Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν …ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!

Η ήττα του Μαδούρο στην Βενεζουέλα δεν στεναχώρησε κάποια εφημερίδα της σιωνιστικής αριστεράς.
Ούτε μία αρνητική αναφορά στην αντιπολίτευση του Μαδούρο, που είχε την στήριξη όλων των δικτύων του Σιωνισμού, των ΗΠΑ κλπ. Από τον Ομπάμα και τις κυρώσεις εναντίον της Βενεζουέλας, μέχρι την OTPOR-CANVAS (JAVU), που καλούσε να δολοφονούνται οι οπαδοί του Τσάβες, οργανώνοντας τους ακροδεξιούς, αλλά και έως  το Human Rights Watch του Soros… 

Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!6

Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!1010

Όλοι στήριζαν τους αντιπάλους του Μαδούρο.
Οι δήθεν αριστεροί πράκτορες του Σιωνισμού στην Ελλάδα χρησιμοποίησαν τον Μαδούρο για να κλέψουν τις ψήφους των ιδεολόγων αριστερών και δεν δίστασαν να του επιτεθούν προεκλογικά μέσω της Συριζαϊκής ΕΡΤ, αποκαλώντας την κυβέρνηση της Βενεζουέλας …καθεστώς.

Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!11

Πολλοὺς …«δικτάτορες» ἀπέκτησε ξαφνικὰ ὁ πλανήτης!!!

Την τρομοκρατία και τους …δήθεν εθνικιστές, που θα έσωζαν την χώρα από τον σοσιαλιστή Μαδούρο, οργάνωνε ένας ξένος πράκτορας που λεγόταν Lorent Saleh, που εννοείται είχε την στήριξη όλων των ΜΜΕ του πλανήτη, τα οποία κι ελέγχονται από τους Rothschild.

Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!9

Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!4

Lorent Saleh. Τὸ νέο …«ἀστέρι» τῶν ΜΜΕ!

Και φυσικά δεν θα ακούσουμε κάτι για όλο εκείνο το δίκτυο που στήριξε και ανέδειξε την …«δεξιά» στην Βενεζουέλα ούτε από τα ΜΜΕ, αλλά ούτε κι από τους …πολιτικούς μας.

Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!8 Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!2 Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!3 Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!7 Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!1Για αυτό το τόσο μεγάλο …πανηγύρι!!!

Κάποιοι ἀπολαμβάνουν τὴν ...ἧττα τοῦ Μαδοῦρο!!!5

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply