Παιχνίδια παραπληροφορήσεως μὲ τὰ ὅσα εἶπε ὁ Γενικός Γραμματεύς τοῦ ΝΑΤΟ!!!

Οι απατεώνες που κυνηγούν κλικ…
Οι απατεώνες τηλε-βιβλιοπώλες βγάζουν το μεροκάματό τους εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και την βλακεία των αναγνωστών τους. Και γι’αυτό το σύστημα τους ανταμείβει. Βραχυκυκλώνουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο, γεμίζουν «σκουπίδια» την ανθρώπινη μνήμη και δημιουργούν ολόκληρες «φυλές» που μαθαίνουν να αντιδρούν σε συγκεκριμένες λέξεις, σε συγκεκριμένα ανύπαρκτα συμβάντα και να αγνοούν πολύ πιο βασικά και σπουδαία γεγονότα που οδηγούν στην σκλαβιά.

Παιχνίδια παραπληροφορήσεως μὲ τὰ ὅσα εἶπε ὁ Γενικός Γραμματεύς τοῦ ΝΑΤΟ!!!

Ο αποπροσανατολισμός είναι κορυφαίας σημασίας για το σύστημα.

Ο πραγματική συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ βρίσκεται στο παρακάτω video:

 

Ήταν φυσικά απαραίτητο αυτό το θέατρο δικαιοσύνης από το CNN για να μην ανέβει στα μάτια των Δυτικών ο Ερντογάν, που τόλμησε ότι δεν θα τολμούσε το ΝΑΤΟ ποτέ.
Κι ακούγεται λες και παίρνει το μέρος μας το CNN κατά των κακών Τούρκων… Λες και ξεχάσαμε την αμερικανική βοήθεια προς τους Τούρκους για να καταληφθεί η Κύπρος, πράγμα που οδήγησε τον Καραμανλή να βγάλει την Ελλάδα από τον Οργανισμό. Ξεχάσαμε ότι οι ΗΠΑ αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία και τώρα θα μας δείξουν ότι ανησύχησαν για τον εναέριο χώρο μας…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply