Νέα προπαγάνδα κατὰ τοῦ ἰσλὰμ ἀπὸ …«ἐκλεκτούς» προπαγανδιστές!!!

Δείτε με πόση μαεστρία οι σιωνιστές κτίζουν τον ρατσισμό εναντίον των μουσουλμάνων, που αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια των σιωνιστών για το Ισραήλ.
Πρόσφατο δημοσίευμα, γνωστού σιωνιστικού blog, που δημοσιεύει αντι-μουσουλμανικές μπούρδες, παραπέμπει σε ανύπαρκτο άρθρο του 2013 μίας ξένης ασήμαντης ιστοσελίδας… Νέα προπαγάνδα κατὰ τοῦ ἰσλὰμ ἀπὸ ...«ἐκλεκτούς» προπαγανδιστές!!!3

Νέα προπαγάνδα κατὰ τοῦ ἰσλὰμ ἀπὸ ...«ἐκλεκτούς» προπαγανδιστές!!!5
Το ίδιο blog της μούφας είχε δημοσιεύσει και παλαιότερα εμπρηστικό άρθρο δήθεν μουσουλμάνων, που ποδοπατούν χριστιανόπουλα, δείχνοντας όμως έναν Ινδουιστή θεραπευτή, που εφαρμόζει περίεργες τεχνικές σε μωρά με προβλήματα.

Νέα προπαγάνδα κατὰ τοῦ ἰσλὰμ ἀπὸ ...«ἐκλεκτούς» προπαγανδιστές!!!2
Τέτοιες μούφες κυκλοφορούν πολλά χρόνια κι όλες πηγάζουν από σιωνιστικών συμφερόντων ιστοσελίδες.

Νέα προπαγάνδα κατὰ τοῦ ἰσλὰμ ἀπὸ ...«ἐκλεκτούς» προπαγανδιστές!!!4

Χριστιανοὶ …μισῆστε κι ἄλλο τοὺς μουσουλμάνους!!!Νέα προπαγάνδα κατὰ τοῦ ἰσλὰμ ἀπὸ ...«ἐκλεκτούς» προπαγανδιστές!!!1

 

Επίσης οι γνωστές κι εμετικές Pamela Geller και Debbie Schlussel έχουν συνεισφέρει με παρόμοιες μούφες κατά των μουσουλμάνων και των Παλαιστινίων.

Νέα προπαγάνδα κατὰ τοῦ ἰσλὰμ ἀπὸ ...«ἐκλεκτούς» προπαγανδιστές!!!6
Αυτοί που γεμίζουν με ψεύτικα άρθρα μίσους κατά των μουσουλμάνων όμως ουδέποτε αναφέρονται στην στάση του Ισραήλ απέναντι στους αποκεφαλιστές.

Και φυσικά, κατά έναν …περίεργο τρόπο, οι φανατικοί «δήθεν» ισλαμιστές, σφάζουν αποκλειστικά Μουσουλμάνους και ποτέ Ισραηλινούς, αλλά ουδείς αναρωτιέται, γιατί το Ισραήλ τους παρέχει εκπαίδευση, όπλα και ιατρική περίθαλψη.

Νέα προπαγάνδα κατὰ τοῦ ἰσλὰμ ἀπὸ ...«ἐκλεκτούς» προπαγανδιστές!!!7

Ἡ ISIS ὡς …σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!

Ἡ ISIS πολεμᾶ ὅ,τι δὲν θέλει τὸ Ἰσραὴλ καὶ ἡ Δύσις!!!

Ἡ ISIS καταστρέφει τὰ πάντα ἐκτὸς ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ἀνήκουν στὸ …Ἰσραήλ!!!

Οἱ Σουννῖτες (ISIS) εἶναι παραδοσιακοὶ σύμμαχοι τοῦ Ἰσραήλ!!!

Ὅπου ἐχθρὸς τοῦ Ἰσραὴλ κι ἔνας στόχος γιὰ τὴν …ISIS!!!

Ὅπου ΔΕΝ φθάνει ἡ ISIS νὰ γενοκτονήσῃ, φθάνει τὸ …Ἰσραήλ!!!

Ἡ ISIS εἶναι σύμμαχος τοῦ Ἰσραήλ!

Ἡ συνεργασία Ἰσραὴλ καὶ ISIS εἶναι γνωστὴ στὸν ΟΗΕ.

Ἡ ISIS προωθεῖται ἀπὸ τὸ Ἰσραήλ!

ISIS καὶ Ἰσραὴλ ἔχουν τοὺς ἰδίους …ἐχθρούς!!!

Παρουσιάζουν τους μισθοφόρους του Ισραήλ ως φανατικούς ισλαμιστές και φυσικά δεν αναδεικνύουν ποτέ τα τεράστια εγκλήματα του σιωνισμού κατά των μουσουλμάνων, που είχαν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο των τοκογλύφων.
Καταφέρνουν να ενοχοποιούν περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο μουσουλμάνους, διαχέοντας μούφες ή και περιστατικά που δεν έχουν σχέση με τον κανόνα.

Παραδοσιακά οι σιωνιστές χρησιμοποιούν τους εχθρούς των εχθρών τους κι έτσι απαλλάσσονται από τους εχθρούς τους, χωρίς να ξοδευτούν και χωρίς να γίνεται αισθητή η παρέμβασή τους.

Η ανθρώπινη βλακεία είναι ισχυρότερη κι από πυρηνικό όπλο στα χέρια τους.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Νέα προπαγάνδα κατὰ τοῦ ἰσλὰμ ἀπὸ …«ἐκλεκτούς» προπαγανδιστές!!!

  1. Το φανταστικο που αμφιβαλλω αν το προσεξουν οι αναγνωστες σας, ειναι οτι οι εβραιοι ΠΟΤΕ τους δεν γραφουν την λεξη “Χριστουγεννα” η “Χριστιανος” στην Αγγλικην, αλλα βαζουν το γραμμα “Χ” μπροστα.
    Ητοι: Xmas ή Xristians.

    • Ἔχουν κάθε δικαίωμα νὰ πιστεύουν ὅπου θέλουν, ἀρκεῖ νὰ μὴν ἐπεμβαίνουν σὲ ὅσα πιστεύουν οἱ ἄλλοι ἤ νὰ μὴν τοὺς ἀντιμετωπίζουν ὑποτιμητικῶς.

Leave a Reply