Κίνδυνος σὲ νερὸ καὶ ὀδοντόκρεμες! (ἀναδημοσίευσις)




Ἔχουμε ἀρκετὲς φορὲς ἀναρτήσει κείμενα γιὰ τὴν δράσι τοῦ φθορίου στὸν ὀργανισμό μας. Βέβαια, αὐτὸ δὲν ἔπαψε ἐν τελῶς τὴν κατανάλωσί του, ἰδίως λόγῳ παρουσίας του σὲ προοϊόντα στοματικῆς ὑγιεινῆς. 

Αὐτὸ ποὺ ὅμως λίγοι ἀποφασίζουν νὰ ἐλέγξουν καὶ νὰ περιορίσουν μέσῳ κάποιων φίλτρων, εἶναι ἡ παρουσία τῶν ἀλογόνων, καὶ ἰδίως τοῦ φθορίου στὸ πόσιμο ὕδωρ!

Ἕνα φίλτρο, ἕνα ἁπλούστατον φίλτρον τῶν 30-70 εὐρῶ, μπορεῖ κυριολεκτικῶς νὰ σώσῃ ζωές. 

Φιλονόη. 

Φθόριο σε Οδοντόκρεμες και Νερό = Επικίνδυνο

Το Φθοριούχο νάτριο είναι ένα συνθετικό προϊόν αποβλήτων των πυρηνικών εργοστασἰων, της παρασκευής αλουμίνιου, και των φωσφορικών στις βιομηχανίες λιπασμάτων ηδη μολυσμενων με με μόλυβδο, αλουμίνιο, και κάδμιο.

Αυτός ο τύπος φθορίου έχει …μια καταπληκτική ικανότητα να συνδυάζει και να αυξάνει την δραστικότητα των άλλων τοξικών υλικών.
Καταστρέφει το ήπαρ και τα νεφρά, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενδέχεται να οδηγήσει σε καρκίνο, δημιουργεί συμπτώματα που μιμούνται την ινομυαλγία, και λειτουργει σαν Δούρειος Ίππος για την μεταφορά του αλουμινίου στον εγκέφαλο διαπερνώντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό του εγκεφάλου.

Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός είναι κυτταρικός φραγμός που περιορίζει την είσοδο επικυνδυνων ουσιών στον εγκέφαλο.

Από αυτην την λειτουργία κατηγορείται το φθόριο ότι προκαλει την νόσου του Alzheimer και μειώνει τον δείκτη νοημοσύνης.
Ένα άλλο γνωστο όργανο θύμα του φθορίου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου είναι η επίφυση, ενας κωνοειδής αδένας που μπορεί να ασβεστοποιηθεί από το φθόριο, αναστέλλοντας την λειτουργια του να παράγει μελατονίνη.

Η μελατονίνη είναι απαραίτητη για τον υγιή, βαθύ ύπνο, και η έλλειψη της συμβάλλει επίσης σε προβλήματα του θυρεοειδούς που επηρεάζουν ολόκληρο το ενδοκρινικό σύστημα.

Διάφορες παραλλαγές του Φθοριούχου νάτριου βίισκεται επίσης, σε πολλά εντομοκτόνα για τα σπίτια και στα φυτοφάρμακα για καλλιέργειες. . Μερικές φορές ακόμη προστίθεται στις παιδικές τροφές και τα εμφιαλωμένα νερά.Δεν είναι τυχαίο που σχεδον σε όλες τις οδοντόπαστες αναγράφεται ότι η κατάποση τους μπορεί να σας δηλητηριασει.

Προσέξτε επισης τα μεταποιημένα τρόφιμα, όπως στιγμιαίο τσάι, προϊόντα προερχόμενα από σταφύλι χυμός, και γάλα σόγιας για τα μωρά.
(πηγή) (φωτογραφία)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply