὴ Ἀραβία κατὰ τῆς Ὑεμένης!!!2

Πόσοι από εμάς όμως φροντίσαμε να διαδώσουμε τα εγκλήματα που αυτοί οι πουλημένοι δημοσιογράφοι συγκάλυψαν;
Πόσοι φροντίσαμε να κάνουμε ΕΜΕΙΣ πρώτη είδηση αυτό που ήθελαν να κρύψουν από τον κοσμάκη;

Αυτοί πληρώνονται για να μας παραμυθιάζουν κι εμείς δεν κάνουμε κάτι για να αναζητήσουμε την αλήθεια καὶ νὰ την επιβάλλουμε.
Ούτε κάνουμε κάτι για να φωτίσουμε το σκοτάδι, μέσα στο οποίο μας θέλουν να ζούμε για να παίρνουμε πάντα αποφάσεις ενάντια στα πραγματικά μας συμφέροντα.

Η άγνοια είναι που μας οδηγεί σε τραγικές επιλογές  με την σιγουριά ότι επιλέξαμε το …καλλίτερο δυνατό.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply