Ὁ …«Γάλλος» ΥΠΕΞ ἀπαιτεῖ ἐλεγχόμενο συριακὸ στρατὸ ἀπὸ …Δυτικούς!!!

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας είναι άλλος ένας ΜΗ ΓΑΛΛΟΣ …«περιούσιος», πράκτορας του Σιωνισμού, που φυσικά άλλαξε το όνομά για να περνιέται για …Γάλλος. Από Strasburger-Mortimer έγινε Fabius, όπως εδώ στην Ελλάδα ο Sabetai Benache Mazza έγινε …Σάββας Μιχαήλ.

Ὁ ...«Γάλλος» ΥΠΕΞ ἀπαιτεῖ ἐλεγχόμενο συριακὸ στρατὸ ἀπὸ ...Δυτικούς!!!1

Δείτε το απίστευτο θράσος με το οποίο θεωρούν αυτονόητο ότι οι Δυτικοί πρέπει να ελέγχουν την ηγεσία του Στρατού στην Συρία κι όχι ο Άσαντ, που προφανώς θα επανεκλεγεί πανηγυρικά.
Κι αν οι Σιωνιστές ελέγχουν τον Στρατό, όπως έκαναν και στην Τουρκία, θα κάνουν πραξικόπημα κάθε φορά που η …Δημοκρατία στην Συρία δεν θα φέρνει τα αποτελέσματα που θέλουν οι τοκογλύφοι.

Οπότε αυτομάτως μπορείτε να καταλάβετε για ποιον λόγο δεν ασχολούνται με την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού αλλά μόνο με τον Συριακό Στρατό. Είναι όλοι ήδη ελεγχόμενοι κι εγκεκριμένοι από την CIA και την Μοσάντ οι υψηλόβαθμοι κι έχοντες εξουσίες στον Ελληνικό Στρατό.

Ὁ ...«Γάλλος» ΥΠΕΞ ἀπαιτεῖ ἐλεγχόμενο συριακὸ στρατὸ ἀπὸ ...Δυτικούς!!!2

Το να γίνει πραξικόπημα για να …«σώσουν» την …«Δημοκρατία» τους από μία …«λανθασμένη» επιλογή του Ελληνικού Λαού είναι φυσικά δοκιμασμένο, προσχεδιασμένο κι έχουν γίνει σχετικές ασκήσεις.
Το τέλειο, γρήγορο κι αποτελεσματικό πραξικόπημα της Χούντας δείχνει ξεκάθαρα την τεχνογνωσία που υπάρχει για τέτοιες περιστάσεις.

Και μπορείτε να καταλάβετε ότι για άλλη μία φορά ολόκληρη η Δύση θα συμμετάσχει οικονομικά και στρατιωτικά για να απαλλάξει το Ισραήλ από έναν ανεξέλεγκτο κι αδούλωτο γείτονά του, με πρόσχημα την ισλαμιστική τρομοκρατία που χρηματοδοτείται από τους ίδιους τους τραπεζίτες.
Ολόκληρη η Δύση θα στείλει στρατό στην Συρία να μας …«σώσει» από τους αποκεφαλιστές, που το Ισραήλ εξοπλίζει, εκπαιδεύει, περιθάλπει και ποτέ δεν στοχοποιεί.

Ο γιος του καμουφλαρισμένου ΜΗ Γάλλου Υπουργού είναι καταζητούμενος στην Αμερική για ακάλυπτες επιταγές εκατομμυρίων δολαρίων, που χρησιμοποίησε για να τζογάρει στα καζίνο.

Ὁ ...«Γάλλος» ΥΠΕΞ ἀπαιτεῖ ἐλεγχόμενο συριακὸ στρατὸ ἀπὸ ...Δυτικούς!!!3Εκτός όμως  από τον …«Γάλλο» και ο …«Αμερικανός» ΥΠΕΞ John Kerry είναι ΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.
O παππούς από την Μοραβία άλλαξε το όνομά του από Fritz Kohn σε Fred Kerry.

Ὁ ...«Γάλλος» ΥΠΕΞ ἀπαιτεῖ ἐλεγχόμενο συριακὸ στρατὸ ἀπὸ ...Δυτικούς!!!4Ὁ ...«Γάλλος» ΥΠΕΞ ἀπαιτεῖ ἐλεγχόμενο συριακὸ στρατὸ ἀπὸ ...Δυτικούς!!!5

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply