Ὅμως ἀκόμη τὸ Ἰσραὴλ …«δὲν βλέπει» τοὺς πραγματικοὺς τρομοκράτες!!!

Η ISIS έχει αιματοκυλήσει όλες τις χώρες ΓΥΡΩ από το Ισραήλ, αλλά ουδέποτε πείραξε τρίχα Ισραηλινού…
Το Ισραήλ εξοντώνει συστηματικά μουσουλμάνους και Παλαιστινίους ειδικότερα, αλλά δεν έχει ακουμπήσει τρίχα μισθοφόρου της ISIS.
Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει κυβερνητικές εγκαταστάσεις της Συρίας και δεν έχει πετάξει ούτε κομφετί εναντίον της ISIS, που υψώνει την σημαία της δίπλα ακριβώς στα φυλάκια των Ισραηλινών, στα υψίπεδα του Γκολάν, παρά το γεγονός ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο πλανήτης «θρήνησε» τους Γάλλους πολίτες που σκότωσε η ISIS!!!

Ήλθε μέχρι και ο Πούτιν από την Μόσχα στην Συρία για να εξουδετερώσει την ISIS, που λειτουργούσε ανενόχλητα κοντά στους Ισραηλινούς, οι οποίοι όμως βομβάρδισαν αρκετές φορές τους Συρίους για να βοηθήσουν την ISIS να προωθηθεί προς την Δαμασκό.
Το Ισραήλ βαφτίζει «τρομοκράτες» 13χρονα παιδιά Παλαιστινίων και τα εκτελεί, αλλά η ISIS προστατεύεται, δέχεται ιατρική περίθαλψη και δεν κινδυνεύει από τον ισχυρό στρατό του Ισραήλ.

Ὅμως ἀκόμη τὸ Ἰσραὴλ ...«δὲν βλέπει» τοὺς πραγματικοὺς τρομοκράτες!!!1

Ὅμως ἀκόμη τὸ Ἰσραὴλ ...«δὲν βλέπει» τοὺς πραγματικοὺς τρομοκράτες!!!2 Ὅμως ἀκόμη τὸ Ἰσραὴλ ...«δὲν βλέπει» τοὺς πραγματικοὺς τρομοκράτες!!!3

Οι Ευρωπαίες υπηρέτριες του Ισραήλ όχι μόνο δεν ζήτησαν από το Ισραήλ να πάψει να προστατεύει την ISIS, αλλά κάνουν τα στραβά μάτια όταν το Ισραήλ βομβαρδίζει τους Συρίους και τους Παλαιστινίους.

Ὅμως ἀκόμη τὸ Ἰσραὴλ ...«δὲν βλέπει» τοὺς πραγματικοὺς τρομοκράτες!!!4 Ὅμως ἀκόμη τὸ Ἰσραὴλ ...«δὲν βλέπει» τοὺς πραγματικοὺς τρομοκράτες!!!6
Αυτούς που μας παρουσίαζαν ως …«εξεγερμένους» Συρίους βλέπουμε στο τελευταίο διάγραμμα ότι ήταν απλά …μισθοφόροι από διάφορες χώρες, που ταξίδεψαν ανενόχλητοι προς την Συρία, εκπαιδεύτηκαν, εξοπλίστηκαν και ισοπέδωσαν μία χώρα που, δυστυχώς για αυτήν, διανοήθηκε να …αντισταθεί στην αυτοκρατορία των τοκογλύφων.

Ὅμως ἀκόμη τὸ Ἰσραὴλ ...«δὲν βλέπει» τοὺς πραγματικοὺς τρομοκράτες!!!5

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply