Κυβέρνησις ποὺ στηρίζεται ἀπὸ Λιάκους γιὰ νὰ ἀποκρύπτονται τὰ συμφέροντα τῶν τοκογλύφων!!!

To STAR του Βαρδινογιάννη χτυπάει τον Φίλη για τις απόψεις του φίλου του Λιάκου, με άρθρο γεμάτο υψηλό πατριωτικό φρόνημα.
Αφορμή οι γνωστές ιστορίες περί των εγκλημάτων των Ελλήνων κατά των Τούρκων, των Εβραίων, των Βουλγάρων κλπ.

 

Κυβέρνησις ποὺ στηρίζεται ἀπὸ Λιάκους γιὰ νὰ ἀποκρύπτονται τὰ συμφέροντα τῶν τοκογλύφων!!!

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεχθώ, εν μέρει, τις απόψεις του Λιάκου, της Ρεπούση, του Φίλη, των Ιών της Μοσάντ κλπ…
Και λέω εν μέρει γιατί οι απόψεις που διατυπώνουν οι κουτοπόνηροι αυτοί πράκτορες, για να αποδομήσουν το πατριωτικό οικοδόμημα που έκτισε το σύστημα στο συλλογικό υποσυνείδητο, χαρακτηρίζονται και πάλι από μισές αλήθειες, από απόκρυψη στοιχείων με βασικό σκοπό την παραπλάνηση των αναγνωστών τους.

Λιάκος, ΕΛΙΑΜΕΠ, Μπαμπινιώτης καὶ τὸ σύστημα (ἀ)παιδείας τους.

Για να το πω λαϊκά… Τα κείμενά τους είναι γεμάτα πουστιά, από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πράκτορες των Rothschild που αφαίρεσαν από όλα τα βιβλία της Παιδείας κάθε αναφορά στους επικυριάρχους. Αφαίρεσαν κάθε αναφορά σε προδότες πολιτικούς, που ήταν ελληνόφωνοι πράκτορες των ξένων.
Γιατί είναι μεγάλη πουστιά να λες να ότι οι Έλληνες έσφαξαν τους Βουλγάρους  και να μην αποκαλύπτεις ότι επρόκειτο για ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ αντάρτες που πολεμούσαν υπηρετώντας τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων κι έσφαξαν ή εσφάγηκαν από ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ αντάρτες, που υπηρετούσαν τα συμφέροντα της Ελίτ των Βουλγάρων ή των Ρώσσων.

Οι πληρωμένοι πράκτορες, που παριστάνουν τους Ιστορικούς, μετατρέπουν την πάλη των ΞΕΝΩΝ νταβατζίδικων συμφερόντων, για το «χωράφι» και το «κοπάδι» της Μακεδονίας, ή της Ελλάδας γενικότερα,  με πρωταγωνιστές μισθοφόρους αντάρτες,  σε μία διαμάχη εθνικιστικού ή θρησκευτικού τύπου …«αυθορμήτων» πολιτών.
Έτσι έκαναν και με τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας…
Δεν ήταν διαμελισμός που επεβλήθη  από τους υπηρέτες των τοκογλύφων αλλά …«εμφύλιος» θρησκευτικού κι εθνικιστικού τύπου.
Και μετά ξύπνησαν όλοι μαζί στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Κρατούν πάντα απ΄ έξω τα ΞΕΝΑ αφεντικά, τους σχεδιαστές, τους χρηματοδότες όλων των ξενοκίνητων συγκρούσεων και μετακινούν την προσοχή στα θύματα των επικυριάρχων κι όχι σ’αυτούς που κινούν τα νήματα.

Το ίδιο και με την Μικρασιατική Καταστροφή.
Έφταιγαν οι …«εθνικιστές» Έλληνες που θέλησαν να καταλάβουν την Τουρκία.
Πουθενά δεν αναφέρουν ότι ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ελ. Βενιζέλος έσυρε την Ελλάδα σε πόλεμο για να εξυπηρετήσει τα ξένα αφεντικά του.

Τα ίδια με την Κύπρο…
Οι Τούρκοι μπήκαν …«αυθόρμητα» στην Κύπρο και το ΝΑΤΟ και οι Άγγλοι απλά …κοιτούσαν, χωρίς να μπορέσουν να επέμβουν.

Το ίδιο και στην Λιβύη, όπου …«αυθόρμητοι αγανακτισμένοι», εφοδιασμένοι με αντιαρματικά μπαζούκας, κανόνια πυροβολικού, πυραύλους εδάφους-αέρος και αεροπορική κάλυψη από το ΝΑΤΟ, πολέμησαν για την …«Δημοκρατία».

Η σύγχρονη ιστορία είναι γεμάτη παραδείγματα …«αυθορμήτων» επαναστάσεων, δήθεν εξεγερμένων λαών που ανατρέπουν τις κυβερνήσεις τους και κάνουν σαν τρελλοί να …υποταχθούν στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και να αποκτήσουν ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα.

Φθάσαμε σε σημείο να εκβιάζουμε τα Σκόπια με την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ ή την Τουρκία με την είσοδό της στην Ε.Ε αντί να κοιτάμε πως θα απαλλαγούμε εμείς από αυτά τα δεσμά που υπαγορεύουν το πως θα ζούμε και το πως θα πεθαίνουμε.

Κι έτσι δημιουργούμε την εντύπωση στους Σκοπιανούς ότι χάνουν που δεν είναι στο ΝΑΤΟ κι εμείς έχουμε την εντύπωση ότι είναι πλεονέκτημα να είμαστε στο ΝΑΤΟ και να συμμετέχουμε οικονομικά και στρατιωτικά στην παγκόσμια επιβολή της Νέας Τάξεως των τοκογλύφων.

Το ό,τι τα ξένα αφεντικά μας άλλαξαν στόχους κι αντί να απαιτούν να φυλακίζονται οι κομμουνιστές, όπως παλαιά, απαιτούν από αυτούς να μας κυβερνούν και να ελέγχουν την Παιδεία και την ενημέρωση, δεν είναι τυχαίο.

Το ό,τι στην Ελλάδα oi Δυτικοί προώθησαν την αριστερά, που δεν γουστάρει τον Πούτιν και στην Βενεζουέλα ή την Ουκρανία την ακροδεξιά, που δεν γουστάρει επίσης τον Πούτιν και στην Αίγυπτο την Μουσουλμανική Αδελφότητα, που επίσης δεν γουστάρει τον Πούτιν, μας βοηθάει να καταλάβουμε πώς γίνεται η επιλογή των κυβερνήσεων που …«εκλέγουν αυθόρμητα» οι λαοί.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply