Στὰ «ἡνία τῆς ἐξουσίας» ἐπιτρέπονται μόνον …ἐξαγορασμένοι!!!

Αν ήμασταν εμείς στην εξουσία ανθρώπους σαν τον Σταθάκη θα τους απαγορεύαμε κάθε πρόσβαση σε Δημόσια Θέση και θα φροντίζαμε να παρακολουθούμε τις συναλλαγές τους.
Αλλά εμείς δεν θα βρεθούμε ποτέ στην εξουσία, γιατί ακριβώς ΜΟΝΟΝ άνθρωποι σαν τον Σταθάκη την κατακτούν, με τον …δικό τους τρόπο.
Αριστερός Υπουργός Οικονομίας,  που τον ψάχνουν εισαγγελείς, τον ψάχνει η εφορία  κι αυτός είναι ακόμα εκεί για να υπογράφει νέα δάνεια και νέους φόρους, καταστρέφοντας οικονομικά τους Έλληνες.
Στὰ «ἡνία τῆς ἐξουσίας» ἐπιτρέπονται μόνον ...ἐξαγορασμένοι!!!1

Και σκεφτείτε ότι τέτοιοι άνθρωποι είναι οι πολιτικοί προϊστάμενοι που αποφασίζουν ποιοι θα ανέβουν στην ιεραρχία της …Δικαιοσύνης, των Φορολογικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί ενώ εσύ είσαι που πληρώνεις φόρους, εσένα τρέχουν στα δικαστήρια οι εφοριακοί κι εσένα δεν σε προστατεύει κάποιος αστυνομικός;
Αυτοί όμως πλουτίζουν μέσα στην κρίση, έχουν κατοχυρωμένο και υψηλό αφορολόγητο, κλέβουν κι έχουν νομική ασυλία και τους προστατεύει ένας ολόκληρος στρατός αστυνομικών που πληρώνουμε εμείς.
Τα ξένα αφεντικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τίμιους στην εξουσία.
Θέλουν ανθρώπους που να μπορούν να πωλούνται και να εκβιάζονται εύκολα.
Και από τέτοιους πάντα είχαμε αμέτρητους.
Ακόμα και η Μαφία έχει κώδικα τιμής. Αυτοί έχουν μόνον τιμή πωλήσεως.
Στὰ «ἡνία τῆς ἐξουσίας» ἐπιτρέπονται μόνον ...ἐξαγορασμένοι!!!2
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply