Μία …«αὐθόρμητη» ἐπίθεσις;

Όλα τα ΜΜΕ έπαιξαν την είδηση της επιθέσεως των …«αυθορμήτων επαναστατών”» στα γραφεία του μισητού Τειρεσία, της εταιρείας που ρουφιανεύει τους Έλληνες και δημοσιοποιεί την τραπεζική τους συμπεριφορά από την μία τράπεζα στην άλλη.

Μία ...«αὐθόρμητη» ἐπίθεσις; 2

Φυσικά η ρουφιανιά είναι για εμάς τους κοινούς θνητούς. Τα χιλιάδες θαλασσοδάνεια χωρίς εγγυήσεις που μοίρασαν οι τράπεζες στους συγγενείς και φίλους των πολιτικών ή των καναλαρχών, ουδέποτε …«κόλλησαν» στον Τειρεσία, ούτε στην Αρχή ενάντια στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ούτε στους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Τράπεζας της «Ελλάδας».
Δισεκατομμύρια που έκαναν φτερα προς το εξωτερικό, με την βοήθεια των Τραπεζών και χαθηκαν για παντα μαζι με τους πολιτικούς που μετακόμισαν για πάντα εκτός Ελλάδας.

Οι …«επαναστάτες» τα έσπασαν, όπως πάντα, εκεί που ξέρουν ότι οι ζημιές θα καταλήξουν στις δικές μας πλάτες.
Επιπλέον προσέφεραν το άλλοθι στο κράτος να δεσμεύσει καμμιά 10αριά αστυνομικούς του Δημοσίου να προστατεύουν αυτή την ιδιωτική εταιρεία με …δικά μας έξοδα.

Μία ...«αὐθόρμητη» ἐπίθεσις; 1

Επειδή η αστυνομία δεν πρόλαβε να φθάσει έγκαιρα στον τόπο της επιθέσεως οι …«επαναστάτες» κυκλοφόρησαν βίντεο υψηλής ποιότητας, όπου καταγράφονται οι φωνές τους, τα σωματικά τους χαρακτηριστικά, τα ρούχα και τα κράνη τους.
Τόσο σίγουροι ότι οι αρχές δεν θα τους ψάξουν.

Έτσι, η φυλή των τηλεθεατών, έχει πεισθεί ότι πρόκειται για γνησίους επαναστάτες και μάλιστα …αντικαπιταλιστές και κατά των τραπεζών.
Τα ΜΜΕ διαφήμισαν την επίθεση, χωρίς καμμία αρνητική διάθεση, χωρίς κακούς χαρακτηρισμούς, χωρίς να τους γελοιοποιήσουν κλπ ώστε να τους δούμε με θετική διάθεση.

Κι ο λόγος φυσικά είναι ότι πρόκειται για άλλο ένα δημιούργημα του συστήματος, που πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι …αυθόρμητο, αντιεξουσιαστικό και κατά του Κεφαλαίου.

Αφού οι πάμπλουτοι εκδότες δεν ανησυχούν από αυτούς τους …«αντικαπιταλιστές», .μάλλαν είμαστε εμείς που θα πρέπει να ανησυχούμε για την σκοπιμότητα της δημιουργίας αυτού του τάγματος.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply