Στοχοποιώντας τήν «Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος» τί ἀκολουθεῖ;

Για πρώτη φορά, μετά από δύο αιώνες αγώνων που καπέλωναν και καθοδηγούσαν οι πράκτορες των τοκογλύφων, στοχοποιείθηκε  η Τράπεζα της «Ελλάδος», τον περασμένο Νοέμβριο.

Στοχοποιώντας τήν «Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος» τί ἀκολουθεῖ;2
Καταφέραμε τελικά να βάλουμε στο κάδρο την φωλιά του Κτήνους στην Ελλάδα, που προστάτευαν τόσο μεθοδικά τα λαμόγια του ΠΑΜΕ, οι κουκουλοφόροι κι οι εργατοπατέρες, ή απλά ήταν ένα τυχαίο γεγονός;
Ή μήπως ήταν απλά μία σχεδιασμένη επίθεση που θα φέρει μοιραία …ΝΕΑ, πρόσθετα μέτρα προστασίας, που θα πληρώσουμε εμείς, ώστε να μην κινδυνέψει ποτέ ΟΥΤΕ το «μαγαζί», ούτε οι πράκτορες των Rothschild.
Οι τοκογλύφοι βλέπουν μακριά και προκαλούν τεχνητά και με ελεγχόμενο τρόπο το πρόβλημα, ώστε να παρθούν έγκαιρα τα μέτρα ασφαλείας, πριν προκύψει πραγματικός κίνδυνος.

Το Soro-Athens Magazine …έντρομο μετέφερε την είδηση… «Στις φλόγες η Τράπεζα της Ελλάδας!»…

Στοχοποιώντας τήν «Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος» τί ἀκολουθεῖ;1
Και περιμένεις να δεις ένα κτίριο πυρπολημένο αλλά τελικά ήταν απλά μερικές μολότοφ, που μόνο τα παιδιά του …Soros ξέρουν να κατασκευάζουν και να χρησιμοποιούν καθώς …γράφουν εντυπωσιακά πλάνα στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά δεν προκαλούν θύματα και σοβαρές ζημιές συνήθως.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply