Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ …περιβάλλον!!!

Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι καταχρεωμένες στους τοκογλύφους κι αναζητούν αγωνιωδώς νέους πόρους, νέα προσχήματα για να αυξήσουν τους φόρους.
Οι τοκογλύφοι επινόησαν την «υπερθέρμανση», την υποστήριξαν επικοινωνιακά σε παγκόσμια κλίμακα με την βοήθεια πουλημένων επιστημόνων κι ενώ η μέση θερμοκρασία της Γης πέφτει, ενώ αυξήθηκαν οι πάγοι, ενώ άρχισε να χιονίζει ακόμη και στην Σαχάρα, αυτοί θα συνεχίσουν να αυξάνουν τους περιβαλλοντικούς φόρους. 

Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!1

Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!3 Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!2Η μόνη ικανή δύναμη να αλλάξει την θερμοκρασία του πλανήτη είναι ο ήλιος και η δραστηριότητα στην επιφάνεια του ηλίου ήταν ανέκαθεν η μοναδική αιτία κάθε κλιματικής αλλαγής που γνώρισε ο πλανήτης.
Πάντα άλλαζε το κλίμα στην Γη και πάντα θα αλλάζει, ανεξαρτήτως της δραστηριότητας του ανθρώπου.
Όλες οι κυβερνήσεις όμως είναι διατεθειμένες να επωφεληθούν της απάτης της κλιματικής αλλαγής για να αυξήσουν τους φόρους χωρίς αντίστοιχες αντιδράσεις.

Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!5Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!4

Σίγμα

Φωτογραφίες: Χιόνισε στο Κάιρο μετά από 100 χρόνια!  Τα φλας από τις κάμερες δεν σταματούν να απαθανατίζουν αυτό το ιστορικό γεγονός

Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!6

«Φωτιά» έχει πάρει το Twitter με τους χρήστες ο ένας μετά τον άλλο να ανεβάζουν φωτογραφίες από το χιονισμένο Κάιρο!

Ενθουσιασμένοι οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτυώσεως ποστάρουν στους λογαριασμούς τα χιονισμένα τοπία από την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, καθώς είχε να δει χιόνια πάνω από 100 χρόνια, γεγονός που κάνει τα φλας από τις κάμερες να μην σταματούν.

Παρά τον ενθουσιασμό τους, όμως, κάποιοι, προειδοποιούν ότι το «έστρωσε» στο Κάιρο λόγω της υπερθερμάνσεως του πλανήτη, γεγονός που οδηγεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες.Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!11 Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!12 Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!9 Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!8 Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!7 Νέους φόρους μὲ πρόσχημα τὸ ...περιβάλλον!!!10ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply