Οἱ …«ἄθεοι» κατὰ τῶν Χριστουγέννων…!!!

Προ τριών ετών συνέβη κι αυτό…
Εκστρατεία κατά των Χριστουγέννων…Οἱ ...«ἄθεοι» κατὰ τῶν Χριστουγέννων...!!!

Εβραίος και ο πρόεδρος των Αμερικανών Αθέων! – «Χριστουγεννιάτικη» διαφήμιση κατά των Χριστουγέννων!

Σημείωση Αντιπληροφορήσεως: Ο David Silverman είναι ένας Εβραίος που δηλώνει άθεος και ηγείται του κινήματος των Αθέων στις ΗΠΑ… Το ίδιο συμβαίνει και σε παρόμοια κινήματα αθεϊσμού σε όλες τις Χριστιανικές χώρες. Δείτε εδώ σχετικά με την εβραϊκή καταγωγή του Silverman!
Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει, όπου θέλει ή να μην πιστεύει. Το να «κτυπιέται», όμως, η οποιαδήποτε πίστη χλευαστικά, παραπέμπει σε σκοταδιστικές μεθόδους, οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους, προκειμένου να φοβούνται να πουν την άποψή τους, μήπως και χαρακτηρισθούν από τους ξερόλες του πλανήτη.
Οι Αμερικανοί αθεϊστές, μια… μη κερδοσκοπική οργάνωση ξεσήκωσε τους δρόμους της Νέας Υόρκης, αναρτώντας γιγαντοαφίσες (με τι λεφτά;) σε διάφορα σημεία της πόλεως, καλώντας τον κόσμο να κρατήσει τα «χαρούμενα (merry)» και να αφήσει τον «μύθο, Χριστoύγεννα (Christmas)».
Με λίγα λόγια να κρατήσει τον καταναλωτισμό και ν’ αφήσει την ουσία, χωρίς μάλιστα να την ψάξει.

Ο David Silverman πρόεδρος των ΑΑ αναφέρει για την αφίσα ότι ένα μεγάλο μέρος των Χριστιανών μη-πιστών είναι εγκλωβισμένοι στην θρησκεία των οικογενειών τους. Τι γίνεται όμως με τους κατ’ επιλογήν χριστιανούς; Ή αυτοί δεν υπάρχουν;

Και ας πούμε ότι ο Χριστιανισμός, απαγορεύεται ή σβήνεται από παντού, κάτι που πολλοί θα το ήθελαν.
Τότε τι; Λύθηκε το παγκόσμιο πρόβλημα; Τερματίζεται η παγκόσμια διαπλοκή; Χορταίνουν τα πεινασμένα παιδάκια απανταχού; Πέφτουν οι φόροι; Σταματούν τα πυρηνικά; Ας σοβαρευτούν μερικοί και ας δουν τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο, από το να το παίζουν ακτιβιστές…
ΠΥΓΜΗ.gr

Πολύ απλά θέλουν την απαγόρευση του Χριστιανισμού (πρώτα ηθικά για να μην αντιδράσει κάποιος), για να προχωρήσουν στην Πανθρησκεία, η οποία είναι απαραίτητη για την δημιουργία τεραστίων υπερεθνικών κρατών. Ξεκινούν με ψυχολογικό πόλεμο του στυλ «όποιος πιστεύει σε αυτά είναι σκοταδιστης, χαζός, και μελλοντικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ καθότι πιστεύει αυτά που θέλει αυτός, και όχι αυτά που θέλουμε ΕΜΕΙΣ.»
Η πίστη ακριβώς γιατί δεν στηρίζεται στην λογική (πεθαίνεις για την Πίστη, αν υπάρχει κάποιος που πεθαίνει για την Λογική, να μας τον βρείτε), είναι ανξέλεγκτη, και μη διαχειρίσημη από μέλλοντες εξουσιαστές, έτσι σκέφτονται με το φτωχό τους το μυαλό ότι πρέπει να πεθάνει. Μην σας φανεί περίεργο αν ποτέ επιτύχουν την καταστροφή των θρησκειών, ότι σειρά μετά θα έχουν οι αγαπημένοι τους «προοδευτικοί Άθεοι», καθότι θα θέλουν να υπάρχει πίστη, αλλά μόνον σε αυτούς.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Πριν οργανωθούν οι άθεοι  το σύστημα έφτιαξε ήδη το …«κίνημα» κι έβαλε για αρχηγό έναν δικό τους άνθρωπο…
Τον David Silverman….
Και το χρήμα ρέει άφθονο για υπαίθριες αφίσες.

Jewish Atheist Vs. Bill O’Reilly

David Silverman

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply