Κάθε σπίτι στὸν τραπεζίτη!!!

500.000 Αμερικανοί, κι ανάμεσά τους χιλιάδες μωρά, ζουν στους δρόμους, μέσα σε χαρτοκούτια ή σε αντίσκηνα.

Κάθε σπίτι στὸν τραπεζίτη!!!1
Τα σπίτια αυτών των ανθρώπων τα έχουν αρπάξει μαζικά και για πενταροδεκάρες οι …«περιούσιοι» βρυκόλακες όπως ο Paulson, o Soros κλπ.
Αυτοί που οι γενίτσαροι της Βουλής αποκαλούν …«επενδυτές» και που ετοιμάζονται τώρα για το μεγάλο τσιμπούσι στην, Ελλάδα με συνεργούς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κάθε σπίτι στὸν τραπεζίτη!!!2

Κάθε σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Η σκόπιμη υπερφορολόγηση οδηγεί σε αδυναμία πληρωμής των δόσεων στα στεγαστικά δάνεια.
Εκεί θα εξαπατηθεί ο πολίτης να παραχωρήσει το σπίτι του στον τοκογλύφο, με σκοπό να παραμείνει μέσα πληρώνοντας ενοίκιο.
Όμως αν κάποιος δεν έχει λεφτά για την μηνιαία δόση, δεν πρόκειται φυσικά να βρει ξαφνικά λεφτά για τα ενοίκια.
Σε δύο μήνες θα έλθει η έξωση και θα βρεθεί στον δρόμο πριν το καταλάβει, έχοντας χάσει κι όλα τα λεφτά που είχε ήδη προκαταβάλλει.

Κάθε σπίτι στὸν τραπεζίτη!!!3 Κάθε σπίτι στὸν τραπεζίτη!!!4

Οι …«περιούσιοι» ακολουθούν το ίδιο σχέδιο εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Χιλιάδες χρόνια αρπάζουν περιουσίες ολόκληρων λαών κι από όσους έκαναν το λάθος να πάρουν δάνεια.
Όμως ακόμα κι αν ένας πολίτης δεν πάρει ποτέ δάνειο οι γενίτσαροι της Βουλής, που είναι συνεργοί των τοκογλύφων, παίρνουν εικονικά δάνεια στο όνομα των πολιτών, χωρίς να ρωτήσουν καάποιον πολίτη και τα ξεπληρώνουν ληστεύοντας τους πολίτες με φοροεπιδρομές.

Κάθε σπίτι στὸν τραπεζίτη!!!5Από την Αίγυπτο των Φαραώ, την Ισπανία του Μεσαίωνα, την Γερμανία, την Γαλλία, την Αγγλία, το Βέλγιο μέχρι και τις Ινδίες του 18ου αιώνα, οι …«περιούσιοι» τοκογλύφοι προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή, δυστυχία, γενοκτονίες και πολέμους.
Και για να μην κινδυνέψουν ξανά να στοχοποιηθούν και να εκδιωχθούν από τους υπόδουλους λαούς,  φυτεύουν κι επιβάλλουν στις κυβερνήσεις όλων των χωρών δικούς τους πράκτορες.
Όποια χώρα τους αντισταθεί την ισοπεδώνουν και σκοτώνουν ανελέητα εκατομμύρια αθώους, για να παραδειγματισθούν όσοι ακόμη σκέπτονται, με οποιονδήποτε τρόπο, να αντισταθούν.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply