Τότε ποὺ ὁ Λαζόπουλος ἦταν …δημαγωγός!!!

Ποιος έχει γράψει όλα τα παρακάτω;
Ποιος έχει ασκήσει τόσο σκληρή κριτική (κανονικό θάψιμο δηλαδή) στον Λαζόπουλο;
Τότε ποὺ ὁ Λαζόπουλος ἦταν ...δημαγωγός!!!1

«Στο Αλ Τσαντίρι ο Λαζόπουλος είναι δημαγωγός: μυρίζεται την βουβή δυσαρέσκεια του πλήθους κατά της πολιτικής εξουσίας, την αγανάκτηση και τον φθόνο του πλήθους έναντι του πλούτου, και του δίνει μια κάποια διέξοδο. Χλευάζει και κράζει, μοιράζει στιγμιαία ανακούφιση. Ωστόσο, με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο μένος, αδιακρίτως, περιλαβαίνει κι όσους του μπαίνουν, τον Καρβέλα του Ζετέμ λόγου χάριν, μετατρέποντας την τηλεπίστα σε χώρο βεντέτας. Ή ξεκατινιάζει την επιτομή του kitsch Εφη Θώδη, με αισθητικούς όρους· δηλαδή, ξεκατινιάζει το ξεκατινιασμένο, το τελειωμένο, το κακόμοιρο. Οποία τόλμη και πρωτοτυπία…
Ακόμη και με τα βάναυσα καλαμπούρια του, ακόμη και χωρίς καμμιά πρωτοτυπία ή δημιουργικότητα πια.
Μπορεί να λάμπει και να σπάει τα μηχανάκια της AGB, σαν τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, απλά και μόνο βρίζοντας· χλευάζοντας στερεοτυπικά, προβλέψιμα, επιδιώκοντας τα χάχανα και τις μελούρες. Βρίζοντας τους πάντες ― ε, σχεδόν… Μη βρίζοντας ποτέ τον φίλαυτο κοινό και τον φίλαυτο Λάκη.»
Τα έγραψε ο κύριος, πίσω από το ζεύγος Τσίπρα, που προσέρχεται καμαρωτός καμαρωτός για να παρακολουθήσει την παράσταση του Λαζόπουλου. (δες εδώ)
Τότε ποὺ ὁ Λαζόπουλος ἦταν ...δημαγωγός!!!2
Γιατί το έγραψε;
Ε γιατί τότε (2007) δεν ήταν υπουργός ο Ξυδάκης βρε παιδιά.
Έτσι ανεβαίνουν τα σκαλιά της εξουσίας οι άνθρωποι. Κάνουν ντιλίτ στην μνήμη και με την πρώτη ευκαιρία τρέχουν σαν σκυλάκια να δηλώσουν παρών. Να γλείψουν εκεί που έφτυναν.
Αυτό κι αν είναι (φτηνό) καλαμπούρι.
Δεν γελάμε.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply