Πῶς …«σώνεται» ἡ Οὐκρανία;

Οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι σκότωσαν 9000 Ουκρανούς, γκρέμισαν πόλεις κι εκτόπισαν σχεδόν 3.000.000 ανθρώπους για να καταφέρουν να παραδώσουν την εξουσία σε σιωνιστές και να αλυσοδέσουν την Ουκρανία στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς, στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. 

Πῶς ...«σώνεται» ἡ Οὐκρανία;2

Η Νέα Τάξη δεν παίζει, ούτε λογαριάζει το κόστος σε αίμα και σε χρήμα, αφού καταφέρνει να φορτώνει τον λογαριασμό πάντα εξολοκλήρου στα ίδια τα θύματα των σχεδιασμών της.
Οι Ουκρανοί θα φορτωθούν με νέα δάνεια για να αποκαταστήσουν τις καταστροφές στις υποδομές τους, ώστε εκτός πολιτικά να είναι και οικονομικά εξαρτημένοι από τους τοκογλύφους.

Πῶς ...«σώνεται» ἡ Οὐκρανία;3

Λίγο μετά θα …«υποχρεωθούν», όπως οι Ρώσσοι κι εμείς, να ιδιωτικοποιήσουν ό,τι παράγει πλούτο και οι μόνοι που θα βάλουν χέρι στα χρυσαφικά της Ουκρανίας θα είναι οι γνωστοί …«περιούσιοι» και «φιλάνθρωποι» και βιτρίνες των Rothschild.

Πῶς ...«σώνεται» ἡ Οὐκρανία;1

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply