Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!

Περιουσιολόγιον

– Το 2009 ο Κιμ Γιονγκ Ιλ επιχείρησε την εφαρμογή μιας μεταρρυθμίσεως για να βγει από το αδιέξοδο η καταρρέουσα οικονομία της Βορείου Κορέας, να αντιμετωπισθεί ο πληθωρισμός και ταυτόχρονα να πληγούν οι μαύρες «αντισοσιαλιστικές» αγορές. Χρησιμοποιήθηκε ένα γνωστό μέτρο, η νομισματική μεταρρύθμιση. Αυτό είναι ένα μέτρο που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν πολλές κομμουνιστικές χώρες, όπως έκανε και ο Στάλιν το 1947 αλλά και η ίδια η Βόρεια Κορέα το ’59, το ’79 και το ’92.
Το σενάριο έχει ως εξής: Μιαν ημέρα ο πληθυσμός μαθαίνει ότι τα χαρτονομίσματα που διαθέτει θα αχρηστευθούν σε σύντομη χρονική περίοδο και θα αντικατασταθούν από καινούργια. Οι πολίτες μπορούν να αντικαταστήσουν τα παλαιά χαρτονομίσματα με καινούργια, αλλά έχουν μικρή προθεσμία και, ειδικά για μετρητά, όριο στο ποσό αντικαταστάσεως. Επίσης, οι χώροι όπου μπορούν να το κάνουν είναι περιορισμένοι. Για τις τραπεζικές καταθέσεις οι περιορισμοί είναι λιγότεροι, οπότε προφανώς αυτοί που έχουν να χάσουν περισσότερα είναι όσοι απέκτησαν χρήματα από παράνομες δραστηριότητες (όπως οι μαύρες αγορές) και τα κρατούν σε μετρητά.

– Το 2015 η νεοφιλελέ κομμουνιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιχείρησε την εφαρμογή μιας μεταρρυθμίσεως για να βγει από το αδιέξοδο η καταρρέουσα ελληνική οικονομία, να συντηρηθεί το κομματικό κράτος και ταυτόχρονα να χορέψουν οι μαύρες «αντισοσιαλιστικές» αγορές στον ρυθμό των ζουρνάδων της νεοφιλελέ κυβερνητικής συνιστώσας του πρώην ΣΎΡΙΖΑ. Χρησιμοποιήθηκε ένα γνωστό μέτρο, η φορολογική εκβίαση. Αυτό είναι ένα μέτρο που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν πολλές μνημονιακές κυβερνήσεις, όπως έκανε και ο ΓΑΠ το 2010 αλλά και οι Σαμαροβενιζέλοι μέχρι το 2015.
Το σενάριο έχει ως εξής: Μιαν ημέρα ο πληθυσμός μαθαίνει ότι τα χαρτονομίσματα που διαθέτει στο στρώμα ή σε τράπεζες του εξωτερικού θα αχρηστευθούν σε σύντομη χρονική περίοδο αν δεν δηλωθούν στην ελληνική Κομμούνα. Οι πολίτες μπορούν να δηλώσουν τα χαρτονομίσματα που διαθέτουν σε μια «τελευταία ευκαιρία» να τα σώσουν, αλλά έχουν μικρή προθεσμία και, ειδικά για μετρητά, το όριο στο ποσό δηλώσεως τίθεται στα 15 χιλιάρικα κι επάνω. Αυτό που ενδιαφέρει το κράτος – ληστή είναι οι τραπεζικές καταθέσεις, είτε αυτές βρίσκονται σε τράπεζες του εξωτερικού είτε στην καλλίτερα κεφαλαιοποιημένη ελληνική Τράπεζα, την «STROMA & HYTRA BANK OF GREECE», οπότε τα μετρητά θα κατάσχονται με το πρόσχημα ότι εκείνοι που δεν τα δηλώσουν είναι όσοι απέκτησαν χρήματα από παράνομες δραστηριότητες (όπως οι μαύρες αγορές) και τα κρατούν σε μετρητά.

– «Δεν θα συνδυάσουμε το περιουσιολόγιο με την φορολόγηση της περιουσίας, ούτε θα αποτελέσει βάση για την φορολογία», επεσήμανε στις 5 Δεκεμβρίου 2015 ο αναπληρωτής υπουργός των Οικονομικών. «Συνολικό φόρο περιουσίας που να περιλαμβάνει τις καταθέσεις στο εξωτερικό» , πρότεινε ο ίδιος υπουργός στις 3 Σεπτεμβρίου 2015.

– «Οι ελληνικές φορολογικές αρχές δεν έχουν μέχρι τώρα αποδείξει ότι είναι ικανές για να προστατεύσουν τα φορολογικά –και όχι μόνο– δεδομένα των πολιτών», γράφουν οι συντάκτες του Capital.gr. Και συνεχίζουν με τον εξής προβληματισμό: «Τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων, του Ε9 και άλλα μπορούσαν να «αγοραστούν» και κυκλοφορούσαν σε κοινή θέα για όποιον ενδιαφερόταν και ήταν διατεθειμένος να πληρώσει το κάτι τις ή γνώριζε τους κατάλληλους ανθρώπους. Γιατί να μην γίνει το ίδιο και με το περιουσιολόγιο, όπου πλέον θα υπάρχει πλήρης εικόνα της κινητής και ακίνητης περιουσίας κάθε φορολογουμένου; Πώς θα προστατευθεί ένας μεσαίος επιχειρηματίας με παιδιά που διαθέτει αποταμίευση μισού εκατομμυρίου ευρώ και τα στοιχεία αυτά πέφτουν στα χέρια του υποκόσμου;». Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σημειώνει ότι «η ασφάλεια των δεδομένων θα προστατευθεί με κάθε τρόπο». «Μένει να δούμε αυτήν τη θετική έκπληξη», συμπληρώνουν σκωπτικά οι δημοσιογράφοι του σάιτ.

– Πρίν από λίγους μήνες είχα… πακέτο. Μια Κυριακή βράδυ που μπήκα στο γραφείο βρήκα στο χαλάκι έναν ανώνυμο φάκελο • τόσο χοντρό, που δεν χωρούσε κάτω από την πόρτα. Σκέφθηκα ότι κάτι πολύ σημαντικό πρέπει να περιέχει ο φάκελος για να μου τον αφήσουν στο γραφείο κυριακάτικα, που στην πολυκατοικία δεν υπάρχει ψυχή.

Στήλη από αλάτι έγινα όταν άνοιξα τον φάκελο. Ήταν φουλ στα φορολογικά και περιουσιακά στοιχεία συμπολιτών μας! Είχα ακούσει ότι τα φορολογικά στοιχεία του TAXIS πωλούνται έναντι αδράς αμοιβής, αλλά ότι κυκλοφορούν χύμα στα χαλάκια δικηγορικών γραφείων (!), απλά με ξεπερνούσε. Τα στοιχεία που ο φάκελος περιείχε ήταν βγαλμένα κατευθείαν από τα πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου Οικονομικών. Ήταν ένα demo των υπηρεσιών που παρέχουν οι εγκληματίες που διακινούν και εμπορεύονται τα φορολογικά στοιχεία Ελλήνων πολιτών. Ο φάκελλος αφέθηκε σε δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές της πολυκατοικίας, επειδή οι δικηγόροι και οι δικαστικοί επιμελητές επιβάλλουν κατασχέσεις για λογαριασμό πελατών τους. Το μήνυμα του φακέλου ήταν σαφές: «αν είσαι δικηγόρος και κάποιος πελάτης σου θέλει να κάνει κατάσχεση αλλά δεν γνωρίζει τι / που / πόση περιουσία έχει αυτός που χρωστάει, αναλαμβάνουμε εμείς να σας το πούμε». Τις επόμενες ημέρες βρήκα πολλές κλήσεις από απόκρυψη. Πρέπει να ήταν οι αρουραίοι του υπουργείου Οικονομικών, που μάλλον με έψαχναν να μου πουλήσουν τις υπηρεσίες τους.

Τα εγκληματικά στοιχεία που διακινούν και εμπορεύονται φορολογικά δεδομένα που τηρούνται στα υπολογιστικά συστήματα του ελληνικού αποτυχημένου κράτους, γνωρίζουν και την τελευταία λεπτομέρεια του οικονομικού προφίλ των πολιτών. Στις εικόνες που ακολουθούν περιέχονται στοιχεία όπως, ΑΦΜ, τόκοι καταθέσεων σε ελληνικές τράπεζες (!), αριθμός τέκνων, ληξιπρόθεσμα (και μη) χρέη προς το δημόσιο, πιστό αντίγραφο φορολογικής δηλώσεως, αναλυτική κατάσταση για τα ενοίκια που ο φορολογούμενος εισπράττει από ακίνητα (Ε2), το σύνολο των ακινήτων εντός και εκτός σχεδίου που διαθέτει ο φορολογούμενος (Ε9), μισθωτές υπηρεσίες, καθώς και εισπράξεις από δηλώσεις τιμολογίων πελατών – στην πρώτη περίπτωση φαίνονται 2.195 τιμολόγια από τα οποία ο έμπορος χρωμάτων και βερνικιών εισέπραξε 7.044.338 Ευρώ (!), ενώ στην δεύτερη περίπτωση 14.751 τιμολόγια από τα οποία εισπράχτηκαν 13.689.184 Ευρώ! [Είναι προφανές ότι η ζωή του εμπόρου χρωμάτων και βερνικιών και της οικογενείας του, τα πλήρη στοιχεία των όποιων οι κακοποιοί του ΥΠΟΙΚ γνωρίζουν, είναι εκτιθέμενη σε θανάσιμο κίνδυνο].

Το σύνολο των φορολογικών στοιχείων Ελλήνων πολιτών που οι αρουραίοι του υπουργείου Οικονομικών άφησαν στο χαλάκι με προφανή σκοπό να εμπορευτούν τα φορολογικά και οικονομικά σου στοιχεία, μπορείς να τα κατεβάσεις από εδώ.

Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!1

Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!7 Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!8 Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!9 Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!2 Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!3 Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!4 Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!5 Οἱ «ἀρουραῖοι» τοῦ Ὑπ. Οἰκ. ξεπωλοῦν ὅσο ὅσο τὰ προσωπικά μας δεδομένα!!!6

Ἀλαμπάσης Θανάσης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply