Ὁ Τσίπρας ὅμως …δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!

Το πολιτικού τύπου πρωτόκολλο στην Τουρκία ο Τσίπρας δεν το τήρησε και δεν κατέθεσε στεφάνι στο Μαυσωλείο του περιούσιου Κεμάλ.
Πανηγυρίζουν οι πατριώτες του Olympia.

Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!7

Οι Κεμαλιστές έχουν πέσει στο 25% κι ο Ερντογάν «καθαρίζει» το τοπίο από τα δικά τους δίκτυα. Δεν ήταν και πολύ δύσκολο να παρακάμψει το πρωτόκολλο στην συγκεκριμένη συγκυρία ο …«πατριώτης» Τσίπρας!!!

Turkey’s Kemalists see secularist legacy under threat

Turkey: Is Atatürk Dead? Erdogan Islamism Replaces Kemalism

Όμως ο άθεος   «πατριώτης» Τσίπρας, που δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο,  τήρησε με απόλυτο σεβασμό το καθαρά θρησκευτικού τύπου πρωτόκολλο που απαιτούν οι Σιωνιστές από τις υπηρέτριες που κάνουν επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.
Φόρεσε το κιπά, τον φωτογράφισαν οι Ισραηλινοί να το έχουν για ενθύμιο του προσκυνήματος  και μούγκα οι πατριώτες του Olympia.

Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!10Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!13

Λόγο για να πανηγυρίσει για τον …«ήρωα» Τσίπρα βρήκε και η έγκριτη ΑΥΓΗ…
«Ο μόνος Πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου»…

Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!11

Ο Τσίπρας πρέπει να ήταν ο πρώτος Πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα για να προλάβουν να τον φυγαδεύσουν από τους …θαυμαστές του!!!

Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!12Σίγουρα ήταν ο μόνος Πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο για το …2015!!!

 

Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!6 Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!5 Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!4

 

Μαζί με την ΑΥΓΗ Μοσάντ πανηγυρίζει και το Ολυμπία του κουμπάρου…

Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!2
Μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχα…
Τα Νοσοκομεία δεν έχουν φάρμακα για χημειοθεραπεία, προσωπικό και μηχανήματα,  αλλά τα πρώτα 45.000.000 δολάρια για το μεγάλο κόλπο με τα ελικοφόρα αεροπλανάκια του ΝΑΤΟ ήδη εκταμιεύθηκαν.Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!3

Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!1 Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!9 Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!8Ὁ Τσίπρας ὅμως ...δὲν προσκύνησε τὸν τάφο τοῦ Κεμάλ!!!14

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply