Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!

Οι αριστεροί πράκτορες των τοκογλύφων θέλουν να αλλάξουν πάλι τα βιβλία της Ιστορίας.
Όχι για να προσθέσουν την αλήθεια, που έχει επιμελώς αφαιρεθεί, αλλά για να δημιουργήσουν μία διαφορετική φαντασίωση στο κεφάλι των μαθητών. Διαφορετική από την προηγούμενη εθνικιστική φαντασίωση, αλλά σταθερά φαντασίωση. 

Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!1

Όπως είχε πει κάποτε μία δεξιά Υπουργός Παιδείας και πράκτορας των τοκογλύφων  «η Ιστορία που διδάσκεται πρέπει να λαμβάνει υπόψη της την…παγκοσμιότητα»!!!
Χρησιμοποίησε την λέξη «παγκοσμιότητα» ώστε να αποφύγει τη λέξη Παγκοσμιοποίηση, που έχει αποκτήσει αρνητική αύρα.

Επειδή πλέον οι τοκογλύφοι ενώνουν τις χώρες που ελέγχουν σε μεγάλους σχηματισμούς, ενώνουν τις οικονομίες μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώνουν τους ξένους στρατούς υπό την διοίκηση του ΝΑΤΟ κλπ, η πρώην, χρήσιμη γι’ αυτούς, εθνικιστική και θρησκευτική παιδεία που θα κρατούσε την Ελλάδα μακριά από την επιρροή των κομμουνιστών Ρώσσων δεν έχει νόημα πλέον κι αντικαθίσταται.
Επιπλέον η πρώην Σοβιετική Ρωσσία για να προφυλάξει το δικό της κοπάδι από την Διεθνιστική Παγκοσμιοποίηση ενισχύει πλέον τον εθνικισμό και την θρησκεία.
Η Δύση, στην οποία ανήκουμε, για να απομακρύνει το Ελληνικό κοπάδι από την επιρροή της Ορθόδοξης πλέον Ρωσσίας πρέπει να ενισχύσει τις κομμουνιστικές απόψεις, προσαρμοσμένες πλέον στα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Έτσι τα συμβάντα που ήταν κομμάτια της Ελληνικής Ιστορίας πρέπει να αντιμετωπίζονται ως συμβάντα της Ευρωπαϊκής Ιστορίας… Της ιστορίας της Ευρώπης… Ως νέο κράτος.

Με τον ίδιο τρόπο που ικετεύουμε την Ευρώπη να θεωρεί τα Ελληνικά Σύνορα …ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, με τον ίδιο τρόπο η Ευρώπη οικειοποείται τους Ελληνικούς Αρχαιολογικούς Θησαυρούς ως Ευρωπαϊκή Κληρονομιά  και τους μαχητές του 1821 ως αυτούς που έβαλαν το χέρι τους για την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Αν κάποιος συνειδητοποιήσει ότι από την Γαλλική Επανάσταση και μετά  όλες οι επαναστάσεις και ανατροπές ήταν προϊόν σχεδιασμού από τα ίδια τραπεζικά κέντρα εξουσίας των Rothschild και των φίλων τους, τότε θα καταλάβει εύκολα το σκεπτικό των αλλαγών που προωθούν.

Οι δήθεν εθνικιστές ανησυχούν για την υποβάθμιση του ήρωα Κολοκοτρώνη αλλά δεν εστιάζουν ποτέ στην απουσία των Rothschild από την ιστορική αφήγηση, που ήταν απείρως ισχυρότεροι του Κολοκοτρώνη, ο οποίος απλά εκτελούσε εντολές (εν αγνοία του) των ξένων «φιλελλήνων» (όπως τώρα οι αντάρτες στην Συρία εκτελούν τις εντολές των «Φίλων της Συρίας»-εν αγνοία τους οι περισσότεροι) που θα την κατασπαράξουν μόλις την «ελευθερώσουν».

Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!2

Παθαίνουν παράκρουση αν αφαιρεθεί η λέξη «ήρωας» δίπλα από το όνομα του Κολοκοτρώνη, αλλά δεν τους ενδιαφέρει που δεν αναφέρεται ποτέ ΠΟΙΟΣ έστησε το Τραπεζικό Σύστημα την Ελλάδα και ποιοι βρίσκονται πίσω από τα εικονικά δάνεια που πληρώναμε μέχρι σήμερα.

Πίσω ἀπὸ κάθε σταγόνα Ἑλληνικοῦ αἵματος, ἕνας Rothschild!!!

Το ότι και ΔΕΞΙΟΙ φιλελεύθεροι και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κομμουνιστές θεωρούν ιερή, λατρεύουν και προσκυνούν την Γαλλική Επανάσταση, που οργάνωσαν οι Illuminati, σφάζοντας κι αποκεφαλίζοντας δεκάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους χωρίς δίκη, γκρεμίζοντας εκκλησίες και προωθώντας την λατρεία του μονόφθαλμου Υπέρτατου Όντος, πρέπει να μας κάνει να σκεφθούμε κάποτε ότι ο σκοπός όλων τους είναι ο ίδιος …

Αλλάζει η περιγραφή του τρόπου για να φθάσουμε εκεί που θέλουν,  αλλά ο προορισμός είναι ο ίδιος για όλους.

Εννοείται ότι επειδή ποτέ δεν φύγαμε από το χαρέμι των σιωνιστών Rothschild κι επειδή εννοείται ότι μας κυβερνούν συνεχόμενα κι επί 2 αιώνες δικοί τους πράκτορες,  τα βιβλία της Παιδείας και πάλι θα συνεχίσουν να παραπλανούν τους μαθητές και να βραχυκυκλώνουν την λογική τους.

Θα συνεχίσουν να εστιάζουν την προσοχή στον «γάμο του Καραγκιόζη» και ποτέ στα μεγάλα αφεντικά. Θα εστιάζουν στα βλέμμα του Κολοκοτρώνη αλλά όχι στον Rothschild, που έφερε ο Όθωνας στην Ελλάδα. Μάλλον το αντίθετο συνέβη, αλλά τέλος πάντων…

Θα συνεχίσει να απαγορεύεται ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Rothschild ή στο τεράστιο δίκτυο των Illuminati , θα απαγορεύεται ΚΑΘΕ αναφορά στις κομπίνες και τα εικονικά δάνεια.

Θα συνεχίσουν οι φοιτητές της Ιστορίας και των Οικονομικών να αγνοούν τον ρόλο των Τραπεζιτών στην ζωή και τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων παντού στον πλανήτη και θα συνεχίσουν να αγνοούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τράπεζας της «Ελλάδος».

Εμείς θα ασχολούμαστε με το αν η γενοκτονία είναι και εθνοκάθαρση, για το αν η Καταστροφή της Σμύρνης ήταν και Συνωστισμός, για το αν οι ήρωες του 1821 ήταν Ληστές ή ληστές με μικρό «λ», αλλά οι Rothschild μαζί με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους, θα συνεχίζουν να πηγαίνουν ταμείο και να μας πίνουν το αίμα μας με μπουρί.

(Φωτογραφίες από ντοκιμαντέρ της Κρατικής Γαλλικής Τηλεοράσεως για την Γαλλική Επανάσταση)

Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!3 Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!5 Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!6 Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!7 Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!8 Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!9

Αξίζει να δείτε πώς ξεκίνησε η Γαλλική Επανάσταση…
Φήμες (!), μύθοι (!) και ανώνυμα φυλλάδια (!) ήταν τα θεμέλια της εξεγέρσεως .
Αυτά διαμόρφωσαν μία εικονική πραγματικότητα στο μυαλό των πιο απελπισμένων Γάλλων.

Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!13

Αφού τους «κούρδισαν» κατάλληλα τους εξόπλισαν κι όλα πήραν τον δρόμο τους.
Ακριβώς η ίδια συνταγή για να ρίξουν τον Τσάρο, τον Τσαουσέσκου, τον Σαντάμ, τον Καντάφι,τον Γιανουκόβιτς, τον Άσαντ κλπ.

Μπόλικη προπαγάνδα, φυτεμένη στο κεφάλι ανεγκέφαλων, μερικές προβοκάτσιες κι άφθονα όπλα.

Η άγνοια και η ηλιθιότητα είναι πυρηνικό όπλο στα χέρια της Νέας Τάξεως.

Και μετά οι διανοούμενες πόρνες αναλαμβάνουν να εξαφανίσουν τα ίχνη των τοκογλύφων από την αφήγηση και να γεμίσουν με αμέτρητες θεωρητικές μπούρδες, περί …τάχα μου λαϊκής οργής, περί πολιτικών διεργασιών, περί ιδεολογικών διαφορών, περί κατακτήσεων της Δημοκρατίας, περί αυθορμήτων εξεγερμένων κλπ.

Η εμπειρία μας δείχνει ότι 5 άνθρωποι δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε καν στα κοινόχρηστα της οικοδομής. Με δυσκολία φθάνουν την ίδια ώρα στην ταβέρνα, ενώ τα βιβλία της Ιστορίας του συστήματος είναι γεμάτα από δήθεν …«αυθορμήτους εξεγερμένους πολίτες», οργανωμένους, εξοπλισμένους, εκπαιδευμένους και συγκροτημένους σε τάγματα με ξεκάθαρη ιεραρχική διοίκηση και υπακοή, δίκτυα αγγελιοφόρων, γραμμές εφοδιασμού, με γνώση στην κατασκοπεία και ατελείωτη χρηματοδότηση,  αλλά αποφασισμένων να «πεθάνουν για την πατρίδα».
Και μετά λένε ότι δεν χωράει ο Άγιος Βασίλης από την καμινάδα…

Κι όλα αυτά χωρίς ποτέ να θιγούν τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων. Αντιθέτως αυτά να γιγαντώνονται και να εδραιώνονται αλλά και να προστατεύονται πλέον με ΝΟΜΟΥΣ,  μετά από κάθε …δήθεν αυθόρμητη αναταραχή.

Είτε μετά από πραξικόπημα είτε μετά από «λαϊκή επανάσταση», σταθερά αυξάνονται οι ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες στον πλανήτη, σταθερά αυξάνονται τα ΧΡΕΗ των κρατών, σταθερά αυξάνονται οι χώρες που υποδουλώνονται στο ΝΑΤΟ, σταθερά μειώνεται η επιρροή των οργανωμένων θρησκειών, σταθερά δολοφονούνται παραδειγματικά όσοι ηγέτες αντισταθούν στην ιδιωτικοποίηση των Κεντρικών Τραπεζών και του Φυσικού Πλούτου της χώρας τους.

Σταθερά μεγαλώνει η επιρροή και η περιουσία των Rothschild, η οποία απαιτεί να αυξάνεται ανάλογα η βλακεία, η άγνοια κι ο φανατισμός των θυμάτων τους, που αντί να στοχοποιούν τους θύτες στοχοποιούν άλλα, εξίσου θύματα των τοκογλύφων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Ἡ ἱστορία πρέπει νὰ διδάσκεται δίχως ἀναφορὲς στοὺς ἐγκληματίες τοκογλύφους!!!

  1. Η Σ. Αναγνωστοπούλου δεν μπορεί να είναι “νέα Ρεπούση” αφού είναι παλιότερη αυτής και έχει εκφράσει νωρίτερα αντίστοιχες θέσεις με διαφορετικό ύφος. Κατά τα άλλα, αγαπητέ Σίγμα, τα πράγματα γύρω από τις Επαναστάσεις του 1800 έχουν τα στοιχεία που λες, αλλά οπωσδήποτε είναι πολύ περισσότερο πολύπλοκη η εξέλιξή τους και έρχεται από τρεις και πλέον αιώνες διεργασιών στον ευρωπαϊκό και στον αμερικανικό χώρο.
    Όντως, μια προβληματική ιστορία, επιχειρείται να αλλαχθεί από μια προβληματικότερη

    Παραπέμπω:
    https://karavaki.wordpress.com/2015/03/25/1821-2015
    https://karavaki.wordpress.com/2015/12/20/greece-european-idea-2
    https://karavaki.wordpress.com/2015/12/06/smyrna-cosmopolitan-city-1922

Leave a Reply