Ἡ ἄλλη πλευρὰ τῆς μεταναστεύσεως ποὺ σκοτώνει τὴν μνήμη.

Οικονομικοί μετανάστες γίνονται και οι Έλληνες, που τρέχουν στην Βουλγαρία, αναζητώντας μία καλλίτερη οικονομική ζωή και μία ανθρώπινη φορολογική αντιμετώπιση.
Δεν μένουν στην Ελλάδα να πολεμήσουν με το θηρίο…

Ἡ ἄλλη πλευρὰ τῆς μεταναστεύσεως ποὺ σκοτώνει τὴν μνήμη.

Είναι κι αυτός ένας τρόπος να υπάρχει σταθερότητα στα Βαλκάνια, τα οποία ανασυντάχθηκαν στα χαρτιά από τους Δυτικούς και χρηματοδοτήθηκαν για να ορθοποδήσουν από τους Έλληνες πολίτες.
Μία προσχεδιασμένη αναδιανομή πλούτου στα Βαλκάνια, που έγινε με εντολή των ξένων αφεντικών, ώστε να προετοιμασθούν κατάλληλα οι νέες αποικίες της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας, για να ενταχθούν στο ευρωπαϊκό σύστημα οικονομίας.
Παράλληλα τα μεγάλα διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα, που πλέον δένουν τις Βαλκανικές χώρες με την Ελλάδα, θα μας κάνουν να ξεχάσουμε το μίσος για την «κόκκινη απειλή» , δηλαδή για τους εχθρούς του «έθνους» από Βορρά,  που καλλιεργούσαν για δεκαετίες οι καθεστωτικοί ιστορικοί και οι δημοσιογράφοι της Νέας Τάξεως, με εντολή του ΝΑΤΟ.

Κάπως έτσι στα Βαλκάνια θα ξεχάσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς που έπεσαν, προκειμένου όλες οι Βαλκανικές χώρες να αποκτήσουν ηγέτες που ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ …«συμπτωματικά» ικετεύουν για την ένταξη των χωρών τους στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ αφού γκρέμισαν την Γιουγκοσλαβία, διέλυσαν και σκότωσαν τους «εχθρούς» του «πολιτισμού», μετά επέβαλαν και τους δικούς τους ανθρώπους στις κυβερνήσεις των Βαλκανίων, οι οποίοι φυσικά αποκαλούν τους Δυτικούς «συμμάχους» κι «απελευθερωτές»

Το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα μετά τον Β’ΠΠ.
Οι «σύμμαχοι» εγκατέστησαν τους δικούς τους πράκτορες παντού κι όχι μόνο δεν βρέθηκαν κατηγορούμενοι για τα τεράστια εγκλήματα κατά των Ελλήνων, αλλά τιμήθηκαν και ως …εθνικοί ευεργέτες.
Οι πράκτορες πολιτικοί τους αφιέρωσαν οδούς, πλατείες κι αγάλματα ενώ οι ιστορικοί και οι δημοσιογράφοι φρόντισαν να μας παρουσιάζουν ως αγίους τα πιο απάνθρωπα κι αιμοσταγή γεράκια της Νέας Τάξεως.
Κι αφού σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, αφού κατέστρεψαν την οικονομία και τις υποδομές, για να μας …«απελευθερώσουν» από τους Γερμανούς, μετά μας έστελναν μερικά μεταχειρισμένα παλτό, γόβες και παπούτσια από την Αμερική και αισθανόμασταν ότι μας αγαπούν.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply